Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
soylu Wrote:dimmer i açıyorum uygulama kapandı diyor,
bu arıza yı wildskinz yapmış olabilirmi?
zaten wildskinz de çalışmaz oldu,formatmı atayım ?Sad

wildskin ve uzantılarını ( kullanmadığım için ezberimde yok ) sistemden kaldırıp durumu kontol edin Wink

@regulus_black

sorularını uygun topiklerde elden geldiğince yanıtlamaya çalışıyorum, lütfen biraz sakin Wink
oooookkkeeeee....annaşıldı merkez
regulus_black Wrote:odiil de benim file manager'da a,c,e,z görünüyo..up4-plus yüklü zaten...neyse yukarıda dediğine göre o sürücüler görünüyorsa developer menü açık demektir...dmek ki benim de açık...amma velakin menüye girip "kare" tuşuna bastığımda "SİSTEM HATASI" veriyor..nedendir acep?

nedenini bilmemekle çözümü hard format Wink
cmert Wrote:
regulus_black Wrote:odiil de benim file manager'da a,c,e,z görünüyo..up4-plus yüklü zaten...neyse yukarıda dediğine göre o sürücüler görünüyorsa developer menü açık demektir...dmek ki benim de açık...amma velakin menüye girip "kare" tuşuna bastığımda "SİSTEM HATASI" veriyor..nedendir acep?

nedenini bilmemekle çözümü hard format Wink
Hard Formatmı dedin.Big Grin
Hard format bilmeyelere bir daha hatırlatma yapalım.
Aha Hard Format bu yazının altında.Smile
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2032
Voltage low uyarısı geldi bu durumda sadece software modunda şarja takarsam şarj olur mu?
depoli Wrote:Voltage low uyarısı geldi bu durumda sadece software modunda şarja takarsam şarj olur mu?
olmaz, telefon açılmıyorsa açık şarj yapacaksın.
açılıyorsa zaten bildiğin usulde şarj yapacaksın.
Yok yani demek istediğim telefon sadece software modunda açılıyor. Şuanda şarja taktım kapalı iken takar takmaz kendini açtı (software) şarj oluyor mudur yoksa boşuna mı beklemiş olurum?
Boşuna bekliyorsun evet, çünki şarj ikonu gözükmüyor değilmi?
açık şarj yap 1-1,5 saat ondan sonra fw'yi yüklersin.
Sorun orda telefon software modu haricinde açılmıyor.
dediğim gibi açık şarj yap aşağıdaki sayfanın 215 nolu msj. da nasıl yapılacağı resimle anlatılıyor veya başka bir SX1'i olan tanıdığın varsa onun telefonda da şarj edebilirsin.
http://forum.teknomag.com/showthread.php...065&page=9

Aşağıdaki sayfada da hangi malzemeler gerekli onlar var. 10. msj. kolay gelsin
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2163
kardeş pili şarj edeceksin zaten.açık şarjın nasıl yapıldığınıda nashiila sağolsun göstermiş. ama sen ben kablolarla uğraşamam çarpılırız Allah Muhafaza dersen telefoncular bi bak bi sx1 telefon bul.tak pili 1 saat şarj et.at fw ni.
yok yok telefonun şarj cihazının ucundaki voltaj 5 volt civarında çarpmaz korkmasın.

65 volttan yukarısı tehlikelidir.
çarpılmassın merak etme beni 4kere çarpmaya çalıştı hepsinde kaçtım reflekslerin iyiyse birşey olmuyo zıt kutupları birbirine denk getirme Big Grin
Ne kadar volt ile şarj etmeliyim peki? 16 volt ile etsem sorun olur mu?
arkadaşlar konu içinde alakalı değil ama ayarlarda renk paletleri varya bende şu sondaki kırmızı ve pembe palet hep en üstteki blue sky oluyor.yani hep mavi oluyor.hiç bir değişiklik oluyor. sizdede öylemi acaba.
depoli Wrote:Ne kadar volt ile şarj etmeliyim peki? 16 volt ile etsem sorun olur mu?
kardeş kendi adaptörü ile şarj edeceksin. sadece uçları yanlış bağlama resimdeki gibi bağla, resimdeki arak şarj cihazı yerinde senin ev elektriğine taktığın şarj cihazın olduğunu düşün.

Not:anlatımlar sadece SX1'in kendi adaptörleri için geçerlidir.
16 voltu nerden bulupta şarj edeceksin zaten.
16 voltu buldum sadece sakıncası olup olmayacağını öğrenmek istiyorum.
hanibal59 Wrote:arkadaşlar konu içinde alakalı değil ama ayarlarda renk paletleri varya bende şu sondaki kırmızı ve pembe palet hep en üstteki blue sky oluyor.yani hep mavi oluyor.hiç bir değişiklik oluyor. sizdede öylemi acaba.
Bizdede öyle. ilerde yeni FW'de sorun giderilir.Yahoo
ok.acaba dedim benim teldenmi kaynaklanıyor.çok sağolun
depoli Wrote:16 voltu buldum sadece sakıncası olup olmayacağını öğrenmek istiyorum.
Aküde 12 volt ama adaptörü 5 volta düşürerek şarj ediyor.

Aman ha! 16 voltla şarj edersen, telefonun şarj devresi yanar.
açık şarjı öyle 16 Voltla yaparsanda pil patlayabilir.
Ne kadar durması gerekir peki? O halde?
yaw arkadaşım direkt elektirik yerine tak şarj aletinin girişini uçlarınıda bataryaya takacaksın 10saat dursun istiyorsan
Bu halde işimi görecek biçimde ne kadar sürede şarj eder demek istemiştim ama?
2saat olur zaten şarj olduğunu anlamak için şarj aletinin prize giren kafası ısınacaktır hissedilir derece daha sonra otomatik kendi kesecek şarjı ve soğuyacak burdan anlayabilirsin. Otomatik full oldumu batarya kendi keser şarj olmasını
hanibal59 Wrote:arkadaşlar konu içinde alakalı değil ama ayarlarda renk paletleri varya bende şu sondaki kırmızı ve pembe palet hep en üstteki blue sky oluyor.yani hep mavi oluyor.hiç bir değişiklik oluyor. sizdede öylemi acaba.

Bu özelliği FW ye kattığım günden beri anlattığım gibi ;
+2 renk palet ismi renk için değil, 4 resim destekli eidpic.mbm dosyasına + 2 resim eklemek içindir.
mbm_tool tarzı bir program ile 4 resim destekli bir eidpic.mbm dosyasını 6 resime çıkartıp bu özelliği verimli kullanbilirsiniz Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's