Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
"cmert" kardeş teşekkürler, bozulan orjinal kabloyu, DCA 540 'a dönüştürdüm ve dün senin up_4'ü yükledim, eline ve emeğine sağlık, güzel olmuş.
"C" Nin artırılmış olması çok işime yaradı çünki, hafıza kartına kurduğum programlar SX1'i açıp kapadığımda gözükmüyordu, ya "E" ye girip bir uygulama çalıştırıyor veya hafıza kartını çıkarıp takarak veya seleq gibi bir programla restart yaparak sorunu çözüyordum.
Şimdi bu problemler kalktı, benim için önemli olan programları "C"ye kuruyorum.
tekrar sağol. eğitim hayatında da başarılar dilerim. M. İzdeş hoca devam ediyormu?
Rica ederim, güle güle kullanın
Quote:M. İzdeş hoca devam ediyormu?
ilk kez duydum ismini

UP_5 için download' a devam o zaman arkadaşlar
@cmert kardeş up 4 plus da a) nın help klasörü içindeki rescoviewer ne işe yarıyor acaba
rescoviewer programının yardım dosyası, tek başına bir işe yaramıyor.
cmert Wrote:Rica ederim, güle güle kullanın 
Quote:M. İzdeş hoca devam ediyormu?
ilk kez duydum ismini 
Okey, SDÜ'de öğretim görevlisiydi, Tuhafiyeciler sitesinde Elektronik dükkanı falan vardı onun için sormuştum. neyse bu vesileyle tekrar "thank you"
Teşekkürler Cmert eline sağlık.
şimdi kuramıyorum,can not usb, swap mod falan diyo nedir acaba..
soylu Wrote:şimdi kuramıyorum,can not usb, swap mod falan diyo nedir acaba..
can=yapabilmek, edebilmek
not=değil, yok
USB= (bağlantı yaptığımız bilgisayardaki port)
Swap=değiştirmek
mod=şık (güzel anlamında değildir)
Cümleyi sen kur artık.
eminim ki bu yenisürüm harikadır.. Yalnız bi hata yaptım, yanlışflash versiyonu kurdum, şimdi sx1i açma tuşuna basınca format atıyor, tel açılıyor. Tekrar fw yükleyeyim dedim, fakat "SX1 i joysticke basarak" açamıyorum.ekranda bi görüntü olmuyor.. bunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar? teşekkür ederim...
Tuş boardın ( MMI ) komple değişecek maalesef

teşhis için sağol dostum.. peki nasıl değişiyor MMI, servislik iş mi?
donanıma hakimsen oldukça basit

Hakimiyet hat safada, elimden geleni yaparım.. Yeterki sx1 hayat bulsun... Ne yapmam gerek?
işe sağlam bir MMI board bularak başlayabilirsin

siemens 55 serisi kablosunu bulmak zormu acep? onunla çözülebiliyordu sanırım MMI değiştirmeden...
boşa yazıyorum galiba, MMI değişim şart

ayrıca x55 kablonun MMI ile ilgisi yok.
anladım dostum, benimki donanımsal bir arıza... eh napalım, lakin MMI aletini nerden bulcaz bu vakitte, piyasada pek sx1 yok zaten, olanlarda vermez sağlam telefonunu...Servise göndersek, nasıl rapor vermem gerek.. "Telefonun içinde farklı bir sürüm var ve arızalı olan tuş boardım değişecek" mi demeliyim???
nashiila Wrote:soylu Wrote:şimdi kuramıyorum,can not usb, swap mod falan diyo nedir acaba..
not=değil, yok
Swap=değiştirmek
Cümleyi sen kur artık.
hallettim,cmert up4 plus yükledim,
emeği geçen herkese özellikle cmert e teşekkürler

soylu Wrote:nashiila Wrote:soylu Wrote:şimdi kuramıyorum,can not usb, swap mod falan diyo nedir acaba..
not=değil, yok
Swap=değiştirmek
Cümleyi sen kur artık.
hallettim,cmert up4 plus yükledim,
emeği geçen herkese özellikle cmert e teşekkürler
Halletmene sevindik dostum, güle güle kullan.
Merhabalar, benim bilgisayarım PIII 550 USB leri 1.1, SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4 (24MB).exe yi çalıştırıp START tıkladığımda bilgisayarım kitleniyor, sorun nerede olabilir..
PLACATORY.SX1 Wrote:anladım dostum, benimki donanımsal bir arıza... eh napalım, lakin MMI aletini nerden bulcaz bu vakitte, piyasada pek sx1 yok zaten, olanlarda vermez sağlam telefonunu...Servise göndersek, nasıl rapor vermem gerek.. "Telefonun içinde farklı bir sürüm var ve arızalı olan tuş boardım değişecek" mi demeliyim???
Sevise açılmıyor demen yeterli, fazla açıklama yapmana gerek yok, zaten açılmadığından, içinde hangi firmware olduğununda hiç önemi yok.
tahbil Wrote:Merhabalar, benim bilgisayarım PIII 550 USB leri 1.1, SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4 (24MB).exe yi çalıştırıp START tıkladığımda bilgisayarım kitleniyor, sorun nerede olabilir..
Dostum Bilgisayarının gücü kuvveti yerinde, yeni firmwareyi çek
http://forum.teknomag.com/showthread.php...725&page=1
içerisinden sadece firmware kısmını yüklersen o kısım 24 MB flash için, yani önemli uyarı sakın ha "C'yi artıran Patch'i" yapma, O patch'i flash'ı 32 MB olanlar yapıp firmwareyi yükleyecekler.
Sorun devam ederse tekrar yazarsın.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16