Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: serviss süresi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar benim sx1 im var ve ben bunu servise verdim 23 kasım da.30 iş günü içinde vermeleri lazım ama 37 iş günü oldu ne yapmalıyım nasııl şikayet edebilirim arıyorum parça bekliyor diyorlar napcam bilmiom
beni iyi dinle aynı süreçlerden geçeceğiz.
parça değişimi için daha çok beklersin. iki seçeneğin var.
1. tüketici hakem heyetine başvurup paranı isteyebilirsin.
2. siemensi araıp telefonun için kutulu değişim talep edebilirsin. iki süreçde kısa değil.
ben 2 aydır bekliyorum. hala bugün yarın çözülür sorununuz diyorlar.
serk öncelikle çok saol çok teşekkürler 1.si gerçekten bunu yaparlar mı?yani paramı alabilir miyim ya da siemensi aradığımda bana kutulu değişim verirler mi ve gene sx1 mi verirler?ayrıca siemensi yani 02164599898 i arıyorum ama kimse çıkmıo... son olarak ben tüketici hakem heyetine nasıl başvuracağım?
kaymakamlığa gidip tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. sana kesinlikle sx1 vermeyecekler. ya cl71 yada cx75 verecekler. o numarayı arayıp uzun bir süre beklemen gerekiyor.
ben bu sabah erken vakitte denedim bekletmeden aldı.
siemens müşteri hizmetlerini arayıp bir müşteri numarası alacaksın. işlemler bundan sonra gelişecek. genpa dakiler siemensin kendi içinde bir takım problemlerinin olduğunu ve bu yüzden siemens ten yedek parça ve değişim telefonlarını alamadığını belirtiyor.
sabır ile bekliyorum bende ama gerçektende can sıkıcı. umarım sen benim kadar şansız olmazsın. eğer tüketici hakem heyetine başvurursan paranı alırsın.
han01serkan Wrote:arkadaşlar benim sx1 im var ve ben bunu servise verdim 23 kasım da.30 iş günü içinde vermeleri lazım ama 37 iş günü oldu ne yapmalıyım nasııl şikayet edebilirim arıyorum parça bekliyor diyorlar napcam bilmiom

4077 sayılı kanun , ve garanti belgende yazıldığı üzere ;

yeni cihaz ( yeni anakart değil sıfır kutulu cihaz ) talep etme , yada fatura tutarı kadar ücreti geri alma hakkın var.

yeni cihaz istersen yeni SX1 bulamayacaklarından ( %99.9 ) başka bir cihaz verecekler ve bunun garantisi SX1 in kalan garantisi kadar olacak.
eğer yeni cihaz istiyorum diyorsan hangi telefon olacak , onuda net olarak öğren ki oldu bittiye getirmesinler.
Çağrı merkezi numarası:
0216 459 98 98
Faks no:
0216 459 98 00

faks da ayrı bir yol Big Grin
söyleceklerini kağit üzerinde de iletebilirsin...
maile geçde olsa cevap veriyorlar ama çağrı merkezini arayıp müşteri numarası alması gerekiyor. müşteri numarası almadan işlemleri başlatmıyorlar
dostum benim 32 işgunu doldugunda cagrı merkezını aradım(4 yada 5 hanelı numara verıyolar) ve bana ne taleb edıyorsun dedıklerınde degısım dedım
5gun ıcınde basarıdan mesaj geldı benqsıemens cl71 ı kutusunda 0 verdıler bu kadar basit
1günde alıyorum telefonu
bu günlerde malesef dediğiniz süreler pek mümkün olmuyor. eğer bana inanmıyorsanız son 1 ay içinde siemens e yazılan şikayetleri şikayetimvar.com da araştırın
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şuan kararım kesin değil para alırım ama sx1 den de vazgeçmem herhalde gene sx1 alırım çünkü ondan daha iyilerine baktığımda tek farkın kamera daki mp olduğunu görüyorum onun içinde dünyanın parasını vermeye gerek yok fotoğraf makinası alırım daha iyiSmile
onemli degil sx1 kardesligi saolsun
bana 6101 teklif ettiler. ne yapmam lazım.
ben cl71 talep edebilir miyim?
ama benimki garantide geçen süre aşımından dolayı değil. yapamadılar galiba
Reference URL's