Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: hrant dink ve öldürülüşü(ermeni agos gazetesi sahibi)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
okuldan çıktım ve kemerburgaz şişli otobüsüne bindim ordan metroya ve osmanbey e gitmek üzere... bir telefoncuda sx1 görmüştüm onun fiyatını sormak için dükkana giderken iki el silah sesi 10m kadar uzağımdan geldi.arkamı dönmemle hepimizin bildiği gibi agos gazetesinin sahibi hrant dinki yerde başından silahla vurulmuş birşekilde gördüm...
1,2 dakkaya kalmaz polis ve ambulans geldi(polis ve hastane 50m uzaklıta)..gördüklerime şok oldum ve hemen sokaktaki kaLDıRIMA oturdum... polisler gldi ve herkesi uzaklaştırmaya başladı... SadSadSad
vay geçmiş olsun kardeş
Allah kazadan korusun arkadaşlar, istanbul b,k oldu artık. mcdye kydeydim bende Sad
geçmiş olsun , başına bi olay gelmediğine sevindim

"Türk'ün zehirli kanı....." sözleri sebebiyle hakettiği yasal ceza verilseydi onun da başına böyle bir olay gelmezdi. vicdanlar rahatlardı bir nebze , cezasını ben veriyim diye düşünmezdi insanlar.

ab korkusu ve yardakçılığıyla kıyak geçenlerdir ölümün en büyük sorumlusu

eskiden hırsıza - kapkaççıya da meydan dayağı atılmaz iki tokat atılıp polise teslim edilirdi
ama ne zaman ki bunlar ceza almaz oldular insanlar kendi cezalandırmaya başladı.
şeytan dio çıkar tırnak makasını dal hepsine
erkahn Wrote:şeytan dio çıkar tırnak makasını dal hepsine

tanıdık laflar ama Big Grin
Hrant Dink'i hiç tanımam bilmem ama Kime ne yararı var? bu olayın.
bir aile yıkılmış, ülkemiz diğer ülkeler karşısında sıkıntıya sokulmuştur.
Asala teröristlerince yıllarca türk diplomatlar öldürüldü. peki ermenilere ne yararı oldu?
70'li yıllarda her allahın günü 15 - 20 kişi sağ - sol olaylarında ölüyordu, peki sağcılara solculara ne yararı oldu. Uğur mumcu, Abdi ipekçi, (pek çok yazar-düşünür) öldürüldü kime ne yararı oldu?
pkk yıllardır terör yapıyor peki ne yararı oldu pkk'ya
yazık olmuştur hemde çok yazık, elinde kalemi olan savunmasız bir insana koşar adımlarla gelip arkadan kalleşce öldürmenin kime ne yararı olabilir ki? böyle bir olayı kim savunabilirki.
@nashiila
+1

Ayrıca bunlar birer komplo teorisidir.Türkiye'yi dıştan çökertmeyip,dıştan çökertmeye çalışanların yaptıkları b.k.dur.Zaten Türkleri ne zaman dışarıdan çökerttiler ki,hep içimize girip bu işi başarıyolar.Mesela çin..
"türkün zehirli kani..." demek pahaliya patladi hrant beye(!)...ülkesinde yaşadigin insanlara,onlarin tarihine saygi duyacaksin,cikarina olmasa bile...savas zamaninda oldürülmesin diye müslüman ailelerin evlerinde aldigi ermenilerin torunlari bu arkadaslar...vefa örnegi hrant dinkin yaptigi...bütün ermenileri bu kefeye koyamayiz tabiki.ülkesini türkiye kabul edip,ülkesini seven binlerce ermeni var aramizda,mutlu yasayan...onlara saygimiz vardir.

bana kizan arkadaslar cikabilir...saygilar onlara da.
fugitif95 Wrote:"türkün zehirli kani..." demek pahaliya patladi hrant beye(!)...ülkesinde yaşadigin insanlara,onlarin tarihine saygi duyacaksin,cikarina olmasa bile...savas zamaninda oldürülmesin diye müslüman ailelerin evlerinde aldigi ermenilerin torunlari bu arkadaslar...vefa örnegi hrant dinkin yaptigi...bütün ermenileri bu kefeye koyamayiz tabiki.ülkesini türkiye kabul edip,ülkesini seven binlerce ermeni var aramizda,mutlu yasayan...onlara saygimiz vardir.

bana kizan arkadaslar cikabilir...saygilar onlara da.

keşke öldürülme sebebi o olsa...

bence başka hesaplar var işin altında... hiçte öyle basit bir milliyetçi saldırı gibi durmuyor.
Quote:keşke öldürülme sebebi o olsa...

bence başka hesaplar var işin altında... hiçte öyle basit bir milliyetçi saldırı gibi durmuyor

benim soylediğim sadece bi parcasi kardes...bu iş tabiki bi milli
yetci kini olayi degil.bunu kullanip,türkiyeyi yakacak bi benzin bidonuna bi kıvılcım atmak bu olay...milletimiz artik uyanmali,sokaklarda ''biz hrant dink'iz!''diye dolasmamali...önce türk milletini sevip,türkiye için kalemini çaliştirdiği için öldürülen üstad yazarlarimizin hesabi sorulmali...hrant dink de hakettiği degeri alir bi yerde...

atti kafamin tasi yine ya......
fugitif95 Wrote:
Quote:keşke öldürülme sebebi o olsa...

bence başka hesaplar var işin altında... hiçte öyle basit bir milliyetçi saldırı gibi durmuyor

benim soylediğim sadece bi parcasi kardes...bu iş tabiki bi milli
yetci kini olayi degil.bunu kullanip,türkiyeyi yakacak bi benzin bidonuna bi kıvılcım atmak bu olay...milletimiz artik uyanmali,sokaklarda ''biz hrant dink'iz!''diye dolasmamali...önce türk milletini sevip,türkiye için kalemini çaliştirdiği için öldürülen üstad yazarlarimizin hesabi sorulmali...hrant dink de hakettiği degeri alir bi yerde...

atti kafamin tasi yine ya......

+ ne desem az

bakınız Necip Hablemitoğlu , bakınız Ahmet Taner Kışlalı ...
Reference URL's