Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Özgür Nerde ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Uzun bir aradan sonra size yazabiliyorum.

[[[.Lütfen tamamını okuyun.]]]

Neden Özgür telefonlara , smslere ve pm lere cevap vermiyor sorusunun yanıtını burada açık açık anlatıyorum.

En son postumun üzerinden uzun zaman geçti. Cihazlarını bekleyenler, kablolarını bekleyenler ve onarımlarında problem çıkanlar oldu. Bu arkadaşların ödemelerini yaptıkları halde karşılığını alamamaları inanın gerek işte gerek özel hayatında dürüst bir insan olarak tanınan beni sizden çok üzmüştür.

Kiminizin aile bireylerinin kiminizin arkadaşlarının sizi “ o telefon gitti gelmez “ diye yorumlara maruz bıraktığından eminim.

Ancak bunu lütfen böyle düşünmeyin. Zira gelir düzeyim yaşıma göre gayet yüksek ve hiçbir insanın malına elimi uzatacak kadar düşmedim, düşmemde. Şu an 20 yıllık ileri düzey 5 devlet memurunun bir ayda kazanacağı net maaşı 2 haftada kazanabiliyorum. Ancak anası babası belli olmayan hasta ruhlu bir insan kazandığını hiçe sayıp ona güvenen insanların hakkına el uzatailir.

Gerekçelerimi açıklayınca içinizi rahatlatabileceğimden eminim.

- Ankara / Çankaya Cinnah caddesi Farabi sokak (barlar sokağı olarak bilinir) da 4 ortak olarak bir bar açalım diye düşünüyorduk. Ortaklarım devlet memurları ve hafta sonları müsait oldukları için işyeri ruhsatından içki ruhsatına, elektrik aboneliğinden su aboneliğine işyerinin tüm resmi belgelerini hazırlamak bana kaldı. Bu sayede bir işyerinin açılmasının hiçte kolay olmadığını anlamış oldum. En sonunda Bar – Bistro tarzında çiçek gibi bir mekanımız oldu. Üni gençliğini hemen alıştırdık ve işlerimizi kısa sürede hareketlendirdik. Hatta bir miktar borca girip açılışımızda dumanı sahneye çıkarttık. Şu an işler gayet iyi.

- Bu olaylarla uğraşırken hayatımda değişen tek şey bir mekan sahibi olmak değildi. Bilirsiniz ki her şey güzel gitmiyor. Aile durumumu bilen arkadaşlarımız var. Bu süre zarfında ailemden hatta tüm akrabalarımdan görüştüğüm tek insanı; ablamı kaybettim. Henüz 25 yaşındaydı ve Marmara üni Sinema televizyon – Yönetmenlik bölümünden yeni mezun olmuştu. Antalya yerel televizyonlarının birinde çalışmaya henüz yeni başlamış ve gelecek yıllarda neler yapacağı hakkında planlar kuruyordu. Böyle olması gerekiyormuş deselerde, böyle olması gerekmiyordu…..

- Ev taşıdım ve evime gidip eşyalarımı kolilerinden çıkartamadım bile. Hatta kargo eşyaları nasıl bıraktı onu bile göremedim. Barda yatıp barda kalkıyorum. Günün 3 saati kapalıyız ve 1 aydır en fazla günde 5 saat uyuyorum.

Merak edenler ve hala güveni olmayanlar için yeni ev adresim : Cumhuriyet mahallesi Halk sokak 10 / 10 Sıhhiye / Ankara dır.

Şu anda bu metni word de yazıyorum ve bir cafeye 5 dkk uğrayıp yeni aldığım üyelikle size ileteceğim.

Umarım kafanızda soru işareti kalmamıştır.
Şunuda bilmenizi isterim. Cihazlarınızı teslim ettikten sonra TeknoMag Forumda artık HiJacker Adında birisi olmayacak. Altında “Banned” ibaresi olan bir hesaba birdaha hangi yüzle girmem beklenebilir.

Saygılarımla M.Özgür GÜVENÇ
Dostum başın sağolsun, gerçekten çok büyük bir acı.Bunun üzerine ne yazılabilir ki.
Allah rahmet etsin.

Senin de yolun açık olsun. işinizde başarılar.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Sad
O kadar problemin üstesinden gel !
sonra 6 harfe yenik düş ! güldürme beni.
kendini toparladığında bekliyoruz kardeş.
o banned sen gelene kadar dı geldiğine göre de kalkacaktır
burada telefonlarını bekleyenler hiçbir zaman sana kötü birşey söylemedi benim alakam olmasada sitedekilere bunca yaptığın iyilikten sonra döneceğinden eminim Thumbup
Dostum öncelikle başsağlığı diliyorum.
Senin hesap sadece Askıya alındı bunun da açıklaması yapıldı Frank arkadaşımın dediği gibi 6 harfe takılı kalma.Biz Seni Bu forumda En kısa Zamanda görmek istiyoruz ama işlerin başından aşkın bunu anlayışla karşılayabiliriz.Yeter ki sana bişey olmasın.
Saygılarımla
geçmiş olsun
başın sağolsun özgür... allah sabırlar ihsan eylesin.
başın sağolsun özgür abi
başın saolsun dostum... başka denicek bişey yok. gerekli açıklamayı yapışsın zaten...
Başın Sağ olsun abi ........... En kısa zamanda seni aramıza bekliyoruzWink
allah sabirlar ihsan eylesin özgür abi...ne kadar üzüldüm bilemezsin...allah nasip eder inşallah eski gunlerimize doneriz burda...sen banlanmadin...yani sadece buna kusup ayrilma derim...

