Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Çift Kameranın Çalıştırılması
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ya sayın forum üyeleri ; bu çift kameralı telefonlarda 2. kamerayı çalıştırmanın bir yolu varsa ne olur söyleyin ben bir türlü başaramadım. şimdiden hepinize teşekkürler
telefonunun markasini belirtirsen yardimci olabiliriz...
hemen söyleyeyim telefonların markaları n73 ve 6280 bunlardan ikisinin veya herhangi birinin öndeki kamerasını nasıl calıştıracagımı söyleyebilirseniz gercekten cok sevinirim cok tesekkurler
6280 in ön kamerası sadece 3g şebekelerde görüşme esnasında çalışıyor diye biliyorum.
n73 hakkında bir fikrim yok.
tamam cok tesekkur ediyorum adigehalil. eger bu konuda extra bilgi bulursanız ve paylaşırsanız cok sevinirim tekrar tesekkurler
kardes bildiğim kadarıyla yardımcı olayım...
n73 için tabii.ayarlar,telefon,bekleme modu...
joystik secenekleri cıkacak.onlardan herhengi birine kamera olarak belirlersen,bekleme modunda belirlediğin tusa bas cam acılsın...
insallah anlatabilmişimdir...
N73 ün 2. kamerasını çalıştırmak için menu > uygulamalar > kamera yı tıklaman yeterli
N73 ve 6680 de Ön kamerayı açmak için Arka kapağı açmadan Kamerayı çalıştır olay bu.
abi ne diyosunuz ya N73 te normal kamerayı açıyon sonra seçenekler dion ikincil kamerayı çalıştır dion oluyo bitiyo :S
senin yontem de öbürlerinin yöntem de dogru safaWink
en kolay benim ama Big Grin
Reference URL's