Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Windows mobileın ne avantajı var ??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bu windows mobile ın ne tür avantajları var? program yükliyebiliyormuyuz pc programlarını felan yada symbianları ??
windows mobile ı pcndeki windows xp nin telefondaki hali gibi düşün...registerına kadar edit yapabiliyorsun..önceleri symbianı windows mobile dan üstün tutardım ama artık deil..artık wireless lı gsm modüllü kibar bir cep bilgisayarı şart....
hmm.. symbian çalıştırmıyor değilmi doğal olarak ?
hayır..çünkü ikisi çok ayrı platform ve doğal olarak symbian uygulamarı windows mobile çalıştırmaz..bide şöyle düşün windows mobile ın önü açık..şuan windows mobile 5 var..bir tane sağlam hp alırsın 6 yı belki 7 yi bile gördürebilir sana..tabii o zamana kadar dayanırsa Smile sözün özü mobiltor paran varsa şunu alabilirsin..entegre radyo yok ama wirelessı olan her yerden bedava internetten radyo dinleyebilirsin..

şuna bi bak
samsung i300 var onu alırım daha ucuz bu çok pahalı o kadar param olsa symbian nokia alırım Big Grin .exe uzantılı dosyaları yükliyebiliyormuyuz ?
MoBiLToR Wrote:samsung i300 var onu alırım
bu saatten sonra wirelesssız cep bilgisayarı alınmazzz
şöyle ucuz 262k ekranlı javası 2.0 symbian 7 telefon kapatsam çok iyi olur yaw..
beyler müjde panasonic x700 hepsiburadaya gelmiş satışta..fiyatı 376,70 ytl param olsa bunu alırdım sx1 in yanına ne iiyi giderdi...javası 2.0, alette kamera flashı bile var...durmayın stoklarda bitmeden kapiş kapiş Big Grin
samsung x700 o Big Grin
x700 e rağbet çokmuş naaparsın..iki markadada var x700
ocu77 Wrote:bu saatten sonra wirelesssız cep bilgisayarı alınmazzz

aynen katılıyorum Thumbup
hiçgerekyok bir sx1 al yeter
Reference URL's