Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
saol cmert
cmert abi ben 32mb olanı attım test etmeden direk dedim acmazsa digerini atarım diye telefon acılırken kendi kendini foramat atıyo format atma yeri doluyor ve kapanıyor bunu neden yapar ok tusuyla acma tusuna basılı tutup acmayı deniyom yeni fw icin atılmıyor nasıL yapabilirm yardımcı olabilr misin? yoksa telefon cöpe mi atılacak telefonumu seviyorum kıymamam ona
tonyalikerem Wrote:cmert abi ben 32mb olanı attım test etmeden direk dedim acmazsa digerini atarım diye telefon acılırken kendi kendini foramat atıyo format atma yeri doluyor ve kapanıyor bunu neden yapar ok tusuyla acma tusuna basılı tutup acmayı deniyom yeni fw icin atılmıyor nasıL yapabilirm yardımcı olabilr misin? yoksa telefon cöpe mi atılacak telefonumu seviyorum kıymamam ona
Dostum sorunun cevabını "cmert" kardeş açıklar ama biz nasıl yükleneceğini neden kocaman kocaman harflerle yazdık sanıyorsun, neden okumazsın, neden.
yaa sizin flash dosyasını indiremedim napim link kırık
ben indirdigimde hepsi tek link diil di belkide ondan hata yaptım düzelmes mi telefon ok tusuna basıp acmayı dendim tık yok kamera kısayol tusuna basarak acmayı denedim tık yok ama elle format atabiliyom hard format yani bide sadece power tusuna basınca da format atıyo dedim belki hafıza kartı yok ondan yapar kart taktım yine olmadı fw atarken hafıza kartı takılı olcakmıydı? yeni fwyi nasıL atabilirim orjinalini bile olsa atim lütfen cevap werin Sad
GECMİŞ OLSUN ARKADAŞIM İNŞAALLAH ESKİ HALİNE DÖNDÜREBİLİRSİN...
cmert bi baksın bakalım bi caresi vardır elbette!!!
insallah saol
@tonyalikerem

Emin olmadığın halde 32MB lik sürümü yükleyerek geri dönüşü olmayan ( MMI board değişimi dışında ) bir hata yapmışsın.keşke açıklamaları tam okusaydın ...
@cmert haklı
yaw o neden olmustur hafıza kartı hic takmadıgımdan olabilir mi? hic yapılamaz mı yaa pert mi oldu cihaz yaniSad
friea atsam olur mu ki?
Anlatamıyorum galiba, burada varsayımdan bahsetmiyorum, sonucu kesinleşmiş bir vakadan bahsediyorum.Vaktin bolsa için rahat edecekse tüm olanakları deneyebilirsin.MMI board değiştirmeden kurtarabilirsen haberim olsun Whistling
Benim makine de hafıza kartı okumuordu.. Son kez servise gitti galiba elden çıkacak kendileri...

Belki son olarak bu fwyi de denerim Smile
oo ... Hasan seni buralarda tekrar görmek ... Drinks
Yeniden dönmei planlıorm Smile

edit: eğer telefonu satmaktan wazgeçersem.. Sad
geçirdiğin güzel günlerin anısına satma bence, zaten en fazla ne kadar ederki ... Shy
Gittigidiyor'da 200e felan satılabilior hatta daha fazlasına.. Hafıza kartını da yanında vercem zaten..

Yani benimkinin nası bişe olduunu biliorsun.. Sana geldiğinde nasılsa haala öle... Wink
evet bana geldiğinde odukça temizdi, sonradan ekranıda değişmişti ...
umarım istediğin fiyata satarsın o halde Thumbup
Bakalım belki de satmaktan wazgeçerim daha tam kararlı değilim Smile
ooo yücer burayada uğramış[Image: monster1019nt6.gif]
arkadaşlar telimde c mertin fwsi yüklü.telime orjinal fw yüklemek istiyorum.start dediğimde "can't start copro-mode" şeklinde bir uyarı alıyorum.ve bilgisayar kilitleniyor.ne yapmam gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz. nasıl fw atacağım ben bu makinaya ya
Serial config / " usb = 0 ve usb = only " tıklaman yeterli Wink
çok teşekkür ederim
hanibal59 Wrote:nasıl fw atacağım ben bu makinaya ya
Dostum "cmert" kardeşin firmwaresini burayı okuyarak atabilirsin
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1959
arkadaşlar orjinal fw de bulunan telefonu kilitle seçeneği cmertin fwsinde var mı yoksa ben mi bulamıyorum?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's