Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
soylu Wrote:servis telefon için --olsa bile bundan sonra pek stabil çalışmaz kanımca--
dedi!! ve hala serviste yatıyorSad

yapacağı 5 dk. lık iş, hadi onu geçtik yanlış bilgi vermese en azından ...
coşku bişi sorucam...eski fw'lerde telefon melodisinin tel çalar çalmaz çalması için Smile bi patch vardı ama bu up4-plus'ta yok gibi hı? yani telefon melodisinin çalması için 2 kez bızzz bbızzz etmesi gerekiyor...idrak yolları biraz tıkalı galiba ne dersin?
Bahsettiğin patch " remove fade in " ve tüm fw lerde olduğu gibi UP_4 + da var Wink
iyi o zaman Smile ne diyim ?? Smile
Slm Arkadaşlar

Artık bir SX1'im yok Sad
ama olsun hep aklımın bir yerinde olacak
yine bu forumu ve gelişmeleri takip edeceğim
bundan sonra yeni denizlere yelken açma vakti geldi sanırım.
selam değerli teknomag üyeleri ve özelliklede sx1 kullanıcıları
bu forumu 2 ay önce keşfettim..
1 saat önce sonunda cesaretimi topladım ve daha  10 ay garantisi olan carbonblack sx1ime cmert arkadaşımızın fwsini yüklemeye çalıştım
patch atma olayına kadar herşey yolunda gitti fw yi yükleedim
sonra patch atmak istemedim ve teli açtım  ve gözlerim kamaştı  hemen menüye daldım ilk olarak overclock programını kullandım ve tel dondu kaldı baya bekledim yarımsaat falan durum değişmedi sonra bende bataryayı çıkarıp taktım ve açmayı denedim ama bidaha açılmadı şu an hiçbir şeye tepki vermiyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım servise mi götürsem ? şu an çökmüş durumdayım lütfen yardım özelliklede cmert üstadSad
tşkler cmert..
KorkmazTR Wrote:tşkler cmert..
korkmaz aramıza hoşgeldinSmile
sx1_cini Wrote:selam değerli teknomag üyeleri ve özelliklede sx1 kullanıcıları
bu forumu 2 ay önce keşfettim..
1 saat önce sonunda cesaretimi topladım ve daha  10 ay garantisi olan carbonblack sx1ime cmert arkadaşımızın fwsini yüklemeye çalıştım
patch atma olayına kadar herşey yolunda gitti fw yi yükleedim
sonra patch atmak istemedim ve teli açtım  ve gözlerim kamaştı  hemen menüye daldım ilk olarak overclock programını kullandım ve tel dondu kaldı baya bekledim yarımsaat falan durum değişmedi sonra bende bataryayı çıkarıp taktım ve açmayı denedim ama bidaha açılmadı şu an hiçbir şeye tepki vermiyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım servise mi götürsem ? şu an çökmüş durumdayım lütfen yardım özelliklede cmert üstadSad

format atarak açmayı denedinmi??
@sx1_cini
SX1_Speed programını kullanırken dikkatli olmalısın, 144mhgz nin üzerine çıkarken iki defa düşünmelisin.
cihazın software modda açılıyor mu ? açılmıyorsa servise gitmekten başka çare yok ...
cihaz hiçbir modda açılmıyor servise verdim cmert arkadaşımızın dediği gibiCray umarım bi sorun çıkmaz Sorry
ben yine telefonsuz kaldım yaa
selam arkadaşlar bu fw yi yükleyip kullandım ve bir arkadaşa daha yükledim ikimizdede mesajlarda sorun var aceba sizdede durum aynımı sorun şu mesajlar görünmüyor teli resetleyince yeni mesaj var diyor gösteri tıklayınca mesaj kutuları boş ama explorer ile system mail in içinde mesajlar görünüyor yeniden adlandırıp sonunu .txt yapıp öyle okuyorum genel bir sorun olabilirmi ?
necc7 Wrote:selam arkadaşlar bu fw yi yükleyip kullandım ve bir arkadaşa daha yükledim ikimizdede mesajlarda sorun var aceba sizdede durum aynımı sorun şu mesajlar görünmüyor teli resetleyince yeni mesaj var diyor gösteri tıklayınca mesaj kutuları boş ama explorer ile system mail in içinde mesajlar görünüyor yeniden adlandırıp sonunu .txt yapıp öyle okuyorum genel bir sorun olabilirmi ?

