Birkaç dükkan gezdikten sona Son zamanlarda piyasada yaygın olarak gördüğüm kart okuyuculardan J-win bi modelini buldum...Adama Win98 kullandıgımı ve win98 driver ı gerektiğini soledim...Adam da elinde olmadıgını soledi...Bende belki internetten driverini bulurum die markasını yazdım bi kagıda...Ama malesef bulamadım...
Arkadaşlar..Elinde J-Win Cr-T1 kart okuyucunun win98 için driver ı olan varsa ve de paylaşırsa cok sevinirim...(Çok da ucuza buldum...5 ytl...)
Şimdiden teşekkur ederim....
bunların driveri oldugunu sanmıyorum,
xp de tak kullan mantıgıyla çalıştıgı için, alt sistemlerde bi driveri yoktur,
sen en iyisi xp ye terfi et
Evet xp yükle

bendede billionton bluetooth var;98den xpye tüm sürümlerle uyumlu yazıyodu ama okulda taktım 98e çalışmadı

yani xp yükle

aynısı bende war xp yuklu ama xp driver bulunabilirmi google baqmak lasım
Arkadaşalr yorumlarınız için teşekkur ederim..
jkomando Wrote:bunların driveri oldugunu sanmıyorum,
xp de tak kullan mantıgıyla çalıştıgı için, alt sistemlerde bi driveri yoktur,
sen en iyisi xp ye terfi et
Malesef su an XP ye geçiş gibi bi imkanım yok....
wasd Wrote:Evet xp yükle bendede billionton bluetooth var;98den xpye tüm sürümlerle uyumlu yazıyodu ama okulda taktım 98e çalışmadı Big Grin yani xp yükle
Billiontonun usb bluetooth adaptörü win98 de çalışıor...Sendeki sorun muhtemelen ya okuldaki pc cok eskiydi ve usb 1.1 kullanıodu(bluetooth için usb 2.0 gerekio) yada sen programdaki ayarları tam olarak yapamadın....Bende bi ara onla cok ugraştım..Ayarları gerçekten cok zor ama içindeki readme dosyasında yazılanları harfi harfine yapınca oluo....
sekocan Wrote:aynısı bende war xp yuklu ama xp driver bulunabilirmi google baqmak lasım
Google in ve internet aleminin altını üstüne getirdim..Ama malesef yok!!!...

Herhalde jkomando'nun dediği gibi bunun alt sistemler için bi driver i yok...
--DaNGeR--, herhangi bir aynı tip cihazın driverını yükle büyük bi ihtimalle çalışır..
Sagolun arkadaşlar...O zaman ben bu kart okuyucuyu alıyım ve de bi deneyeyim...Olmazsa bile Hem o kadar da pahalı bişe deil...hemde elimde bulunması gerenken ibşe...Bu bahaneyle de bulunmuş olur...
Tekrar herkese teşekuur ederim....
sekocan Wrote:aynısı bende war xp yuklu ama xp driver bulunabilirmi google baqmak lasım
xp için drivera gerek yok

takınca yükleme başlıyo,başlamazsa donanım ekleden oluyo