Slm nokia s60 serisinin menüde istedigim iconu nası kullana bilirim bunu theme maker ile yapablirmiyim ???
SmartLauncher programıyla
http://www.symbianware.com/product.php?i...0&pl=n6600
- Nokia 7650
- Nokia 3650/3600
- Nokia N-Gage/N-Gage QD
- Nokia 6600
- Siemens SX1
- Nokia 7610
- Nokia 6620
- Sendo X
- Nokia 3660/3620
- Nokia 6670
- Nokia 6260
- Nokia 6630
- Nokia 6680/6681
- Nokia 3230
- Panasonic x700/x701
- Samsung SGH-D730
modellerinde tema ve ikon değişikliği yapabilirsin (yukarıda verdiğim bağlantıda değişik ikonlu hazır temalar var)
SmartLauncher programıyla kullanacağın kendi temanı ve ikonlarını yapmak içinse
Skin Editor kullanmalısın.
http://www.symbianware.com/product.php?id=lneditor60
sen şarkıcı cezamısın yoksa rapstar olaraktan?
Ben Ceza dinliyorum bi nevi rapper izleyi kitle

kendileri cezaminia'dır

Frank abi nie öle yapıonki bak ne güzel abiler le hem muhabbet edioz hemide bisiler soruoz
imzada sahtiyanın karabüyü albümünden 4. track
piyasaya çıkmamıştı almüm
ve bende olucaktı 1 tane
ama mp3 olaraktan dolaşıo
buda dipnot olsun
buda bana kapak oldu abi ben Frank in kayınçosuyum ben musti
RapStar Wrote:Frank abi nie öle yapıonki bak ne güzel abiler le hem muhabbet edioz hemide bisiler soruoz
tamam köşede izliyorum seni

saol cnm izlerken mısır alırmısın

sonic abi ben sadece smart launcher ı kullanabildim
we skin indirdim o skini nasıl uyguluycaz
arkadaslar simdi sx1 6600 da oldugu gibi nokia skinsupport s60 tema uygulamasını desteklemiyor haklısınız.bunu icin 3650 icin gelistirilmis launcher programı war.bu programı kullanmak icin skin editör programınıda telinize kurmanız gerekiyor.bu iki program birbirini tamamlıyor.bilmeniz gereken sey bu temaları sadece menüde görebilirsiniz telin bekleme modunda bi degisiklik yapmaz.simdi ilk etapta skin editör programını yükleyip kendinize bi skin yapmanız gerekiyor.new skin deyip skin adını verdikten sonra save deyin.kayıt ettikten sonra kart hafızasına kurduysanız ki öyle yapin sistem programı yardımıyla ''e'' sürücüsündeki sistem/data klasörüne gidin orda lnskins diye bi klasör acıldıgını göreceksiniz burayı unutmayın skinleri buraya kopyalamalısınız.sonra launcher i yükleyip acın ve ayarlarından istediginiz skini secip kullanabilirsiniz.takıldıgınız bi yer olursa ben burdayım saygılar.......
alıntırdır..
saol süper olcak ama simdi icon fotoları lazım onu nerden bulucaz

\system\data\LNSkins\ doğru yer

Sonic Wrote:\system\data\LNSkins\ doğru yer 
patron geldi

cezamania sen nickini değiştirene

21 adet smart launcher skins
burada
pass: teknomag.com
al bakalım cezamania yarım saattir uğraşıyorum daha fazla isteme uğraşamam senin nokian ile
üzülme en kısa zamanda seni de sx1'ci yapıcam
ne dionuz ya sysiconz diy e bisey war warya manyaq bisy indir hayatını yaşa crazythedj@hotmail.com