Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Samsung E250 (siyahıda çıkmış)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Telefon bizim piyasalara yeni girdi sayılır..Özellikleri fena deil..renk derinliğinin 64k olması ve ekran çözünürlüğünün düşük olması bana göre birkaç dezavantajından biri..ama kızaklı olması, siyah rengininde çıkması,radyosu ve arttırılabilir hafızası olması cezbediyor beni..amacım sx1 satmadan bu teli alabilmek..fiyatıda uygun..işte görmemiş olanlar için telefon vede özellikleri..yorumları alalım..Popcorn

[Image: telcepsame250sze0.jpg]

kilit özellikler;
Stereo FM Radyo
VGA (640x480px) kamera
65.536 Renkli TFT Ekran
Sesli video kayıt
Polifonik 64 Zil Sesleri
MicroSD artırılabilir hafıza
MP3 çalar ile müzik keyfi
EDGE ile hızlı Internet
Bluetooth ve data kablosu ile PC bağlantısı

Ürün Özellikleri :
Renk  Siyah  
Genel Özellikleri
Ağırlık  80 gr  
Boyutlar  99 x 50 x 13.9 mm  
Şebeke  900 / 1800 / 1900  
Ajanda  Var  
Alarm  Var  
Titreşim  Var  
Hesap Makinesi  Var  
Java Desteği  Var  
HandsFree (Eller Serbest)  Var  
Resimli Telefon Defteri  Var  
Ses Kayıt  Var  
Sesli Arama  Yok  
Ortam Sesleri Kayıt  Var  
Kronometre  Var  
Bas Konuş  Yok  
Ekran Özellikleri
İşletim Sistemi  Standart  
Genel Özellikleri
Görüntülü Konuşma  Yok  
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi  Maksimum 250 saat  
Konuşma Süresi  Maksimum 5 saat  
Pil Türü  Li-Ion  
Pil Gücü  750 mAh  
Bağlantı Özellikleri
UMTS  Yok  
Bluetooth  Var  
Dahili Modem  Yok  
GPRS  Class 10  
EDGE  Var  
E-mail Desteği  Var  
WAP  Versiyon 2.0  
Infra Red (Kızıl Ötesi)  Yok  
PC Senkronizasyonu  Var  
Kamera Özellikleri
Entegre Kamera  Var  
Kamera Çözünürlüğü  VGA 640x480 Piksel  
Video Kayıt  Var  
Sesli Video Kayıt  Var  
Video Oynatma  Var  
Eğlence
MP3 Çalma  Var  
Radyo  Var  
MMS  Var  
Eğlence
Zil Tipi  Polifonik , MP3  
Oyun  Var + Yüklenebilir  
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası  10 MB Dahili Hafıza  
Telefon Rehberi Hafızası  1000 adet  
Arttırılabilir Hafıza  Var  
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi  TFT  
Ekran Çözünürlüğü  100 Hz  
Ekran Renk Çözünürlüğü  64K Renk  

+ olarak bu telefonda

Mobil İzleyici
Telefonunuzun çalınması ya da kaybolması durumunda, sizin kartınız yerine takılan SIM kart üzerinden sizin belirlediğiniz iki numaraya SMS ile otomatik bilgi verilmesidir.

İmdat Mesajı
Telefonunuzun yanındaki ses açma tuşuna arka arkaya birkaç kez bastığınızda, daha önceden belirlediğiniz numaralara imdat mesajı gönderilir. Bu kişiler sizi geri aradığında telefon çalmadan direkt açılır.

Dahili Telesekreter
Telefon içerisinde çalışan ücretsiz bir servistir. Aktif haldeyken sizin belirlediğiniz sürede ve sizin belirlediğiniz mesajla, arayan kişi yanıtlanır ve bırakacağı mesaj telefonda saklanır.

olduğunu biliyormuydunuz...
bide fiyatı duysaydık be üstat... gezinmeye fiyat aramaya çalışmasak... Big Grin
ekonomikticarette 368,93 ytl
yalnız kimi sitelerde radyo var diyor kimisinde yok diyor..bakmak lazım..
64K ekran devri geçti moda 256K
RooSTeR Wrote:64K ekran devri geçti moda 256K
ona bakarsan 16 bitte var ama bu fiyata bu konuda çok beklentisi olmayanlar için iyi bir alternatif bence..bu arada yabancı sitelerede baktım radyosu var...
telefonu övdükçe övüyorum..bu gidişle almazsam ayıp olacak Big Grin bu arada bluetoothu 2.0 ve A2DP desteği var...yaani stereo bluetooth kulaklıkla kablosuz müziğin keyfini çıkartabilirsiniz...
bence çözünürlük renk derinliğinden daha önemli... 65k gayet yeterli.
birkaç renk olarak satışa sunulmuştu... radyo varmış.

[Image: telpa_com_e250.jpg]
bugün merak ettim akşam iş dönüşü bayilere baktım çoğu 2-3 güne kadar gelecek dedi..birkaç yerdede gelmiş geldiği gibi bitmiş..adamın biri 40 tane satmış elinde sadece bir tane grisi kalmış..teli elime aldım muazzam ince hafif..slider up telefon olmasına rağmen tasarımı iyi..nokia 6280 gibi kızakların arasında boşluk yok..telefon peynir ekmek gibi gidiyomuş sizin anlayacağınız...
biraz tuzlu mu ne?
java mı symbıan mı?
uğur işletim sistemi standart yani symbian deil..ama javası 2.0
şu an el71 1000 köntür hediyesiyle 400 ytl... bence bu cihazdan çok daha karizmatik ve iyi...
bugün baktım se w300i nin fiyatıda düşmüş e250 ile kafa kafaya olmuş...vede w300i nin artıları daha fazla..
bırak w300'ü... sen bi el71 al...
adigehalil Wrote:bırak w300'ü... sen bi  el71 al...
yok be kardeş ısınamadım o tele..siemens olayım benim için c55 ile başladı sx1 le bitti..şu saatten sonra siemens veya benq-siemens bana uymaz..önerin için saol.
son mesaj yazılalı bir kaç gün olmuş ama,

Valla dostum hiç biri SX1'in yerini tutmuyor.
Samsung'lar estetik olarak baya güzeller, Nokia gibi kaba saba değiller ancak; bekleme anında ekran zifiri karanlık oysa SX1 öylemi en düşük ışık seviyesinde bile ekranındaki bilgiler gözüküyor ama onuda kullanmayı iyi bilmezsen başına her gün dert açar, bilgisayarıyla baş eden onunlada başa çıkar.
evet bu cihazı bugün aldım... kullanmaya başladım.. bence tasarım gayet güsel ve siyah olması ayrı bişey zaten... Big Grin
kutu içeriği ; 256 mg kart ve kulaklık... cd yok maalesef... Big Grin
kullandıkca nasıl bişey anlatıcam.. henüz fazla kurcalayamadım...
king sana bi sx1 verseydik bea Big Grin
SX1 de ayırttım gidip alıcam... Big Grin
gidip bakayım temizse alıcam kütahyada...
güzel telefon iyi fiyatıyla
Reference URL's