Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TUŞ TAKIMı
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar siyah bir sx1 e sahibim...Sattığımda sorun yoktu ama şimdiki sx1 imde sağ seçenek tuşu basmıyor.Ve bu numaraların bulunduğu değilde kapama açma tuşların bulunduğu kapak nerede bulabilirim.İstanbuldan bi adres vermezseniz sevinirim çünkü manisadayım......İnternet siteleri varsa(türk sitesi) sevinirim
Neyi tarif ettiğini kesktiremedim ...

anlattığın yer alt tuş takımı ise kompledir ve bulunması oldukça zor.ancak servisleri gezerek susmuş bir SX1 den temin edebilirsin, tabi bulabilmekte mesele ...

[Image: 0000009584095e823_x_large.jpg]

senin sorunun basit bir temizleme operasyonu ile giderilebilir, değişmesine lüzum yok Whistling
Cmert hocam tuş koptu yapıştırdık ve şimdi basmıyor...Şimdide temizlemeye çalışıyorum....Dediğim resimdekinden...Oldu sanırım....Ön arka orjinal KAPAk kaç paradır
Servislerde 110 YTL

tabi kaldıysa ...
oharaaaaaaaaa 45 45 sen nerde oturuon manisada ajan?
Etv yi geçince ajan...
Yeni resim yakışmış.(erkahn)

Oharaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaten telefonun ikinci eli 150 ama ben 350 ye verdim.. Big Grin
CMERT tuştakımını temizledim taktım açılışta dahi sistem hatası veriyor ama açılıyor..Menüde veriyor ama açılıyor.Mesajlarda veriyor sonra açılıyor.Yeni fw mi yükliyim.Yoksa çözümü var mı ?
saol kapakda maşallah yani Big GrinBig GrinBig GrinToungue
45ygt45 Wrote:Etv yi geçince ajan...
Yeni resim yakışmış.(erkahn)

Oharaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaten telefonun ikinci eli 150 ama ben 350 ye verdim.. Big Grin
Reference URL's