Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 açılmıyor acil yardım!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar Sx1 ime sözlük programı yükledim. ardından program bana telefonun yeniden başlatılması gerektiğini soyledi. Kapattım ve ardından telefonum açılmadı. Kullandığım firmware cmert arkadaşımızın yazmış olduğu firmware lardan biriydi. Format atmanın son çare olduğunu düşündüm ve yeni bir firmware kurmaya karar verdim. Update 4 ü indirdim(yine by cmert Big Grin). Telefonu Joistik düğmesi ile açıp kurdum fakat bu seferde program bana telefonda düşük voltaj diye hata verdi ve telefonu kapadı.şarja taktığıımda ise şarj etmiyor. Son çarem dolu bir batarya ile denemek ama eğer sizin verebileceğiniz başka fikirleriniz varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Quote:Format atmanın son çare olduğunu düşündüm ve yeni bir firmware kurmaya karar verdim.

işte hata anı Excl

format atman yeterli iken firmware yüklemek gereksiz.Şimdi yapman gereken iki işlem var.

1-bataryanı başka bir SX1 de şarj etmek veya daha önce forumda anlattığım gibi açık şarj etmen

2-tekrar firmware yüklemen

Wink
Son çare Dolu bir batarya ile denemek demişsin dolu bir batarya ile fw atsana dostum.
yıldızkare7370kare yap formatla
Cihaz açıldı da yıldızı karesi kaldı ...
serkan487 Wrote:yıldızkare7370kare yap formatla

:excl:bu dediğin tuş kombinasyonu *#7370# cihaz açıkken yapılır!Excl
cem abi noldu batarya işi?
erkahn hayırdır ne bataryası istiyon bende istiyom Popcorn
erkahn olm neler yapıyon sen Big Grin
konu ile ne alakası var çözemedim de Big Grin
bu arada batarya işini sana anlattım yaa (başka alakasız bir topikte yine Big Grin)
Reference URL's