Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: tema yapmayı biraz daha açıklayalım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
meraba arkadaşlar,
ben yaklaşık 2 senedir sx1 kullanıcısıyım ama telle çok fazla haşır neşir olmadığım için çok fazla ilgilenmiyordum. dün bu siteyi bulduğumda çok sewindim ve telofonuma tekrar aşık oldum. bikaç özelliği olmadığı için satmayı düşünüyordum ama bu özelliklerin olabileceğini görmem beni çok mutlu etti.

örneğin mp3 leri zil sesi yapma gibi bi özelliğinin olmadığını biliyodum. ama sizlerin sayesinde onu hallettim çok saolun.

dün siteyi baya araştırdım.tema yapma falan olayını gördüm. ama çok karışık geldi. nasıl yapılacağını bilmiyorum. en azından resimli bi şekilde şu şu dosyayı telin şurasına atacaksın, resmi böyle küçülteceksin daha sonra uzantıyı değiştir gibi şeyler okudum. yapmamız gereken şeyleri resimli bir şekilde anlatırsanız sewinirim arkadaşlar.

bi sorumda hoparlör ile ilgili. otobüste olduğum anlar bile ya da çok az ses olsa bile telde konuşurken duymuyorum. sesi yükseltme gibi bişey buldum. ama dediğim gibi dosyaları tele nasıl yükleyeceğimi bilmediğim için yapamadım. bunu da açıklarsanız çok sewinirim arkadaşlar.

şimdiden teşekkür ediyorum...
hoşgeldin
nick manyakmış
bu sorularının cevabı forumda var zaten iyi araştırman lazım aslında
sen bida bak olmassa
bida sor ajan
yaa dünden beri zaten araştırıyorum baktım ama çok karışık geldi..
her tarafta dosyalar şunu al bunu yapıştır gibi şeyler..
o yüzden yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
ok az bekle tema yaparı upload edelımonce
tmm bekliyorum...
sevgili arkadaşım kulaktemizleme çubuğu
burda http://www.zshare.net/download/sx1temaya...0-rar.html
tema için link var bunu indir
sonra proyu aç
acınca turkce bı yer gelıo sag tarafında resmı yukle de
resmı sec sonra resmı duzenle dıo orda resmı kutuya alıon secerek yanı tema olmasını ıstedıgın kısmını
sonra tema dosyalarını olustur de
o sana tema adını sorcak sende yaz sonra onun ıcınde 2 klasor var bu klasorlerden data olanın ıcını ac
sonra telefon c system data nın ıcıne at
telefonu ac kapat oldu oke
deniyorum şu an...
oke çabuk oyun oynucamda
Big Grin
hocam çok saol...yalnız şu soruyu da soriyim sana...
şimdi biz bu temayı yaptık ama saatin ya da gsm in bulunduğu yerdeki beyazlıklar kalıo...onu nasıl yok edicez sorun o zaten..tam olarak anlatamadım ama sen anladın onu Smile)

bu konuda yardımcı olabilir misin??
oluruz saat kalıcak onu unut ama
turkcell yazısını logosıl ıle sılebılırsın ajan oda cmert adlı kullanıcının verdıgı bı pro onu bul
Big Grin kolay gelsın
Reference URL's