01-19-2007, 02:34 PM
01-19-2007, 02:38 PM
"Shift + Yes" tuş kombinasyonu ile tuş ışığını açıp kapatabilirsin...
daha detaylı istersen,
seçenek --> aralar --> Profiles --> Zaman Profilleri --> Açık
seçenek --> aralar --> Profiles --> Günün Baş. Saati
seçenek --> aralar --> Profiles --> Gecenin Baş. Saati
değerlerini girerek istediğin zaman aralığında tuş ve ekran ışık ayarlarının otomatik olarak ayarladığın değerlere gelemsini sağlayabilrsin...
Daha da detay istersen biraz kurcala
daha detaylı istersen,
seçenek --> aralar --> Profiles --> Zaman Profilleri --> Açık
seçenek --> aralar --> Profiles --> Günün Baş. Saati
seçenek --> aralar --> Profiles --> Gecenin Baş. Saati
değerlerini girerek istediğin zaman aralığında tuş ve ekran ışık ayarlarının otomatik olarak ayarladığın değerlere gelemsini sağlayabilrsin...
Daha da detay istersen biraz kurcala

01-19-2007, 02:41 PM
teşekkürler 
bi sorum daha var.Dimmer açılışta başlamıyo bazen ama dimmeri nerden geri yüklerim bulamadım?

bi sorum daha var.Dimmer açılışta başlamıyo bazen ama dimmeri nerden geri yüklerim bulamadım?
01-19-2007, 02:56 PM
geri yüklemek ????
01-19-2007, 03:02 PM
dimmer diğer programlar gibi kaldırılıp geri yüklenmiyor mu?yeni sx1 kullanıcısıyım biçok konudan bihaberim

01-19-2007, 03:14 PM
Eğer kullandığın Fw Cmert_up4 ise dimmer, sx1 speed gibi prolar yazılım üzerinde standart olarak gelir 
bunları kaldıramazsın, en azından sx1 üzerinden
dimmer prosunu programlar klasöründe bulabilrsin büyük ihtimalle
oradan tekrar çalıştırabilirsin...
dimmer açıldıktan sonra çıkış yapmamalısın
gizle seçeneğini kullanmalısın ki pro daki ayarlar (ekran, tuş ışık ayarı, oto. başlatma, ekran koruyucusu v.b.) uygulamaya geçebilsin

bunları kaldıramazsın, en azından sx1 üzerinden
dimmer prosunu programlar klasöründe bulabilrsin büyük ihtimalle

oradan tekrar çalıştırabilirsin...
dimmer açıldıktan sonra çıkış yapmamalısın
gizle seçeneğini kullanmalısın ki pro daki ayarlar (ekran, tuş ışık ayarı, oto. başlatma, ekran koruyucusu v.b.) uygulamaya geçebilsin
01-19-2007, 03:36 PM
Tüm cevaplar için tekrar teşekkür ederim.

01-21-2007, 03:02 PM
Arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum; Dimmer programı harika bir program sadece ışıkları kontrol etmiyoruz aynı zamanda kocaman dijital saat görünümü olan ekran koruyucu ve yine aynı zamanda tuş kiliti ve el feneri programlarını barındırıyor üzerinde biraz kurcalayın derim. kısayollar içinde programın seçenek menüsündeki yardıma tıklayın.
Program açılışta başlamıyorsa seçenek/ayarlardaki otomatik başlatmanın açık olduğundan emin ol ve programdan çıkarken seçenek'e tıkla, gizle'ye tıkla çık.
Program açılışta başlamıyorsa seçenek/ayarlardaki otomatik başlatmanın açık olduğundan emin ol ve programdan çıkarken seçenek'e tıkla, gizle'ye tıkla çık.
01-21-2007, 05:10 PM
En takdir ettiğim yanı da ayarlanılan saatte SX1 i otomatik kapatabilmesi 

