ewet xp tamamıyla mac os x oluo ben çok beğendim inşallah beğenirsiniz arkadaşlar:9
xp nin üzerine kurun bir programı kurduğumuz gibi
dil xp deki ne ise o mu kalıyor yoksa ingilizce mi oluyor. Bir de tekrar Xp ye dönmek için bu programı ekle-kaldır dan kaldırmamız yeterli mi? teşekkürler
ewet sanki bir program gibi kuruluyor kurulduktan sonra reset atıyosun ve olay bitiyo alsana xp nin mac olmuş durumu

istersen denetim masasından kaldırırsın ve bilgisayarı resetlersin olay bu kadar başka soru?
dilide tabiki türkçe kalıyo
teşekkürler indirip, uyguluyorum. Soru(nu)m olursa belirtirim. ilgin için saol
iniyor..................................... ... . . . . ... ........ ............
kurdum veee sonuç harika ikonlar için tolgaevil link vermiş nasıl değiştirebileceğimiz hususunda da bilgi verirseniz sevinirim...
ekranın altında görülen iri simgeleri kapattım yeniden görünmesini istediğimizde ne yapmamız lazım
bana inen exe değil ya...
firefox'un indirme yöneticisi kelek yaptı. uzantıyı nasıl değiştirebilirim..? belki düzelir, tekrar indirmek istemiyorum.
taha_demir Wrote:kurdum veee sonuç harika ikonlar için tolgaevil link vermiş nasıl değiştirebileceğimiz hususunda da bilgi verirseniz sevinirim...
flyakiteosx v3[1].5.exe yi once kur restart at
iCF_skinpack.exe dosyayi verdigim linkten indir ve kur
daha sonra
baslat=>programlar=>icolorfolder=>skin selector da istedigini sec ve restart at iste bu kadar
kolay gelsin
paylaşımın için sağol halloldu ve oldukça güzel oldu. diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.
c sürücüsünden program files /objetdocs klasörüne gir ıcon ı görürsün iki kere tıkla yeter
style xp+ object desktop programlarıylada aynısı yapılabilir??
tema değilde mac os nin pc ye kurulabilen sürümü olaması lazım elinda olan varmı ??
adigehalil Wrote:bana inen exe değil ya...
firefox'un indirme yöneticisi kelek yaptı. uzantıyı nasıl değiştirebilirim..? belki düzelir, tekrar indirmek istemiyorum.
Bence Firefox yerine Maxthon denemelisin

35cem35 Wrote:adigehalil Wrote:bana inen exe değil ya...
Bence Firefox yerine Maxthon denemelisin 
Bence Maxthon yerine Opera denemelisin

pki bılgısayarı kasıyomu bu pro yanı kotu yanları varmı ne gıbı sorunlar yarata bılır mesala bn xp ıcın tema yuklemıstım programdı abım cs oyanadıgı ıcın sılmek zorunda kaldım cok kastı bılgısayraı buda kasarmı?? cok soru sordum ya