Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
aykut466 Wrote:cmert kardeş flaşı 24 mb olan telefonların c'yi 11.8 mb yapamıyomuyuz

Hayır kardeş Flash'ıı 24 MB olanın C'si = 4 MB, Flash'ı 32 MB olanın
C'si = 11,8 MB.
Gücenmezsen eğerBig Grin
Firmware için teşekkürler,gayet stabil kullanıyorum fakat rahatsız olduğum ufak bir sorun var. Kulaklık ile "radyo" programını kullandığım zaman " orjinal firmware " de kulaklıktaki tuşa seri şekilde iki defa bastığımda bir sonraki istasyonu bulmaya çalışırken artık bir sonraki kayıtlı istasyona geçiyor. Bu da tabii ki güzel birşey fakat 6 adet kayıtlı istasyon olsa bile soldaki ilk 3 istasyon arasında geziniyor.Yani sağ tuşlara kayıtlı istasyonlara maalesef geçemiyor. Deneyen arkadaşlarda da bu sorun var mı ?
şu anda deneyemiyorum ama arkadaşlardan rica edelim bir denesinler Rolleyes
Arkadaşlar Clapping yukarı bakın bakalım Sivrisinek arkadaşımıza yardımcı olalım Thumbup
Sivrisinek Wrote:Firmware için teşekkürler,gayet stabil kullanıyorum fakat rahatsız olduğum ufak bir sorun var. Kulaklık ile "radyo" programını kullandığım zaman " orjinal firmware " de  kulaklıktaki tuşa seri şekilde iki defa bastığımda bir sonraki istasyonu bulmaya çalışırken artık bir sonraki kayıtlı istasyona geçiyor. Bu da tabii ki güzel birşey fakat 6 adet kayıtlı istasyon olsa bile soldaki ilk 3 istasyon arasında geziniyor.Yani sağ tuşlara kayıtlı istasyonlara maalesef geçemiyor. Deneyen arkadaşlarda da bu sorun var mı ?

Maalesef bendede öyle.
nashiila Wrote:
Sivrisinek Wrote:Firmware için teşekkürler,gayet stabil kullanıyorum fakat rahatsız olduğum ufak bir sorun var. Kulaklık ile "radyo" programını kullandığım zaman " orjinal firmware " de  kulaklıktaki tuşa seri şekilde iki defa bastığımda bir sonraki istasyonu bulmaya çalışırken artık bir sonraki kayıtlı istasyona geçiyor. Bu da tabii ki güzel birşey fakat 6 adet kayıtlı istasyon olsa bile soldaki ilk 3 istasyon arasında geziniyor.Yani sağ tuşlara kayıtlı istasyonlara maalesef geçemiyor. Deneyen arkadaşlarda da bu sorun var mı ?

Maalesef bendede öyle.

teşekkürler bab Thumbup
Tekrar :yahoo:Rica ederimDrinks
@CMERT HARİKASIN...Diyecek kelime bulamıyorum.Ben bu foruma üye olduğumdan beri  başka bir fw kullanıyordum.şimdi ismi lazım deil..
An itibarı ile senin fw ni yüklemiş bulunmaktayım.Ve çok mutluyum.Helal sana

Şimdiye kadar senin fwni yükleyip yüklememekte kararsız kalıyordum.Çünkü çıkan sorunları okudukça, endişeleniyodum.Ama bu gece tüm cesaretimi topladım ve tüm dediklerini harfiyen yaptım..Flash tester yedekleme vs...Mükemmel bir çalışma yapmışsın.Tebrik ederim seni...
ama bu versiyonun tek sorunu eski versiyone döndüğümüzde sistem problemleri vermesi sanırım. geçenlerde servise verecem diye eski sistemi geri attım. mp3 playerde falan direk sorunlar falan. nese eskiye dönen kim bea Big Grin devam süpersin usta
@persian
güle güle kullan Wink

@senol_1234
1. yazdığın sorundan tam emin değilsin
2.öyle bir problem olması sözkonusu değildir Wink
bu fw yi yüklediğimizde bir sorun yaşayan varmı ?
Kullanana göre değişir ...
cabbar34 Wrote:bu fw yi yüklediğimizde bir sorun yaşayan varmı ?

