Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 350 ytl sx1 (13.01.2007)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bugün (13.01.2007) sx1 imi

bütün aksesuarlar var
oRjinal cd
cmert up4 fw
Tema yüklenir yeni fontlar
512 mb hafıza kartı program cd si
kutusuyla ........

Verdim 350 ye şimdi yeni bir telefon alacağım ama ne?Sizin öneriniz var mı?
Sx1 im gitti diye üzülmüyorum bizim bilader benle aynı zamanda aldı o yeni telefon alınca sx1 i bana verdi....Big Grin
çok şanslısın..siemensten gidelim diorsan sxg75 iiyidir..onun dışında se walkman serisinden iiyi modeller var onlara bak bi derim..ama paran varsa şu saatten sonra üzerine koy bi tane wireless lı gsm modüllü cep bilgisayarı al derim kendine..onların yanında bence dier cep telefonları elma şekeri gibi kalıyor...
n93 düşünüyorum 1200 ytl koyupta alırım ...Yada biraz daha bekleyip n95 almayı düşünüyorun.AEON serisi türkiyeye ne zaman gelir gelirse yurt dışındaki fiyatları nasıl

Sx2 de alabilirim yurt dışından
45ygt45 Wrote:Sx2 de alabilirim yurt dışından

olmayan birşeyi satın alamazsın...
arkadaşım yurtdışında bile böyle bi telefon yok.
yani SX2 yok... bu sadece tasarlanmış konsept bi cihaz..
üretilmedi bu..
45ygt45 Wrote:http://www.forumuz.biz/iste_siemens_sx2_...7349t.html buradan yak

Bu alet fuarda tanıtıldı ama Çıkmayacak çünkü siemens el değiştir ayrıca yorumları dikkatlice oku özellikle benq-siemens teknisyeninin yazdığını "Arkadaşlar Benq-siemens teknisyeni olarak size böyle bir ürünün çıkmayacağı garantisi veririm."

bu yüzden olmayan cihazı alamazsın Sad üzgünüm ama gerçek bu
yeni alacağın telefonun hayrını gör Smile
Bende hayalini kuruyordum araştırma yapmadım .....Sadece grafiklerde sx2 die arattım..Sizide kızdırdım kusura bakmayın..N'apalım diğer markalara bakacağızzzz..

sony ericson black diamond un fiyatı ne kadar??? Bilen var mı?? Dudak uçuklatıcı bi fiyat mı
45ygt45 Wrote:sony ericson black diamond un fiyatı ne kadar??? Bilen var mı?? Dudak uçuklatıcı bi fiyat mı

fazlasıyla.........
45ygt45 Wrote:Bende hayalini kuruyordum araştırma yapmadım .....Sadece grafiklerde sx2 die arattım..Sizide kızdırdım kusura bakmayın..N'apalım diğer markalara bakacağızzzz..

Yok yaw kızmadık hayallere kapılma diye söledik Smile
45ygt45 Wrote:sony ericson black diamond un fiyatı ne kadar??? Bilen var mı?? Dudak uçuklatıcı bi fiyat mı

Bu yeteri kadar açıklar

http://www.cepbul.com/news2006/enpahali10.php
300.000 dolarcık.....

sx1'i 350'ye satmışsın. e fazla birşey kalmamış, tamamlarsın artık...Smile
Ayıptır sçylemessi OHHHHHHHHHAAAAAAA!!!
300.000$ a gördüm heryerde

Bu verdiğin sitede de aynı Big Grin
gülmekten öldüm yau
bide üstünde kocaman yazıo CONCEPT DEVİCE
bi tanede bana alalım Big GrinBig GrinBig GrinToungue
45ygt45 Wrote:http://www.forumuz.biz/iste_siemens_sx2_...7349t.html buradan yak
el71 al derim ben sana gzl telefon Smile memnunum şahsen ben s88 de olabilir oda gzl telefon..

[Image: yigiton2.png]
45ygt45 Wrote:Ayıptır sçylemessi OHHHHHHHHHAAAAAAA!!!

300.000 $ değil önünde birde "1" var, 1.300.000.-$ mış.Nono vay be!
300.000 dolar arkadaşın verdiği sitede.Ha 1300000 ha 300000 alabileceğiz mi yani...Para olsa bile almam bi kaptırsak gitiiiiiiiiii :DDD
nashiila Wrote:
45ygt45 Wrote:Ayıptır sçylemessi OHHHHHHHHHAAAAAAA!!!

300.000 $ değil önünde birde "1" var, 1.300.000.-$ mış.Nono  vay be!

1,300,000 $ olan 1 numaralı telefon
yani JSC
300,000 $ olan ise 45ygt45 in istediği 4. sıradaki SE BlackDiamond

yani 1,300,000 $ veremeyebilir ama 300,000 $ için 1.200.000 (1 milyon 200) adet daha satması gerekiyor
az kalmış yani Big GrinBig GrinToungue
burda neler yazıo m,ilyon dolar falanmı?
neyse ben yatıom iyi geceler millet
kibmibBig GrinBig GrinBig GrinToungue
asus p525 düşünürmüsün pocketpc windows mobile2005 görüntüsü gayet güzel
45ygt45 verdiğin sitedeki yorumları okudum konsept olabilir diye yazmışlar bide siemens teknisyeni olan biride sx2 nin çıkmayacağı garantisini verio?
King beggar Wrote:45ygt45 verdiğin sitedeki yorumları okudum konsept olabilir diye yazmışlar bide siemens teknisyeni olan biride sx2 nin çıkmayacağı garantisini verio?

ben sanki bu mesajı önceki sayfadan hatırlıyom gibi Wink
SE BlackDiamond'a 300.000 $ fiyat biçmişler yuh diyorum diğerlerinde hadi elmas zümrüt filan var bunda ne var ? alan çıkarsa aklına şaşarım Laugh
nan ordaki linkte eski sx1 e kapak takmıslar sx2 diye kakalamıslar Big Grin esasında tusları oraya alsak fenada olmas Big Grin yani..
Reference URL's