Y.O.K Wrote:Hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.
Dostlar saolsun ....
Dostum mesajını gördüğüme inan çok sevindim.
HiJacker nickinle görmek çok daha güzel olacak, umarım bu sıkıntılı günlerini bir an önce atlatırsın.
İşlerini ve hayatını düzene sokup aramıza dönmen dileğiyle ...
adaş...adaşşş....fani dünyaaa...hiçbişey gelmiyo aklıma başın sağolsun vede Allah sabır versin demekten başka..
Başın sağolsun HiJacker

.
Başımız sağolsun!!!
Allah sana sabır versin !!!
Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyorsun
Ama Hayat ın ne kadar acı olduğunu hatırlamak ise yine böyle günlerde belli oluyor!
Seni gerçekten çok seviyorum(z) ve acını cidden içimde hissediyorum(z)
Burada kimsenin senin için yargısız infaz yaptığına inanma. Kimseyi de konuşturmayız zaten!
Bugün Balıkesirden mesaj atıyorum. Yarın Bursa Çanakkale Eskişehir gibi yerlere gideceğim
Eğer imkan bulursam yanına gelip acını paylaşmak isterim
Allah sana sabır versin güzel kardeşim Özgür!
Seni mutlaka aramızda tekrar görmek istiyoruz
Bunu bil!
Seni Çok seviyorum(z) güzel kardeşim Özgür!
özgür kardeş öncelikle başın saolsun, Allah sabır versin çok acı verici bir durum. insanın ailesinden birini kaybetmesini kabullenmesi gerçekten çok zor. Ama hernerde olursak , herkim olursak olalım hepimizin başına gelecek olan bu. iş yerin içinse hayırlı olsun derim...........
Özgür başın sağolsun.Aramıza dön...
...

...
sen bizleri henüz bilmesende biz seni biliyor ve seviyoruz.
söylenebilecek tel şey başın sağolsun

Hoşgeldin tekrar...

öncelikle başın sağolsun. Gerçekten çok erken bir şekilde dünyadan ayrılmış ama unutulmamalıdırki allah sevdiği kullarını yanına erken alırmış ve döndüğüne gerçekten sevindim sana güvenenleri haklı çıkarmana gerçekten çok sevindim ve dedikleri gibi banner yabancı bir kelime senin onu takmaman çok güzel hoş geldin Hİjacker
Hoşgelmişsin HiJacker üstat.
Seni aramızda tekrardan görmek gerçekten güzel
Saygılar...
yeniden hoşgelin hijacker üstat sx1 kardeşiliğne...
hoşgeldin HiJacker

nooluyo yaa kaç kere diicez abi
hoşgeldin HiJacker mısırın tadına baktın mı canım

basın saolun HiJacker
geri dondugunede cok sevındım...
HiJacker üstat h.g.

Hos heldin Özgür abi ben musti sen beni tanımassın ben daha yeniyim basın sagolsun allah sabır versin
hünerlerini gördüm tebrik ederim