01-11-2007, 11:41 PM
01-12-2007, 01:03 AM
bilgisayarım sağ tıkla / özellikler de
gelişmiş / başlangıç ve kurtarma - ayarlar "
"otomatik olarak yeniden başlat" kısmının tıkını kaldır
01-12-2007, 03:17 AM
Bu xp nin netstat mı ne öle bi virüs ile alakalı..xpin sanırım yeni,yamasız ve servis packler yok...xpni güncelleyip service peckleri kurarsan sorun ortadan kalkar kanımca..
01-12-2007, 12:41 PM
neckermenn Wrote:Bu xp nin netstat mı ne öle bi virüs ile alakalı..xpin sanırım yeni,yamasız ve servis packler yok...xpni güncelleyip service peckleri kurarsan sorun ortadan kalkar kanımca..
service peckleri exe.lerini nerden bulurum
01-12-2007, 01:02 PM
3310 Wrote:bilgisayarım sağ tıkla / özellikler de
yaptım ama yine aynı hata kodu ile kapatıyor
01-12-2007, 05:46 PM
Birzamanlar benim pcde de bu sorunu yaşıyordum.
Hatta service pack2 yüklüydü.
Nasıl düzelteceğimi bulamadığım için format atmak zorunda kaldım.
Şuan benimde bir arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya.
Bilgili bir arkadaş bu sorunun format atmadan nasıl giderileceği konusunda bizi aydınlatabilir mi......
Hatta service pack2 yüklüydü.
Nasıl düzelteceğimi bulamadığım için format atmak zorunda kaldım.
Şuan benimde bir arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya.
Bilgili bir arkadaş bu sorunun format atmadan nasıl giderileceği konusunda bizi aydınlatabilir mi......
01-12-2007, 07:45 PM
SP1 ve SP2 kurun googleden bir arama yaparsanız yada xp niz lisanslıysa microsoft sayfasından ulabilirsiz..
Ama pc internete bağlı olduğu çin tekrar bu hatayı verebilir..Cd den yüklemekte fayda war..Neren bulursunuz bilemem Eskişehirdeyseniz wereyim ben size
sp1 sp2 kurduktan sonra şanzınız warsa netten tüm güncellemele yapın..Yada başa bir bilgisayardan güncelleştirme kurulumlarını alın derim ben..
Ama sp lerden sonra problem kalkacaktır büyük ihtimalle....virüsün adıda worms blasttı yada blaster worms öle bişi.. yada buna özel yapılmış symantechin sadece worms blast virüsüne ait virüs yazılım war..ben bulabilirsem size atayım...msnden görüşebilirsek:
msn:necker88@hotmail.com
fixblast tı virüs programının adı ewet
önemli not....bu eklentinin çalışması ve kurulması için sp2 olmamalı imiş...şimdi kendi pcmde çalışıp çalışmadığını denerken gördüm...sp1 ve sp2 kurmayın..bu yazılımı yükleyip yollıyacağım w32 blast için olan programı çalıştırdıktan sonra yükleyin
not: elimde war 3 dakka yeter bize sanırım
msnden ulaşırsanız atabilirim
Ama pc internete bağlı olduğu çin tekrar bu hatayı verebilir..Cd den yüklemekte fayda war..Neren bulursunuz bilemem Eskişehirdeyseniz wereyim ben size
sp1 sp2 kurduktan sonra şanzınız warsa netten tüm güncellemele yapın..Yada başa bir bilgisayardan güncelleştirme kurulumlarını alın derim ben..Ama sp lerden sonra problem kalkacaktır büyük ihtimalle....virüsün adıda worms blasttı yada blaster worms öle bişi.. yada buna özel yapılmış symantechin sadece worms blast virüsüne ait virüs yazılım war..ben bulabilirsem size atayım...msnden görüşebilirsek:
