sx1 im 3 ay kadar önce kapandı bir dahada hiç bi sekilde açılmadı forumda anlatılan sekillerde açmaya calıstım olmadı bataryayı açık sarj yapıp denedim gene olmadı telefonumun garantısı bitti simdiye kadar hiç tamire götürmedim biliyorum simdi tamire götürsem telefonu mahvetcekler ama bu seklide de kullanamıyorum istanbulda güvenilir bi tamirci biliyomusunuz simdiden çok tesekkürler
Yaptığın işlemleri açık olarak belirtirsen
sana daha fazla yardım edecek arkadaş bulabilirsin!
öncelikle hiç bir sekilde açamadım yani * kare no tusu yada joystick falan telefonum sarj da alamadığı için bataryayı çıkarıp açık şarj ettim ama yinede açılmıyo bunların harıci hiç bi islem yapmadım
telefona hiç bisey yüklememistim orjinal fw si yüklüydü fw 13 var telefonda telefon kendiliğinden kapandı 3-5 kez açılmıstı uyurı çıkıyodu kapanıyodu ama ne yazdığını hatırlamıyom 3 ay geçti simdi ise hiç açılmıyo umarım yeterince açık olmustur saygılarımla
x55 ile canlandrma şart gibi?
ilginize tesekkür ederim arkadaslar peki x55 kesin çözüm olurmu yazılımsal bi problem varsa yani yok eğer donanımsal bi problemse iyi bi servis biliyomusunuz istanbulda gaziosmanpasaya yakın ...
İstanbulu bilenler cevap verecektir...
Öncelikle şunu belirteyim, cihazın arızası yazılımsal değil
SX1 de sıklıkla görülen ve çözümü board üzerindeki entegrelerin gerekli araçlarla ısıtılıp, işin ehli kişilerce çözümü basit donanımsal bir sorun.boşuna x55 ile uğraşma
İstanbul içinde güvenle teslim edebileceğin bir servis
Kadıköy de, Makro Elektronik Telekomünikasyon A.Ş
Tel : 0216 449 60 33
SX1inizin onarıldığına çok sevindim, tavsiye ettiğim servis gerçekten işinin ehlidir.

evet çok teşekkürler tekrar Cmert...şimdi iki telefonum oldu:-) bakalım ne yapacağız? bizim eski efsaneyi belki satarım gerçi hatırası çok ama...bakalım hele bir teslim alayım düşünürüm...iyi geceler iyi çalışmalar...
cmert Wrote:SX1inizin onarıldığına çok sevindim, tavsiye ettiğim servis gerçekten işinin ehlidir.