Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: DISPLEX istanbulda nerede(anadolu yakasi)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dostlar displex almak istiyorum ama internet kullanmadan yani anadolu yakasinda bildiginiz displex satan yer var mi
tesekkurler
ben magazada var mi diye sordum yinede thanks
Anadolu yakasını bilemiyorum ama Sirkeci REM İç - Dış Tic. ' de 5YTL ye satın alabilirsin Wink
buradan REM İç - Dış Tic. yetkililerine sesleniyorum ! arkadaşlar kimsenin bedavaya reklamı bu kadar yapılmaz . sx1'i olan herkez artık sizi tanıyor ! sizde cmert'i iyi tanıyın geldiğinde çayını kahvesini hazır edin ! ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayın Laugh ( reklam gideri gösterirsiniz canım Smile ) bence aklınızı başınıza alın bu fırsat herkezin ayağına gelmez !!!
displex fotoğraf makinası ekranlarında işe yarar mı?
ukyo Wrote:buradan REM İç - Dış Tic. yetkililerine sesleniyorum ! arkadaşlar kimsenin bedavaya reklamı bu kadar yapılmaz . sx1'i olan herkez artık sizi tanıyor ! sizde cmert'i iyi tanıyın geldiğinde çayını kahvesini hazır edin ! ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayın Laugh ( reklam gideri gösterirsiniz canım Smile ) bence aklınızı başınıza alın bu fırsat herkezin ayağına gelmez !!!

Big Grin Big Grin Big Grin

Son gittiğimde herşeyden haberdarlardı sanki, çay - kahve olmasa da hizmet iyiydi Shy
serk Wrote:displex fotoğraf makinası ekranlarında işe yarar mı?

Camın türüne bağlı; gerçek camsa işe yaramaz, polycarbon veya camplastik karışımı bir yüzeyde işe yarıyor Wink
Reference URL's