msn:necker88@hotmail.com
fixblast tı virüs programının adı ewet
önemli not....bu eklentinin çalışması ve kurulması için sp2 olmamalı imiş...şimdi kendi pcmde çalışıp çalışmadığını denerken gördüm...sp1 ve sp2 kurmayın..bu yazılımı yükleyip yollıyacağım w32 blast için olan programı çalıştırdıktan sonra yükleyin
not: elimde war 3 dakka yeter bize sanırım
msnden ulaşırsanız atabilirim01-12-2007, 08:10 PM
bu hatayı svchost dosyasını kapatırsanız görürsünüz.Bir porgram veya siz kapatıyo olabilirsiniz...Görev yöneticisinden(ctrl+alt+delete) işlemler tab ını tıklarsanız orda svchost isimli bir kaç tane çalışan program görebilsiniz bunlardan bir veya bi kaç tanesini kapatınca bu uyarı çıkar.Bu işin windows tarafı bide böle bi virüs çıkmıştı gecen sene eski bir antivirüs kullanmıyorsan yani güncelleme yapıyorsan sorun olmaz virüs olsa yakalar fakat senin sorunun dewam ettiğine göre demekki virüs değil bir program kapatıyo olabilir o task ı başlangıçta açılan dosyalarına bak.(başlat/çalıştır/ msconfig orda başlangıç bölümü) bilmediğin yabancı prog isimi yer alıyosa onun yanındaki tick i kaldır ve sistemi yeniden başlat belki bi çare olabilir.....
![[Image: yigiton2.png]](http://img166.imageshack.us/img166/3273/yigiton2.png)
![[Image: yigiton2.png]](http://img166.imageshack.us/img166/3273/yigiton2.png)
01-12-2007, 08:14 PM
virus w32 blast 2003 te çıkan we yeni kurulan xp lerde internete bağlanınca direk bilgisayara atlayan bi virüs...Çareleri bende mevcut...Msnden ulaşırsanız programları yollayabilirim..1 patch ve symantechin 1 w21 blast fixi mevcut
tekrar msn: necker88@hotmail.com
tekrar msn: necker88@hotmail.com
01-12-2007, 10:27 PM
Arkadaşlar ben arkadaş antivirüs programı kullanıyormu bilmiyorum fakat benim bu hatayı aldığım zamanlarda bilgisayarımda sürekli güncel olan virüs koruyucum vardı.
Zaten formatı da sadece c sürücüsüne atmıştım.
(d ve e bölümlerindeki dosyalarım duruyordu)
Yani virüs olmadığını biliyorum.
Virüsten başkada bir sorunu vardır sanırım fakat nedir bilemiyorum ???
Zaten formatı da sadece c sürücüsüne atmıştım.
(d ve e bölümlerindeki dosyalarım duruyordu)
Yani virüs olmadığını biliyorum.
Virüsten başkada bir sorunu vardır sanırım fakat nedir bilemiyorum ???
01-13-2007, 11:30 AM
bugra_5211 Wrote:3310 Wrote:bilgisayarım sağ tıkla / özellikler de
yaptım ama yine aynı hata kodu ile kapatıyor
bu sadece hata verince resetlememesi içindi
01-14-2007, 11:21 PM
kardeş ben yaklaşık 1-1.5 senedir bilgisayarcıda çalışıyorum bu hatayı sadece 1 şekilde kurtardım sistem geri yükleme ile aç güvenli modda bilgisayarı sistem geri yükle tabiki bu hatayı vermeden önceki bir güne sonra güzel güzel kullan bilğisayarını
olmadı bas formatı kurtul

olmadı bas formatı kurtul

02-11-2007, 09:24 PM
Bu windows un bir acıgı xp Sp2 yi kurarsan duzelir yada hata kodunu microsoft un sitede aratıp fixini yukleyeceksin ama en sağlıklısı guncelleme yapman
bunu bilgisayarı resetlemeden nasıl düzeltebilirim