01-21-2007, 06:35 PM
evet dimmer müthiş bir programda ben herşeyi yaptım denedim çalıştırdım ancak bir türlü büyük dijital saaati ayarlayamadım...
heralde bir yerde bi çakışma va biliyosunuz zamanı telofunun kendi ekran koruyucusundan ayarlayabiliyoruz...
acaba nerde yanlış yapıyorumda dijital saat olmuyor
?
![[Image: i40712_fbslv8.gif]](http://www.xturk.net/upload/out.php/i40712_fbslv8.gif)
heralde bir yerde bi çakışma va biliyosunuz zamanı telofunun kendi ekran koruyucusundan ayarlayabiliyoruz...
acaba nerde yanlış yapıyorumda dijital saat olmuyor
?![[Image: i40712_fbslv8.gif]](http://www.xturk.net/upload/out.php/i40712_fbslv8.gif)
01-21-2007, 08:57 PM
Seçenek/Ayarlar/ekran koruyucu (açık seç)
screensaver type (big(full screen)
diğer ayarlar aynen kalsın tamam'a bas ve gizle ile çık, belki tamam'a basmadan çıkışla çıkıyorsundur.
ekran koruyucu zamanı teklefonun kendi ekran koruyucu zamanı kadar sonra aktifleşir.
screensaver type (big(full screen)
diğer ayarlar aynen kalsın tamam'a bas ve gizle ile çık, belki tamam'a basmadan çıkışla çıkıyorsundur.
ekran koruyucu zamanı teklefonun kendi ekran koruyucu zamanı kadar sonra aktifleşir.
04-16-2007, 10:58 AM
Bu dimmer konusunda bende çok sorun yaşadım ama okuduklarıma göre programı açıp ayarları yapıp çıkış yapmışım.
Yaptıklarımı anlatayım
cmert'in fw sini yükledim tabi neler varmış diye kurcaladık biraz. Dimmer i açtım bir iki ayar yaptım çıkış dedim kapattım. telefonu restart etmem gerekti. Sonuç autolock hatası verdi kapandı.
Neyse formatı çektim aynı işlemler yine yaptım. Sonuçta hafta sonu telefon 3 defa format yedi.
Bu dimmeri tamamen açıklayabilirmisiniz.
Veya yukarıdaki gibi ayarları yapıp . Ototmatik başlatma: açık deyip seneklerden gizle diyerek mi çıkmamız lazım
Benim anladığm kadaryla bu program fw'ye arka planda sürekli çalışması gereken bir program gibi entegre edilmiş.
Cevaplarınız için teşekkürler...
Yaptıklarımı anlatayım
cmert'in fw sini yükledim tabi neler varmış diye kurcaladık biraz. Dimmer i açtım bir iki ayar yaptım çıkış dedim kapattım. telefonu restart etmem gerekti. Sonuç autolock hatası verdi kapandı.
Neyse formatı çektim aynı işlemler yine yaptım. Sonuçta hafta sonu telefon 3 defa format yedi.
Bu dimmeri tamamen açıklayabilirmisiniz.
Veya yukarıdaki gibi ayarları yapıp . Ototmatik başlatma: açık deyip seneklerden gizle diyerek mi çıkmamız lazım
Benim anladığm kadaryla bu program fw'ye arka planda sürekli çalışması gereken bir program gibi entegre edilmiş.
Cevaplarınız için teşekkürler...
04-16-2007, 11:20 AM
Sorularına sondan başlayarak cevap vereyim.
Soru:Benim anladığm kadaryla bu program fw'ye arka planda sürekli çalışması gereken bir program gibi entegre edilmiş.
Cevap : Hayır, yeni FW'kurulumu veya formattan sonra programı çalıştırmaz isen veya otomatik başlatmayı "açık" seçip gizle ile çıktıktan sonra restart yapmaz isen arka planda çalışmaz.
Soru:Otomatik başlatma: açık deyip seneklerden gizle diyerek mi çıkmamız lazım
Cevap: Her zaman çalışmasını istiyorsan, Evet
Diğer açıklamalar yukardaki mesajlarda var. kurcalayarak başka özellikleri keşfedebilirsin. sorun oluyorsa programı çalıştırmazsın, ben bir süredir FW'nin üzerine "tema" hariç hiç birşey kurmadım,şu anda hiçte problem yaşamıyorum.
![[Image: 4938529kq2.gif]](http://img301.imageshack.us/img301/808/4938529kq2.gif)
Soru:Benim anladığm kadaryla bu program fw'ye arka planda sürekli çalışması gereken bir program gibi entegre edilmiş.
Cevap : Hayır, yeni FW'kurulumu veya formattan sonra programı çalıştırmaz isen veya otomatik başlatmayı "açık" seçip gizle ile çıktıktan sonra restart yapmaz isen arka planda çalışmaz.
Soru:Otomatik başlatma: açık deyip seneklerden gizle diyerek mi çıkmamız lazım
Cevap: Her zaman çalışmasını istiyorsan, Evet
Diğer açıklamalar yukardaki mesajlarda var. kurcalayarak başka özellikleri keşfedebilirsin. sorun oluyorsa programı çalıştırmazsın, ben bir süredir FW'nin üzerine "tema" hariç hiç birşey kurmadım,şu anda hiçte problem yaşamıyorum.
![[Image: 4938529kq2.gif]](http://img301.imageshack.us/img301/808/4938529kq2.gif)
04-16-2007, 11:38 AM
teşekkürler ben bu ekran koruyucu özelliğini bilmiyordum ..her gün yeni bişeyler öğreniyoruz 

02-21-2008, 05:47 PM
çok güzel bir program. denedim ayarladığım saaatte kapattı telefonu, ama hergün otomatik yapacaksa süper süper süper
ekranı tamamen kapatan ekran koruyucu süper
pil tasarrufu yapacağını düşünüyorum bu şekilde
02-21-2008, 06:05 PM
emrahozkan Wrote:çok güzel bir program. denedim ayarladığım saaatte kapattı telefonu, ama hergün otomatik yapacaksa süper süper süper
dimmer sx1 için en güzel programlardan biridir gerçekten, çok önemli işlevleri olan harika bir pro!...