Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
nashiila Wrote:
tahbil Wrote:Merhabalar, benim bilgisayarım PIII 550 USB leri 1.1, SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4 (24MB).exe yi çalıştırıp START tıkladığımda bilgisayarım kitleniyor, sorun nerede olabilir..

Dostum Bilgisayarının gücü kuvveti yerinde, yeni firmwareyi çek
http://forum.teknomag.com/showthread.php...725&page=1
içerisinden sadece firmware kısmını yüklersen o kısım 24 MB flash için, yani önemli uyarı sakın ha "C'yi artıran Patch'i" yapma, O patch'i flash'ı 32 MB olanlar yapıp firmwareyi yükleyecekler.  

Sorun devam ederse tekrar yazarsın.

Teşekkürler, "USB Only" işaretlemediğimden kitliyormuş, sorun kalmadı..
tahbil Wrote:Teşekkürler, "USB Only" işaretlemediğimden kitliyormuş, sorun kalmadı..
Bir şey değil dostum kolay gelsin.Drinks
Merhabalar arkadaşlar. CMERT'i yükledim. çok güzel görünüyor. ama eğer temayı değiştirmek istersem c'deki mbm leri mi yenilemem gerekiyor yoksa e'dekileri mi? Bir de CMERT'in orjinal temasını nasıl saklayabilirim ileride geri dönebilmek için. Ve son olarak En alttaki New Msg falan yazan menü seçeneklerinin olduğu o en alt katmanın rengini değiştirmek için hangi mbm yi değiştirmem gerekir. onu elleyemiyor muyuz?

Teşekkürler..
Merhaba dedim ya Smile Herkese selamlar..
rolanddes Wrote:Merhabalar arkadaşlar. CMERT'i yükledim. çok güzel görünüyor. ama eğer temayı değiştirmek istersem c'deki mbm leri mi yenilemem gerekiyor yoksa e'dekileri mi? Bir de CMERT'in orjinal temasını nasıl saklayabilirim ileride geri dönebilmek için. Ve son olarak En alttaki New Msg falan yazan menü seçeneklerinin olduğu o en alt katmanın rengini değiştirmek için hangi mbm yi değiştirmem gerekir. onu elleyemiyor muyuz?

Teşekkürler..

tema dosyalarının tümü c: de , e: ile işin yok Wink
orjinal temaya dönmenin yolunu bu konada anlatmıştım, okuyabilirsin.
alt kısım .mbm değil.yalnızca palet rengini değiştirerek rengiyle oynayabilirsin veya wildskinz kullanarak o kısıma isteiğin resmi atayabilirsin.
çok saol. peki bu durumda nasıl tema değişimi yapacağım. bilgisayarımda siemsn data suite kurulu değilse c'ye erişemem. dolayısıyla oraya yeni tema dosyaları atamam. yanlış mıyım?
sağol yaw
rolanddes Wrote:çok saol. peki bu durumda nasıl tema değişimi yapacağım. bilgisayarımda siemsn data suite kurulu değilse c'ye erişemem. dolayısıyla oraya yeni tema dosyaları atamam. yanlış mıyım?

bir şekilde e: den aldığın dosyaları c: ye taşıyacaksın, şahsen cardreader ile mmc ye atıp SX1 de c: ye taşıyorum
konuyla alakasız olacak ama bugun buralarda bi salak vardı sx1sx1 diye küfür edip duruyordu engellendi mi o
fişi çekildi onun, rahat ol Wink
cmert Wrote:fişi çekildi onun, rahat ol Wink

Thumbup

kıskançlık krizi ile meydana gelen manik depresif psikoz geçiriyordu arkadaş, sanırım çatladı. gerçi çatlak tı ama Big Grin
Frank Wrote:manik depresif psikoz

bunun hepsini biranda geçirebilen var demek Laugh

neyse konu dağılmasın Big Grin
cmert Wrote:
rolanddes Wrote:çok saol. peki bu durumda nasıl tema değişimi yapacağım. bilgisayarımda siemsn data suite kurulu değilse c'ye erişemem. dolayısıyla oraya yeni tema dosyaları atamam. yanlış mıyım?

bir şekilde e: den aldığın dosyaları c: ye taşıyacaksın, şahsen cardreader ile mmc ye atıp SX1 de c: ye taşıyorum

saol cmert. peki sx1 içinde bu taşımayı yaparken hangi programı kullanıyorsun. sanırım file manager her ne kadar modifiye edilmiş de olsa bunu yapmana izin vermiyor.
hatırladığım kadarıyla dahili dosya yöneticisi ile yapabilirsin... ayrıca fexplorer, profiexplorer, gibi programlarda o işi yapar...
rolanddes Wrote:saol cmert. peki sx1 içinde bu taşımayı yaparken hangi programı kullanıyorsun. sanırım file manager her ne kadar modifiye edilmiş de olsa bunu yapmana izin vermiyor.

Emin misin ?
şimdide bana ingilizce tuhaf mesajlar geliyor,
mesajlar başka yerden değil,telefonun ekranında aniden beliriyor,
sonunda ünlem işareti bazen,ama mavi bir ekranda ve ingilizvce,
daha sonra yazarım çıkan mesajları,
up4 plus dan önceki up4 de hiç böyle bir şey olmamıştı,
(ne alakası varsa)Big GrinBig Grin

varmı başına buna benzer bi şey gelen???

biraz mısır yiyim bari..Popcorn
MumSMS programının uyarısı Wink
MumSMS ten gelen mesajını okuyabilirsin Thumbup
cmert Wrote:MumSMS programının uyarısı Wink
MumSMS ten gelen mesajını okuyabilirsin Thumbup

okSmile

akşamda baya uğraştım yani,
tele format,hafıza kartına format,Sad
evet evt!!!
ilk yüklediğimde banada aynısı olmuştu ama  tabikide telaşnacak bi durum yok sorunu çözmüştüm.Tam olarakta cmertin dediği gibi mumSMS'ten kapattım.Sorun  yok... Rolleyes

biraz almazmıydınız PopcornPopcorn
cmert Wrote:
rolanddes Wrote:saol cmert. peki sx1 içinde bu taşımayı yaparken hangi programı kullanıyorsun. sanırım file manager her ne kadar modifiye edilmiş de olsa bunu yapmana izin vermiyor.

Emin misin ?

Emin değilim. Neyse ben bir daha kontrol edeyim. sanırım bir şeyleri yanlış yaptım. Bu arada bu mumsms'in o uyarısını ben de aldım. sonra mumsms i disable ettim. ne işe yarıyor bu program?
cmert kardeşim bu fw için herşeyden önce tşk ederim. bir haftadır yükledim kullanıyorum,sanki başka bir tlf muş hissi uyandırıyor.

yenileri ile buluşmak ümidi ile...
cmert in fw leri olmasa sx1 in ne tadı olurduBig Grin
:rolleyes:cmert kardeş UP_4_PLUS 'U kurdum tel kafayı yedi bende formatladım ama hiç UP_4 ' ü tutmuyordu bu yüzden UP_4 'ü me geri döndüm ThumbupYahoo
rolanddes Wrote:ne işe yarıyor bu program?

SMS leri şifrelemek ve gizlemeye yarıyor Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's