yine de karar senindir ...saygilar
basarilar dilerim hayatinda
Allah rahmet eylesin başın sağolsun, içtenlikle gerçekten çok üzüldüğümü bilmeni isterim çok zor bi dönem olmuş ve oluyor senin için Sad

sana ulaşamayıp (cep, mail, msn) konuşmak istediğim için blokladım hesabını ve blok mesajında msn adresimi verdim görüşelim dedim, sadece sana ulaşmak istedim. baştan aşağı senin oluşturduğun bölümün yönetici, foruma yaptığın katkılarının kullanıcı hesabı olarak HiJacker ı kimsenin banlamaya hakkı olamaz.

tekrar başın sağolsun
Başın sağolsun Özgür
Dostum başın sağolsun, öyle bir şey olduğunu ben tahmin edebiliyordum, tekrar allah sabırlar versin, bence forumumuza tekrar dönmelisin hemde aynı ünvanınla biz seni öyle sevdik uzun saçlı yüzünü özlediğimizi tekrar etmek istiyorum.

kırgınlığın mutlaka olmuştur anlayabiliyorum ama gençlerin gençliklerine ver ve en kısa zamanda aramıza dön, biz sizler için bu forumda toparlanmayı sürdürüyoruz. burda tekrar görmek ve yorumlarını okumak istiyorum.

ayrıca bazılarının da onurlu davranıp özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.
Allah gidenlere rahmet kalanlarada sabır versin, başın sağ olsun "HiJacker" , metanetini yitirmeden bu olaylarıda aşman dileğiyle, Tekrar Allah Rahmet Eylesin.
Sonic Wrote:Allah rahmet eylesin başın sağolsun, içtenlikle gerçekten çok üzüldüğümü bilmeni isterim çok zor bi dönem olmuş ve oluyor senin için Sad

sana ulaşamayıp (cep, mail, msn) konuşmak istediğim için blokladım hesabını ve blok mesajında msn adresimi verdim görüşelim dedim, sadece sana ulaşmak istedim. baştan aşağı senin oluşturduğun bölümün yönetici, foruma yaptığın katkılarının kullanıcı hesabı olarak HiJacker ı kimsenin banlamaya hakkı olamaz.

tekrar başın sağolsun

özgürcüm başın saolsun vallahi okuduğumda kendimi kaybettim biliyorum bu forumda maalesef haddini bilmeyenler var ve senin hakkında seni tanımadıkları halde ahkam kesiyormuş gibi cevap yazdılar lütfen onlara aldırma ben onların yerine bütün forum adına senden ÖZÜR DİLİYORUM VE BAŞ SAĞLIĞI DİLEKLERİMİ İLETİYORUM
*Öncelikle sana Allahtan sabır, Vefaat eden yakınına ise Allahtan rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olur inşallah.

Ayrılma kararına gelince:
Şuan acın büyük. Bir süre kafanı toparla. Ondan sonra tahtının başına geçersin üstat.
Seni burada seven bukadar insan varken onların sözüne değilde, anlamsız yabancı bir sözcüğe kafana takmayı yakıştıramam zaten sana.

Saygılarımla Ben_SX1...
özgür öncelikle başın saolsun ...şunu bilmeni isterimki hiç bir zaman kuşku duymadım duymamda.gerçekten başından geçenlere üzüldüm neler yaşadığını senden iyi bilemem elbette ayrıca yeni bir isimle üye olmana pek sıcak bakmıyorum....tekrar başın saolsun istersen gerçekten telefonu kafan rahatlayınca gönderirsin...kendine iyi bak...tekrar görüşmek üzere...
Ben demiştim zaten gelip gereken açıklamayı yapar diye..

Çok üzücü bir durum,
Gerçekten Başın Sağolsun...
Gerçekten Allah kimseyi senin gibi sınamasın,zor bir durum umarım bu sınavlardan başarı ile geçersin ve en fazla 80 yıllık bu dünyada 2 metre kare bir yer olduktan sonra cennet çok sevdiğin ablana kavışursun. Ülkemizin böyle gençlere çok ihtiyacı var,"bir şerde bin hayır vardır" bunu unutma... Saygılar
Gerçekten çok üzücü bi durum Sad
Benim en ufak kuşkum yoktu fakat annem çok sinirlenmişti Sad Zar zor ikna etmiştim zaten Sad
Hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.
Dostlar saolsun ....
dostlar bugünler içindir. yapabileceğimiz birşey olursa buradayız.
döndüğüne sevindim Smile
Y.O.K Wrote:Hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.
Dostlar saolsun ....

seni tekrar HiJacker adiyla burada görmek en büyük mutluluk olacak...
bekliyoruz,her işin yoluna girdiğinde adresin yine teknomag.com "sx1 kardesliği" olsun...ok?Wink
Pages: 1 2
Reference URL's