Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
teşekkürler ellerin dert görmesin
Arkadaşlar lütfen yardım.Arkadaşımın telefonuna cmert arkadaşımızın hazırlamış olduğu 15up4 fw' sini kurmak istedik.Telefonda en son başarı servisinde yüklenmiş olan 15.0001 fw yüklüydü.Telelefon fw modunda açılmasına rağmen,usb kablo bağlantısı yaptığımızda bilgisayar tarafından bi türlü tanınmadı.Kablo sağlam zira kendi telefonumu takınca bilgisayar hemen görüyor.Bu durumda x55 kablo ile forumda tarif edildiği üzere manuel switch denedim ama bu da işe yaramadı ya da x55 işini ben beceremedim.Bu durumda bir çıkış yolu bileniniz varsa yardımcı olmanızı bekliyoruz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler,herkese iyi çalışmalar.
tekrar tekrar teşekkür ederim cmert ellerine sağlık siemens sx1im yine coştu allahtan 32mb flash a sahipmiş... Big GrinBig GrinBig Grin Çok Sağol
cmertBye benim sx1 ime format attım *#7370 den formatı attıktan sonra sx1 ilk acıldığında Mad carpı resmi vardı sonra da bembeyaz :(bir ekran geldi acılmadı cmert bidaha fw yüklersem düzelir dedi ama yükledim düzelmedi sorun nedir acaba bide cözümüSmile cevap yazın mutlakaClapping
Valla kardeş çözüm tekrar fw atmak,başka çözümü varmı bilmiyorum.Zaten cmertde söylüyor fwnin olduğu yerde;
"*#7370# ile format atmayın,sorun olabilir!Sorumlusu ben değilim!"
Ancak yardım edecektir sana Wink
Cmert dostum ellerine sağlık. Bombayı Patlatmışsın yine.
goko123 Wrote: cmertBye   benim sx1 ime  format attım *#7370 den  formatı attıktan sonra sx1  ilk acıldığında Mad carpı resmi vardı sonra da bembeyaz :(bir ekran geldi   acılmadı   cmert bidaha fw yüklersem düzelir dedi ama yükledim düzelmedi sorun nedir acaba  bide cözümüSmile     cevap yazın mutlakaClapping

FW15 yükleyip sorunu giderebilisin Wink
daha sonra Up_4 + Wink
horofido66 Wrote:Bu arada bir şey isteyecektim ; SX1 in orjinalindeki zil seslerini nereden bulabilirim?Yardımcı olabilirmisiniz?

Ancak vakit bulabildim Smile

Orj. Melodiler
Helal sana cmert!!Çooook teşekkür ederim.Birçok arkadaşta bu melodilerden faydalanacaktır sanırım.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
abi iş güzel.Ellerine sağlık.
tel bozulmuştu software update pc usb gibisinden yazı yazıyordu ekranında  tele cmert arkadaşın son fwsini yükledim ama yine de aynı yazılar yazıyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen....
FW15 kullanarak data kablon ile yalnızca " E-gold / Core " tıklayarak yükleme yap daha sonra belirttiğim gibi UP_4 + yüklemeyi dene Wink
Fw yi şimdi yükledim. nuraninin fw sinde 132mghz de idi ve müzik dinlerken kesiklik oluyordu. bunda 144 ve kesiklikte yok. ilk görünüşte hoşuma gitti Big Grin kurcalıyacağım. bu arada durduk yere kapanıyordu. acaba firemwareden mi telefondamıdır ? bataryanın temas ettiği iletkenleri lehim ilede destekledim ama ?
cmert orjinal fw yi yuklicem yarın servise vericem benim basmayan tuştan dolayı orj.fw yuklerken soldaki kutucukların hangisi işaretli kalıyo...bundan önceki yollayışımda nurani yuklu yolladım bidaha olursa garanti dışı tamir ederiz dediler şimdide seninki yuklu sıfır yollayım dedim..
Soldan tümü işaretli kalsın Wink
öncelikle eline sağlık hocam up4+ konusunda.

peki bunda 144mhz'i standart yapmak nedendir acaba? ben asıl standart olan Big Grin 120 Mhz'de kullanıyorum da, 132 veya 144 biraz daha sakat olmuyor mu? Ha istersem tabii değiştiririm direk SX1 Speed'den de, merak ettim nedeni var mıdır acaba diye.
Daha yüksek hızda kullanınca hem sanıyorum ki pil ömrünün de azalması lazım, yanılıyor muyum? Ki ben şu anda Dimmer'da ekran ve tuş ışıkları oldukça kısıkta, ayrıca zaman ayarı ile gündüz vakitleri tuş ışıkları kapalı olarak kullanıyorum. 3 gün ve üzeri bir performans var çok memnunum.
Omap işlemci 144 mghz ye kadar desteklediği içib max. değeri kullanmak istedim, bir de ilk açılışın hantallığını üzerinden atıp sabırsız kullanıcıların sabırsızlığını gidermek dışında düşündüğüm birşey yoktu Smile

120 ile 144 arasında hissedilecek bir batarya kaybı yoktur Wink
s.a. cmert yeni fw'ini kullananlar umarım memnun kalırlar . ben up_4 te devam edeceğim çünkü baya hoşuma gitti eline sağlık Smile ancak plus'la pek alakalı olmasada bir şey sormak istiyorum up_4'de *'a basılı tutularak geçilen sessiz mod ve bu moddan aynı şekilde geriye dönüşde geçiş sırasında tel. reset atıyor. tercihler'dende denedim aynı sorun söz konusu. nasıl düzeltebilirim veya düzeltmek için ne yapmam gerekir?
Hmm .. ilk kez karşılaşıyorum Smile

sırasıyla;

1- mmc olmaksızın dene
2- yedek + hard format
3- fw update

Wink
eyw. mmc olmadanda aynı sonucu aldım. en kötü ihtimal fw update yapıcaz artık Smile
arkadaş kusura bakma biraz aceleci dağrandım Sad eski haline getirmek için tuşladığımda resetsiz çalıştı mmcyi takıp tekrar denedim sonuç mükemmel eyw. Smile
Gerçektende Telefonum Süper Oldu Teşekkürler Cmert....
Güle güle kullan Wink
Up5 ne zamanWhistling
Gerçi artık up olmaz sen başka bişey bulursun gs1 falanBig Grin
UP_4 + 1000 defa indirilmeden UP_5 e yol gözükmez Big Grin Big Grin

şaka bir yana, daha UP_4 + ümüz bir bayalasında, o zaman düşünürüz Shy
sx1 im bozuk olduğu için henüz kuramadım. yinede emeğine sağlık dostum.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's