güvenlik kodumu ne öle bir zımbırtı varya onu yanlış girdim(niye yanlış girdin salak, demeyin) diye "telefon kilitlendi telefon kodunu girin" diyo kod gireceğim bir yer yok, ve zaten ben tel. kodunu bilmiyorum format attım yine aynı, ne yapmam lazım gerek gelir acep bilen varmıdır . fw cmert_up4 idi.
siemens müşteri hizmetlerini ara bir an evvel no su şimdi aklımda diil ama internetten bulursun sorun olmaz
Müşteriz hizmetlerini arayıp gerekli kodu almak veya cihaza testpoint yapıp kodu çözmekten başka hiçbir yol yok , piyasadaki code generatorlerinin hepsi hikaye

eee yani gittimi benim sx1
bişi olmaz ya korkma o kadar dediğim gibi en garantili yol siemens müşteri hizmetleri hemen ara bence biraz bekletirler ama o kadar olur
ya benimkini herhalde garantisi yok varsa bile ikinci el telefon müşteri hizmetleri sorun çıkarırmı
Sorun değil, önemli olan kayıtdışı olmaması
Düzeltme : fatura, garanti belgesi vs. hiçbirşeye gerek yok, yalnızca imei nosu yeterli

işlem tmm oh bea iyiki varsınız yoksa ben teli kırıp parçalrdım hafif şizofrenimde ben

yav arıyosun siemens i 2 dakika bile sürmüyo konuşma. hayat hikayeni , göbek adını filan sormuyolar. imei nosunu söylüyosun , alıyosun sana gerekli ...bu kadar
Siemensi arayıp alamaazsan telefoncuya götür o senin için alıyo

20-25 kaıt bayılıyosun tabi telefoncuya

Siemens Müşteri hizmetlerinin sizce de artık; imei numarasına göre düzenlenmiş güvenlik kodunu yayınlaması gerekmiyormu?
Neden insanları telefon ettirerek veya telefon tamircilerine para ödeterek masrafa sokuyorlar kardeşim.
Aslında telefonu satarken bu güvenlik kodlarını vermeleri gerekiyordu vermemeleri bence bir hata, hem onları gereksiz işlerle oyalıyor hemde bizi, nasıl sim kartı aldığımızda pin kodu, puk kodu veriliyorsa telimizinde güvenlik kodu verilmeliydi.
Tamam madem bu güne kadar verilmedi, kayıt dışı telefonlarda artık çalışmıyor, ee o zaman Ben Benq-Siemens'i SX1'in güvenlik kodlarını yayınlamaya davet ediyorum. ya siz.?
Ya sx1in orjinal güvenlik kodu 12345 :S 2. el telefoncudan aldım,adam kitlendiğinde 4 yada 5 tane sıfırdır dedi,falan filan bi sürü palavra,yine ona götürdüm açsın diye,25 ytl aldı açtırdı.O gün bugündür telefonu kitle yazısının yanından bile geçmiyorum

ya bide 3 gün telefonsuz kalmıştım