Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: http://www.thevotenation.com/ sitesi altında yapılan oylama bir düzmecedir.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.thevotenation.com/ sitesi altında yapılan oylama bir düzmecedir.Sitede ve oylama sisteminde bug(hata) mevcut.Bunu voteyi verdikten sonra enter tuşuna baslıı tutarsanız anlarsınız..nekadar basılı tutarsanız okadar oy gelecektir..Oylama olduğu gibi yanlış ve herkes bunu böyle entere basılı tutarak yapmakta ."Türkiyeni seviyorsan" gibi laflarla Gaza Gelmeyin ,Getirmeyin..! Ali SARAÇOĞLU!Sad
hıms
neckermenn Wrote:http://www.thevotenation.com/ sitesi altında yapılan oylama bir düzmecedir.Sitede ve oylama sisteminde bug(hata) mevcut.Bunu voteyi verdikten sonra enter tuşuna baslıı tutarsanız anlarsınız..nekadar basılı tutarsanız okadar oy gelecektir..Oylama olduğu gibi yanlış ve herkes bunu böyle entere basılı tutarak yapmakta ."Türkiyeni seviyorsan" gibi laflarla Gaza Gelmeyin ,Getirmeyin..! Ali SARAÇOĞLU!Sad

Bu nedemek yaaa!!!Nono
Ne gaza getirmesi be!!!
Bi yanlış varsa açıklanması iyi güzel olmuşta, neden suçlamaya yönelik tabirler kullanılmış onu anlamadım!!!
Ben Türkiyeni Seviyorsan diye bir hitap kullanmadım zaten bu hitapta bi yanlışlık var.
Çünkü bu karşı tarafı etkiler bu sözler.
Hani karşı taraf kendini buna mecbur hissedebilir.
Fakat ben "Türkiyemi Seviyorum" diye bir sunum şekliyle duyurdum.
İsteyen tıkladı isteyen tıklamadı.
Yani bunun duyurulmasında ne suç var onu anlamadım.
Ne yani sanki bu lafı kullananların o internet sitesiyle bi bağlantısı mı var!!!Nono

Dostum bu bir haber falan mı?
Eğer öyleyse linkini ver de bi bakayım gerekirse bi yorum yazayım oraya.
Bu nasıl saçma bi hitaptır yaaa!!!Nono
ama sana demio burda sadece sitenin düzmece olduğunu sölüo burda ajan
sakin
Kardş ayıp ettin Smile sana bi lafın yok olamaz Smile bilinçsizdik bizde bilinçlendirmeye çalışıyorum sitenin ne olduğunu göstermeye çalışıyorum..insanlara gaza getirmeye çalıştıpını söylüyorum Smile biiosun bu tür memleket mevzularında çok duyarlı oluruz böyle bi gaza geliriz Smile onun için dedim
bunların gazıylamı hareket edecez..siteninde ne olduğunu açıklama istedim yanlış anlaşılma olmasın..
yannış anlaşılma oldu özür kardeş aklımın ucundan geçmedi sana yada öyle yazanlara karşı..

Aynı zamanda boşa emek harcayıp dağıtılmasın diye..site zaten düzmece dediğim gibi atam milyonlarca atoyor..boşuna kendinizi paralayıp Türkiyeyi bu ucuz numaralarla sıralandırmayalım bir listeye koymayalım dedim köt niyetim yok arkadaş Smile
neckermenn Wrote:insanlara gaza getirmeye çalıştıpını söylüyorum Smile biiosun bu tür memleket mevzularında çok duyarlı oluruz böyle bi gaza geliriz Smile onun için dedim
bunların gazıylamı hareket edecez..

Memleket mevzularında duyarlı olmak çok güzel birşey.
Keşke hepimiz memleketimize gerekli duyarlılığı göstersek.

Fakat gaza gelmek, gaza getirmek olayı farklı birşeydir.
Ben burada ne gaza geldim nede gaza getirdim.
Ben üzerime düşen görevimi yapıp sizleri bundan haberdar ettim.

Duyarlı Olmak Gaza Gelmek DeğildirExcl

Fakat açıkladığın hatanın doğruluğunu bende deneyerek gördüm.
Böyle bir hatası olan oylamanın geçerliliği olmayacağından dolayı bende imzamda olan ibaremi kaldırıyorum.
Geçersiz bir oylamanın bir anlamı olmaz!

Yorumlama şeklindeki gazSmile konusunu da tatlıya bağladıysak bence bi sorun kalmamıştır.

:cool:Saygılarımla Ben_SX1...
Abi önce sen nie alındın ben anlamış deilim Smile aklımın ucundan geçmedin..sana bnm mailime msnime gelen mesajları göstersem memleket meselesi kalmamış buna oy verip memleketi 1. çıkarırsak herşey bitçek kral olcaz dersin,abartmıyorum okadar abartılı mailler mesajlar gelio.

Eyw kardeş Smile tatlıya bağlandıysa Smile ben hatayı söyleyip yapacam die gaza gelmeyin demeye çalışmıştım Big Grin neyse sorun ve oylamanın adil olmadığı kanısına wardıysak problem yokSmile şimdi sırada insanları uyarmak war Smile
Reference URL's