Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
en son up4ü yükledikten sonra bluetoth kendiliğinden düzeldi.hiçbişey anlamadım.alarm sesini değiştirmeyim dedim bende e de nokia klasörü yok!orjinal melodiler z-nokia sound digitalde duruyor.bu normalmi?hafıza kartı takılı yükleme yapmıştım.bunların e de olması gerekmiyormu?e - nokia-sound-digital
Tabii ki ilgili ses dosyalarının e: dizinin içinde olması gerekiyor Wink
bu bluetooth durumu ne iştir anlamadım gitti ??
ortyaya çıkışı kadar kayboluşu da ilginç Shifty Laugh Zzzz
fugitif95 Wrote:cosku fevkalade stabil bi fw olmus kanka;)ellerine saglik tekrar:thumbup:inan sx1 adam oldu desem yeridir...malum joystik işi azcik berbat etsede napalim:(yapacax bişi yok...

Sonunda FW13 ten kurtuldun ya ona seviniyorum Big Grin
joystick olayı Sorry
ya dostlar bu telefon hafızasındaki msjları mmc'ye almak için nerdeki hangi klasörleri E: de nereye yapıştırcaz..hemen bi cvp alabilirsem tam süper olacak
c:/system/mail klasörünü e:/system içine kopyalaman ve MsgDriveE yi çalıştırman yeterli Wink

yeterince hızlı mı Rolleyes
hey bee,speedy gonzalez mübarek...ama sen road runner istiodun di mi? bip biiip
fw 13Big Grin
cmert Wrote:yeterince hızlı mı Rolleyes

regulus_black Wrote:hey bee,speedy gonzalez mübarek...ama sen road runner istiodun di mi? bip biiip

Big GrinShadesYahooDrinks
regulus_black Wrote:hey bee,speedy gonzalez mübarek...ama sen road runner istiodun di mi? bip biiip

Daima Road Runner Thumbup
savul Coyote Yahoo
o diil de coşku o dediğini yaptım OLANAKSIZ dio...napicam ki şimdi ben?
index klasörünü kopylaraken o hatayı verir, doğru ...
e: deki önceki mail klasörünü silsen, tekrar sıfırdan kopylasan olur ama Wink
coşku kardeş.
yeni çıkacak bir fwde http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2061 buradaki pvplayer türkçe yi eklersek süper olur diye düşünüyorum..
çünkü fwde hiç video izleme aygıtı yok Smile...
Sad yaaa yine ben arkadaşlar.tele orjinal fw15i kurdum,akibetinde hemen up4plus olayını yükledim.hiçbir sorun yok,bluetothla veri gönderdim,aldım,tıkırtıkır valla sx1.alarm sesini değiştireyim dedim ama e klasöründe benim nokia klasörü yokSorry e klasöründe sound-digital ve içi boş.telin 4tane melodisi z klasörü-nokia-sound-digitalde duruyorCray onun haricinde herşey normal.up4 plusu kurmadan önce hafıza kartımıda biçimlendirmiştim!hafıza kartını takmadan up4plusu tekrarmı yüklesem.yoksa ben yanlizmiyim
o zaman oraya nokia klasörünü sen oluştur Big Grin
z klasöründeki nokia-sound-digital ve içindeki 4tane melodiyi c klasörünemi taşıyım?
ben yanlizmiyim.....Cray
UP_4 + kaslrünün içinde nokia adlı klasörü vermiştim, içinde ilgili dosyalarda vardı.onu e: içine kopylaya yeter Wink
e sürücüsünde nokia-sound-digital klasörü yaratıp o melodileri atmam yeterlimi?z dekiler ne olacak?benimkiler orada çünkü! benim z sürücüsünde nokia-sound-digital ve 4 tane melodi var.onlar kalsınmı?yoksa onları sileyimi cmert?
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:cosku fevkalade stabil bi fw olmus kanka;)ellerine saglik tekrar:thumbup:inan sx1 adam oldu desem yeridir...malum joystik işi azcik berbat etsede napalim:(yapacax bişi yok...

Sonunda FW13 ten kurtuldun ya ona seviniyorum Big Grin
joystick olayı Sorry

hiiiç sorma kanka:cray:nete de giremiyom gorusemiyoz zatenCrayCrayCraySad
cmert Wrote:UP_4 + ta hiçbir sorun yok, buna bluetooth da dahil Wink
Az önce test ettim Thumbup

Aksine ve maalesef bluetooth sorunu bende de var. Gönderebiliyor ama alamıyorum. Üstelik bu durum bugün meydana geldi 1 haftadır up 4 pluss u kullanıyorum.
Bir diğer sorun da batarya göstergesinde. Full ggörünürken restart attığımda boş oılrk açılıyor. Bir kaç dakika sonra fullleniyor. Siz dolu zannetiğiniz bataryayla görüşme yaparken telefon kapanabiliyor. Yani batarya durumunu artık göremiyorum. Üstelik 3 farklı batarya ile de denedim hepsinde durum aynı.
Bu arada 2 gündür telefonu her açıp kapadığımda uygulama kapatıldı : main iletisi alıyorum ve ne olduğunuda bilmiyorum. Ben up 4 plus un stabil olduğu konusunda şüpheliyim.
İstemeyen kullanmaz, buyrun FW15 e Wink
Sorunsuz bir cihazda, sorunsuz bir batarya ile gayet stabil kullanıyorum Laugh

sırf bunları yazmak için mi üye oldun Clapping

bayramincekara Wrote:e sürücüsünde nokia-sound-digital klasörü yaratıp o melodileri atmam yeterlimi?

