Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 fw yüklenmiyor...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bugün teli normal bir şekilde kapattım ve tekrar açmak istediğimde tel açılmadı ekrana hiçbir şekilde bir görüntü gelmiyordu hard format atmak istedim yine olmadı eve geldim ve pc den fw yüklemek istedim joistik ve açma tuşuna bastım bir kaç denemeden sonra ekran geldi bu seferde pc cihazı algılamadı daha önce fw attığımda direk görüyordu ama şimdi olmuyor fw yüklemeye çalıştığımda bağlı cihaz yok gibi bişey yazıyor ve program kırmızı renk oluyor lütfen en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim...

yüklemek istediğin fw paketinde driver vardır. onunla tanıtırsan sorun çözülür donanımsal değilse...
sorun driverden değil daha önce fw yükledim ozaman sorun yoktu benim anlamadığım joistc ve açma tuşuna bastığımda ekran geldi fakat pc tanımıyor bana donanımsal gibi geliyor ama tabi akıl akıldan üstündür...
mdc76 Wrote:sorun driverden değil daha önce fw yükledim ozaman sorun yoktu benim anlamadığım joistc ve açma tuşuna bastığımda ekran geldi fakat pc tanımıyor bana donanımsal gibi geliyor ama tabi akıl akıldan üstündür...

eğer şimdiki denemende driverı tekrar tanıtmadıysan tanıt...
bazen tanımama durumları olabiliyor...
cihazı pc ye bağladığımda cihazı algılamıyor usb de yeni donanım falan diye yazmıyor nasıl driver yükleyecem..
masaüstünde Bilgisayarim ikonuna gelip sağ tıkla özelliklere gir.karsına sistem ozellikleri cıkacak sekmelerden donanımı bul daha sonra yenilenen sayfada donanim ekleme sihirbazına tıkla sürekli ileri de bilgisayar kısa bir arama yapacak ve sana sx1i gosterecek.driver yukle tarzı bi secenek cıkacak orda (cdden yukle ... vs.. ) sx1in driverini gezginden bul hangi konuma koyduysan.sx 1in boot a hazır Wink
ANLATTIĞINI DAHA ÖNCEDE YAPTIM YENİ DONANIM BULUNAMIYOR...
Reference URL's