Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 2 gb dv rs mmc almak isteyenlere(kingston)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://urun.gittigidiyor.com/2-GB-Kingst...dZZ3349009

az önce gözüme çarptı sizinle paylaşmak istedim maulm sx1 2 gblık mmc leri destekliyor eğer almak isteyen olursa bu linki inceleyebilir
parasıda uygun aslında bu arada sx1 4 gb da desteklio ajan
4 gb mi bak onu bilmiyordum ben resim falan var mı desteklediğine dair merak ettim
"4 gb destek" olayını ben lakırdı olarak görüyorum açıkcası
şu ana kadar göremedim maalesef
4gb mmc sanırım sx1 de çalışıyor
şu linke bir bakın

http://www.mobymemory.com/4gb-mmc.asp
Biliyorsun ki 2 Gb için de söylenti deniyordu ama kesinlik yoktu Big Grin
fakat kullanıcı fotoları koyup gerçeği gördük hepimiz...
Benim demek istediğim de bu
Gerçekten var mı böyle birşey?
daha önce de muhabbeti geçti ama.
fat16 dosya sistemi 2 gb tan fazlasını desteklemez.sx1 de başka dosya sistemini desteklemez
bu aşk hüsranla biter gibi görünüyor
Listede SL45 de var Thumbup
onunla aynı tarihlerde hatta daha sonra çıkan cihazlar mmc nedir bilmiyordu Popcorn
3310 Wrote:daha önce de muhabbeti geçti ama.
fat16 dosya sistemi 2 gb tan fazlasını desteklemez.sx1 de başka dosya sistemini desteklemez
bu aşk hüsranla biter gibi görünüyor
yine Kutlu dan teknik bir açıklama !
İşte beklenen cevap!
Teşekkür ederinm Kutlu

cmert Wrote:Listede SL45 de var Thumbup
onunla aynı tarihlerde hatta daha sonra çıkan cihazlar mmc nedir bilmiyordu Popcorn

Yoğurtçu, yoğurdum ekşi demez değil mi?
Satış için her yol mübah diyenlerden Big GrinToungue
Tabi 4GB yi kaldırmaz ama 2GB ye banamısın demez Thumbup
cmert Wrote:Tabi 4GB yi kaldırmaz ama 2GB ye banamısın demez Thumbup

nasıl memnun musun...?

ayrıca kart çok pahalı beyler. kadıköy yazıcıoğlu çevresinde 50-60 arası satılıyor...(kingston)
adigehalil Wrote:nasıl memnun musun...?

Thumbup
sl45'te 4gb çalıştırmak için patch görmüştüm zamanında...Smile
bi ara elimdeki 1 gb lık kartta 2 tane bölüm oluşturmuştum. fakat SX1 sadece ilk bölümü gördü. e: den sonra bide f: çıkmadı

eğer olsaydı 4 gb lık kart 2 bölüm halinde kullanılabilirdi
o zaman geriye bir tek ihtimal kalıyor , SX1 in fat32 ile çalışabilmesini sağlamak

şimdilik 1 gb ile idare etmeye çalışıyorum yetmesede. 2 olsa fena olmazdı ama o zamanda 2 yetmeyecek ve 4 gerekecekti sanırım

----------------------------------------------------------------------------------

-----------> 35cem35
rica ederim Cem Smile
aynen...
3310 kardeşim,ben bir arkadaşın 4 gb mmc kartını denedim çalışıyor.Ama kartın boyutunu 2048 mb gördü. (fat 16 yüzünden)
robotica Wrote:3310 kardeşim,ben bir arkadaşın 4 gb mmc kartını denedim çalışıyor.Ama kartın boyutunu 2048 mb gördü. (fat 16 yüzünden)

bende denemıstın şimdilik 1 yetiyo.. bana dahada fazlası gereksiz gibi gözüküyo..

ayrıca 2gblik kartın fiyatı max 74ytl dir..ben 1gb yi toptancımdan 42ytl e aldım...

bide kart okuyucu aldım 6 lira sd\mmc flash belek kadar boyu flash bellek olarak kullanıyorum. yani 1g rsmmc kingston+jwin card reader=48ytl pazarlık 45 ytl aldım Big Grin
Reference URL's