Valla mesajları okumak zor geldiyse ben söyliyeyim.Var.AMA SORUN FW de DEİL.YÜKLÜYENDE OLUYO GENELDE
Ben yüklemeden önce açıklamaları (ayrıca gönderilen tüm mesajları)çok iyi okudum ondan sonra yükledim.Daha yeni yükledim ve çokta güzel çalışıyo..Dikkat et.En çok sorun burda çıkmış sanırım.. 4 MB olan c hafızasını 11 e çıkarmak istiyorsan flash test programını muhakkak telefonda uygulaman gerekiyo.Daha sonra pachte yamalayıp (tabiki flashın 32 ise) FW yi gönül rahatlığı ile yüklüyebilirsin.
Yapılması gerekenleri dikkatlice uygula hiç bi sorun yok...
@cmerte bir kez daha teşekkür ederim Thumbup
teşekkürler
Yahoo tesekkurler
teşekkürler cok güzel bi calışma
Yazılanlardan güzel bir fw olduğu belli
Telefonumun garanti süresi 19 nisan da doluyor. Artık sabredemiyorum. Şu anda MMC karta format atıyorum.
Yükleme bitince bakalım nasıl olacak
Teşekkürler
Evet deiğim gibi sabredemedim artık ve cmert'in yeni fw sini yükledim
yükleme bitip telefonu açınca ekranda kocaman bir çarpı işareti çıktı
telaşlandım ama sonra kendi kendine açıldı.
Daha tam anlamıyla bakamadım ama tek gördüğüm kameraya girinc reset attı.
Yine de çok güzel olmuş teşekkürler cmert
çok zmndır fw15 kullanmak mecburiyetindeydim , az evvel kurdum up_4 'ü walla tel kendine geldi... sana bi daha helall dostum....
cmert +rep 8)
eros Wrote:çok zmndır fw15 kullanmak mecburiyetindeydim , az evvel kurdum up_4 'ü walla tel kendine geldi... sana bi daha helall dostum....
cmert +rep 8)

kadıköydeki maça sakla sen o repleri Toungue
cmert Wrote:
eros Wrote:çok zmndır fw15 kullanmak mecburiyetindeydim , az evvel kurdum up_4 'ü walla tel kendine geldi... sana bi daha helall dostum....
cmert +rep 8)

kadıköydeki maça sakla sen o repleri Toungue

hala umudunuz var mı ?Yahoo
teşekür ederim garanti de yeni bitti zaten bende indirip kuruyorum emeğinize teşekkürler..
cmert Wrote:Yanıldığın bir nokta var, yükleme konutunu nereye alırsan al SX1 daima esas olarak c: hafızasını kullanıyor.

d: ye almanın yararı yükleme sırasında vazgeçtiğin takdirde kurulum dosyası geçici hafıza olan d: de kalır ve kapatıp açtığın zaman silinir gider.

ancak yükleme komutu c: de olduğu zaman o gereksiz kurulum dosyası tel hafızasında gereksiz bir dosya olarak kalır, taa ki sen farkına varana kadar Wink

bilmem anlatabildim mi Shades Big Grin

peki cmert telefon hafızasındaki gereksiz dosyaları nasıl anlayabiriz ?
yannış bişi silince uçurmayalım sistemi ?
gereksiz dosyaları temizleyen bide pro olsa aslındaToungue
sx11 Wrote:gereksiz dosyaları temizleyen bide pro olsa aslındaToungue

o program tecübe sahibi olduktan sonra bizzat kendin olacaksın Wink
teşk..bu telefonda neler yapabileceğimi inan daha yani keşvetmeye başladım 15 ay bayaa uzak kalmışız teknolojiden...
Arkadaşlar bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama bu java programları kurarken bazılarını proyu kurmaya başlıyor bar çubuğu doluyor daha sonra yükleme tamamlandı yazıyor 1 snye sonra program kaldırılıyor diyo ve kurulum yapmıyor ve sonunda da sistem hatası yazıyor bu neden oluyor nasıl düzeltebilirim.hepinize tşkler...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's