Merhaba *necc7* senin sorunun cözümü _mumsms_'de o programın içine gir gizliliği devre dışı bırak.mumsms prosu gelen mesajları otomatikmen gizliyerek kendi bünyesinde saklıyor.Zati mumsms'in içine girdiğinde sana gelen mesajları göreceksin.Bu kdarınıda kendin yaparsın artık,hadi kolay gelsin sanaBig Grin
teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha olacak bu mumsms nin özelleği varmı sadece mesajları gizlemek dışında
necc7 Wrote:teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha olacak bu mumsms nin özelleği varmı sadece mesajları gizlemek dışında

Rica ederimSmile Bildiğim kadarıyla yok,sadece gelen ve giden mesajları,eğer mesajlarda özel klasrler oluşturduysan o klasördeki mesajları isteğe bağlı olarak gizlerThumbup
necc7 Wrote:teşekkürler kardeş yalnız bir sorum daha olacak bu mumsms nin özelleği varmı sadece mesajları gizlemek dışında

ayrıca mesajlarını da şifreleyebilirsin Wink
cmert bizim arkadaşta up 4 var,yan taraftaki sesli arama tuşuna basınca telefon restart atıyor Smile ama bu sorun radyoda sesi hoparlöre vermek için bastığımızda yok.
Sence sorun ne?
Öncelikle firmware için teşekkür edip bir soru yönelteceğim. Up 4 + yukledikten sonra önceden yüklü olan system explorer programını kurcalıyordum. Fakat sonrasında çalışmıyor , çıkılamıyor gibi hatalar vermeye başladı. En son ana menuye donup telefonun kapatma tuşuna bastım ve listeden yeniden başlat seçeneğini seçtim. Fakat tekrar açıldığında menu dili ingilizce olarak değişti. Seçeneklerden yapamadığım gibi hard format atarak da denedim yine olmadı. Tekrar türkçe menuye nasıl geçiş yapabilirim.
robotica Wrote:cmert bizim arkadaşta up 4 var,yan taraftaki sesli arama tuşuna basınca telefon restart atıyor Smile ama bu sorun radyoda sesi hoparlöre vermek için bastığımızda yok.
Sence sorun ne?

format sonrası durum ne ? ve c:/sivos klasörünün içeriği tam mı ?
sorunlar devam ediyorsa yazılımı yeniden yükleyin Wink

Sivrisinek Wrote:Öncelikle firmware için teşekkür edip bir soru yönelteceğim. Up 4 + yukledikten sonra önceden yüklü olan system explorer programını kurcalıyordum. Fakat sonrasında çalışmıyor , çıkılamıyor gibi hatalar vermeye başladı. En son ana menuye donup telefonun kapatma tuşuna bastım ve listeden yeniden başlat seçeneğini seçtim. Fakat tekrar açıldığında menu dili ingilizce olarak değişti. Seçeneklerden yapamadığım gibi hard format atarak da denedim yine olmadı. Tekrar türkçe menuye nasıl geçiş yapabilirim.

sorunuzu kısa ve net olarak yazarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz.
açıkçası pek birşey anlamadım, ayarlar / genel / telefon dili / Türkçe Wink
yok hocam telefon aylardır düzgün çalışıyormuş şu son zamanlarda o sorun çıkmış Smile sivos klasöründe de sorun yok.
Yazılım güncellemesi yapmadan önce bir de MMC olmaksızın kontrol etsin Wink
eline sağlık kardeş teşekkür ederiz
keşke sıkıştırma oranını eski haline gelmeseydi öyle olunca resimlerin kalitesi düşüyomu
Gerekli patchla tekrar yükseltebilirsin.kalitenin boyuta değer bir artış göstermemesi nedeniyle eski haline getirmiştim, iyi de oldu Smile
cmert kardeş flaşı 24 mb olan telefonların c'yi 11.8 mb yapamıyomuyuz
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's