ya arkadaslar ben yenı aldım sx1 bırı fakat tema olarak bısı yukluyemıyorum katın dıe arkadasım yanı hakan bana fw yuklemen lazım dedı ve rısklıymıs kılıtlenebılırmıs ya ben onu kılıtlersem annemde benı kılıtler

o yüzden dikkatli bi şekilde nasıl yapabılırım modern olmasını ıstıorum telefonun ? telefoncular yapabılırmı ?
telefoncular yapamaz... sx1'de herşeyi kendin yapacaksın, farkı orada...
tema kullanabilmen için yeniden düzenlenmiş bir fw yüklemen gerekiyor telefonuna. en günceli cmert_up4. onu yükleyerek bu işe başlayabilirsin.
becerebıılırmıyım kı bılmıyorum kılıtlenır dıyorlar senın bu programla baslıyabılırsın dedıgın pro ne oluyor ? hıc bı telcımı yapamaz ya
kısaca anlatayım. yapabilirmisin yapamazmısın karar ver...
1-telefonu joystick+power (açma tuşu) ile aç. üzerinde küçük yazılar olan beyaz bir ekranda açılacak (update mod).
2-telefonu pc'ye bağla. senden driver isteyecek. driver olarak indirdiğin fw paketi içerisinde sx1_swup adında bir dosya olur, onu göster.
3-fw'yi çalıştır, start tuşuna bas, bitene kadar bekle. bitince ekran fıstık yeşiline döner.
4-telefonu çıkar kablodan ve aç.
bu kadar...
kablo data kablosumu ? lazım sımdı hmm o zmn olmucak of of... ama alınca data kablosu alınca ıns yapabılırım dıyımı çok saoll
kutudan data kablosu çıkması lazım...
vayy, kimler gelmiş...
hoşgeldin... seni tekrar aramızda görmek güzel...

OOO kimleri görüorum burda
hemde mısırlısından hoşgeldin ajan
mısırda tazeymiş

HiJacker Wrote:Coşku, Ajan ve Adaş mısır alın 
Közlenmiş isterim ben
olay budur yaa

dün akşma kafanı ağrıttıysam özür, kafam iyiydi biraz

" yani " ler ondan

HiJacker Wrote:Sanırım sorunun tam cevabını buradan bulabilirsin
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1121
273 kez download edilmiş. Coşku, Ajan ve Adaş mısır alın 
bize yok galiba mısır?:cray:olsun biz kendin yap kendin ye reyonundayiz:cray:seni tmye davet etmiştim....bak imzama
hosgeldin.....
hijacker kardeş hoş geldin şahsım adına çok mutlu oldum.
aslında sen hiç gitmemiştin ki, bize kendini özletmiştin o kadar.
Vay vay vay hijacker gelmiş hoşgeldin kardeşim

hoşgeldin

hoş geldin HiJacker Abi yine aramızda olmandan ço mutluyum