Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Açılmıyor...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Öncelikle merhaba...

Yaklaşık 6 ay önce cihazımın bazı tuşları basmamaya ve arasıra reset atmaya başladı.Servise gönderdim, geldi. Ne olduysa ondan sonra başladı...Bu 6 ay içerisinde 4-5 defa servise giden SX1'im son 2 tamirinden sonra hiç çalışmamaya başladı....Önceleri şarj olmayan alet şuan açılmıyor.Sanırım bataryam da bozuldu. Batarya almaya gittim, orjinal veya yan sanayi ne taksam SATICINIZLA GÖRÜŞÜN diyor.

Biraz uzun yazdım galiba...
Ne yapabilirim..?
(Ayrıca 5 gün önce garantisi doldu)
telefonun serviste kaldigi resmi gunler garantiye eklenir istersen hemen son kez servise gotur bu senin hakkin cunku
ama verirken oradaki ilgilenene bu durumu belirt
daha sonra batarya alirsin 10-15 arasi orjinal olmayanlarin fiyati
METE125 Wrote:Öncelikle merhaba...

Yaklaşık 6 ay önce cihazımın bazı tuşları basmamaya ve arasıra reset atmaya başladı.Servise gönderdim, geldi. Ne olduysa ondan sonra başladı...Bu 6 ay içerisinde 4-5 defa servise giden SX1'im son 2 tamirinden sonra hiç çalışmamaya başladı....Önceleri şarj olmayan alet şuan açılmıyor.Sanırım bataryam da bozuldu. Batarya almaya gittim, orjinal veya yan sanayi ne taksam SATICINIZLA GÖRÜŞÜN diyor.

Biraz uzun yazdım galiba...
Ne yapabilirim..?
(Ayrıca 5 gün önce garantisi doldu)

aynı arızayı 2 den fazla , farklı arızaları 4 ten fazla yaaprsa 1 yıl içinde ;
değişim veya ücret iadesi hakkın doğar ( 4077 sayılı kanun ). bunu onlara net olarak söylemelisin

ve ne yapabiliriz değil , ben şunu istiyorum demelisin
Reference URL's