Yeterli Wink
z: ile işin yok ...
cmert Wrote:İstemeyen kullanmaz, buyrun FW15 e Wink
Sorunsuz bir cihazda, sorunsuz bir batarya ile gayet stabil kullanıyorum Laugh

sırf bunları yazmak için mi üye oldun Clapping

Sizin gibi bilgili bir insandan beklenmeyen bir üslubunuz var. Tabiki sorunla karşılaştığımda yazacağım. Tabiki emek vermişiniz buna saygı duymamak imkansız. Amma velakin bu konu sadece teşekkür çok güzel olmuş bölümü değil; biz sorunları yazacağız ve yorumumuzu yapacağız ki emek verdiğiniz ürün dahada gelişebilsin.

Bu arada lütfen ve lütfen biraz daha sakin bir üslup içinde olun. Ben forumun ne olduğunu en azından sırf bunları yazmak için üye olunmadığını bilen bir insanım. Her ne kadar sizi ilgilendirmesede en azından 3.000 kişi üzerinde üyesi olan bir forumda adminim.
Saygılarımla
viper37 Wrote:
cmert Wrote:UP_4 + ta hiçbir sorun yok, buna bluetooth da dahil Wink
Az önce test ettim Thumbup

Aksine ve maalesef bluetooth sorunu bende de var. Gönderebiliyor ama alamıyorum. Üstelik bu durum bugün meydana geldi 1 haftadır up 4 pluss u kullanıyorum.
Bir diğer sorun da batarya göstergesinde. Full ggörünürken restart attığımda boş oılrk açılıyor. Bir kaç dakika sonra fullleniyor. Siz dolu zannetiğiniz bataryayla görüşme yaparken telefon kapanabiliyor. Yani batarya durumunu artık göremiyorum. Üstelik 3 farklı batarya ile de denedim hepsinde durum aynı.
Bu arada 2 gündür telefonu her açıp kapadığımda uygulama kapatıldı : main iletisi alıyorum ve ne olduğunuda bilmiyorum. Ben up 4 plus un stabil olduğu konusunda şüpheliyim.
Kardeş öncelikle "Ben up 4 plus un stabil olduğu konusunda şüpheliyim."
diye yazarsan "cmert" kardeşte sana aynı üslüpla cevap verir.

Gelelim batarya sorununa orjinal batryada bahsettiğin durum olmaz yan sanayi batarya takılı iken teli yeni açtığında veya restart yaptığında çok az bile olsa bir süre sonra full'müş gibi olur bu durumun firmware ile alakası yok bataryayla alakası var bu bir olabilir görüşü değil %100 emin olduğum bir durum.

Admin'sen başkalarından daha usturuplu soru sorup cevap alabilirdin.
Saygılı olmak için admin olmaya gerek yok. Stabil olduğunu düşünmemek de suç değil. Tekrar ediyorum cmert in yaptığını yapabileecek bilgi birikimine sahip değilim . Kendisini o yönden son derece de takdir ediyorum. Amma ben şimdi ekmek çok pahalı diye söylesem o zaman ekmek yeme mi diyeceksiniz.Wink

Bu arada batarya konusunda verdiğiniz bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. Galiba yan sanayi olması bu durumu oluşturuyor.

Saygılarımla.
viper37 Wrote:Saygılı olmak için admin olmaya gerek yok. Stabil olduğunu düşünmemek de suç değil. Tekrar ediyorum cmert in yaptığını yapabileecek bilgi birikimine sahip değilim . Kendisini o yönden son derece de takdir ediyorum. Amma ben şimdi ekmek çok pahalı diye söylesem o zaman ekmek yeme mi diyeceksiniz.Wink

Bu arada batarya konusunda verdiğiniz bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. Galiba yan sanayi olması bu durumu oluşturuyor.

Saygılarımla.

Anlıyorumda her şeyin söyleniş şeklinin bir usturuplu söylenme şekli var.
Yalan söyleyen bir insana, "sen yalan söylüyorsun" mu demek daha iyi, yoksa; "senin söylediğin doğru olmayabilirmi" daha iyi.
neyse fazla şey yapmayalım konu uzar, buna gerek yok. yeride burası değil zaten.

Batarya da ise %100 eminim.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's