Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: program isteği
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar! hemen hemen her ihtiyacımıza cevap veren programlar var ama ben birde ana menünün arka planında giriş yapıp çıktığımız açık kalan programları (menü tuşuna uzun basarak görüp kapattığımız programlar)kapatan bir program istiyorum. varsa bilmiyorum hiç denk gelmedim. yani istediğim program otomatik başlatan program gibi seçeceğimiz programlar arka planda açık kalırsa (mesela 5 dakika) kapatsın seçmediklerimiz açık kalırsa kapatmasın mesela video izliyorsak kapanmasın, mp3 dinliyorsak kapanmasın ama mesaja giriş çıkş yapmışızda açık kalmışsa kapansın istiyorum.
cmert kardeş herhalde iş sana düşüyor. eğer böyle bir program varda ben bilmiyorsam özür.
Bahsi geçen bir program arayışındayım, bir tane buldum ama programın .sis halini arıyorum ...
sağol inşaallah bulursun. hepimizin böyle bir programa ihtiyacı var.
Evet, aranan kan bulundu Smile
ama baştan anlaşalım, programın kullanımı pek pratik değil, çetrefilli bi mevzu ama SX1ciler için sorun yok Wink

anlatım yaptığım metni okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz, ayrıca programın orjinal ingilizce açıklamasını da veriyorum Wink

[Image: clipboard014li.jpg]

| FCATimeKill.sis |
çok teşekkürler FCATimekill.txt dosyasına verdiğin satırları uygulamaya başlayayım bakalım ne olacak.
Kolay gelsin, vaktim kısıtlı olduğu için çok fazla kurcalayamadım.Ben de merak ediyorum Smile

Düzeltme : verdiğim satırlar yalnızca örnektir, bende PVPlayer a: da olduğu için sizde işe yaramaz.Kendinize göre düzenlemelisiniz.
henüz bir yol katedemedim denemeye devam ama bu program benim istediğim özellikli program değil gibi.
Elimden daha fazlası maalesef gelmiyor Sad
çok elzem değil ama olsa fena olmazdı yinede çok sağol teşekkür ederim ilerde uygun bir program denkgelir belki.
Bulursam ilk paylaşacağım sizler olacaksınız Wink
sağol cmert kardeş. bundan eminiz, ben yinede makul isteklerde bulunmaya devam edeyim
mesela , Rehberdeki Tlf. Numaralarının karakter boyutu, ekran boyutumuza göre çok küçük ve bold değil, okumayı zorlaştırıyor, ekranımızın ortasında Isparta tabiriyle cımıcık (minik)duruyor, çaresi varsa isterim.
ve ve ve sence uygunsa (gücenmezsen! biz kendi aramızda takılmak için bazen böyle deriz.)makul isteklere devam edeceğim. diğer arkadaşlarıda yapılabilir istekleri varsa buraya yazmalarını bekliyorum
Gücenmek ne demek, sizin gibi saygın bir büyüğümden istek geliyorsa şeref duyarım Smile

ama gel gelelim bu isteği karşılayacak bir program yok, zaten çoğu program en az OS.7 seviyesinde yazılıyor ve o seviyede bile bu tarz bir program yok Whistling
Düşüncen için teşekkürler.
Tel no'sundaki yazı boyutunu büyütme aslında kısmen halloluyorda kökten çözüm olmuyor.
Kısmen çözüm şöyle; Rehberde kayıtlı herhangi birinin kayıtına giriyoruz, Tel numarasının yazılı olduğu alana gelip örnek ev tel no'su:02421234567 olsun seçenek\düzenle den sonra tekrar seçenek\Etiketi düzenle' den etiket isminede mesela ev=02421234567 (aynı numarayı yazıyoruz)diyoruz Tamama tıklıyoruz. Etiket yazısı telefon no'su rakamlarından büyük olduğundan görünüş iyi ama köklü çözüm değil.  diğer dostlarda görüşlerini ve isteklerini yazsın.
Aklıma gelmişken bir soru daha sorayımda; Radyo'yu kulaklık takmadan (stero veya mono) anteni kasanın içinde kalacak şekilde dizayn eden varmı? (yani kasanın içinden anten çıkışına anten görevi görecek yalıtımlı bir kabloyu lehimle bağlantı yapan)
çünki; küçücük FM Radyo'ların bile anteni içinde.
port girişinin sağdan 2. pinine hat çekmek suretiyle mümkün olabilir ancak kasa içinde kalacağı için sağlıklı çekim olacağını zannetmiyorum ...
arkadaslar 2 senelik sx1 kullanicisiyim
sx1 de hicbir pro olmasa bile kendi kendine anlamsiz kilitlenme yapiyordu sadece benimkinde degil tanidigim cogu arkadasta (32 flash);
up to 4 deneyenler bu sorun duzeliyor mu yoksa ayni mi
forumda daha önce senin yaptığın bir açıklamada bununla ilgili soran arkadaşa "pazarlık etmeyelim 10 cm yeter demiştin" 10 cm anten kablosu yeterlimi?

bu arada FCATimeKill programını, menüden çalıştırdıktan sonra, seçenek\launch&wait yaparak radyo yu ayarlanan zaman sonunda kapatıyor, diğer programlarda beceremedim.
ben 5, arkadaş 15 demişti; bende 10 da anlaşalım demiştim Big Grin

şu anda 5 cm lik anten kablosu kullanıyorum ve gayet iyi çekiyor Wink
:thumbup:sağol "cmert" kardeş, tolgaevil arkadaşa en iyi cevabı sen verebilirsin.
Ama ben vereyim dostum, SX1 malum Bilgisayar gibi Telefon, dolayısı ile nasıl bilgisayar fazla sıkıştırırsan, ısınmaya bağlı olarak kilitlenir aynı durum up 4'dede Up sonsuzdada aynı olacaktır.

Radio_for_sx1 programına ihtiyacım var
Reference URL's