Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
"reset", "restart", yada "yeniden başlat" olmuştur o muhtemelen...
dogru ya şimdi farkettim peki kendi imkanlarmızla o sçenegği geri getirme imkanımız var mı?
seçeneklerde en altta olması lazım, bir bak...
yok o seçenek tuşu kilitle seçeneği bana telefonu kilitle lazımmm
pardon, yanlış hatırlamışım...Smile
berkant10 Wrote:yok o seçenek tuşu kilitle seçeneği bana telefonu kilitle lazımmm

Ne yapacaksın dostum sorun yaratmaktan başa işe yaramıyor zaten.
illa istiyorsan cmert'in son versiyonundan vazgeçip eski sürüm yükle
bence kaldırılması süper olmuş. eline sağlık cmert. milleti siemens'e  muhtaç olmaktan kurtarmışsın. braaaavvvvvvoooooo sana.
abi o seçenek çok lazım olyor
sx1 i kurcalamak isteyen yabancı eller etkisiz hale geliyor
bir çözüm yok mudur coşku sorum sana
Ayarlar / Güvenlik Ayarları / Otomatik Kilitlenme Süresi : istediğin süreyi seç Wink

Yetkisiz kişiler kodu 3 defa yanlış girerse olacakları biliyorsun Whistling

nashiila Wrote:eline sağlık cmert. milleti siemens'e muhtaç olmaktan kurtarmışsın. braaaavvvvvvoooooo sana.

Est. herşey " Restart " sekmesi için Smile
hazır onlıne gördüm cmert kardeş seni yardıma ihtiyaç var!az önce up4 plus yükledim yine döktürmüşün.bluetothta bir sorun oldu.bilgisayardan telime gönderim yapamıyorum.gönderim başarısız oldu diyor bana hayin bilgisayar.sorun ne olabilir cmert?bu sefer doğru yazdım (CÖMERT)
Format sonrası durum aynı mı ?
aynı ise önce FW15 yükleyip üzerine UP_4 + yükleyebilirsin Wink
bence en kolay yol 10 kağıt verip kart okuyucu alacaksın, bluetoothla uğraşmayacaksın kardeş. sorun senin bluetooth cihazındanda kaynaklanıyor olabilir.
bluetothle eşimin teline resim gönderdim denemek için resmi sorunsuz gönderdi.yani bluede sorun yok.önceki versiyonda up4 dü.hiç sorun çıkarmamıştı.şimdi önce fw15imi kurayım?
Önce FW15 sonra UP_4+ Wink
cosku fevkalade stabil bi fw olmus kanka;)ellerine saglik tekrar:thumbup:inan sx1 adam oldu desem yeridir...malum joystik işi azcik berbat etsede napalim:(yapacax bişi yok...
cmert orjinal fw15i yükledim.telde hiçbir sorun olmadı.bluetothla bilgisayara bişeyler gönderdim,bilgisayardan tele bişeyler gönderdim herşey normal.sonraup4 plusu tekrar yükledim bluetoth yine nanayCray up4te sorun olmuyodu tekrar onu yüklücem.plus bana yaramadı kanımcaSad
fw15i yükledim bluetothla veri gönderip aldım sorun yok.tekrar up4 yükledim bilgisayara veri gidiyor,bilgisayardan birşey gönderemiyorumSorry valla şaştım ben bu işe!! daha önce böyle sorun olmuyoduSad fw15 e gerimi döncem yoksaMad bana yardım edin arkadaşlar
cmert o işi "UP_4_PLUS_PLUS"ta halleder o zamana kadar idare et. ama bluetooth senin için önemliyse istediğin firmwareye geri dönebilirsin.
UP_4 + ta hiçbir sorun yok, buna bluetooth da dahil Wink
Az önce test ettim Thumbup
cmert Wrote:UP_4 + ta hiçbir sorun yok, buna bluetooth da dahil Wink
Az önce test ettim Thumbup

Test edildi onaylandı. kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir, öteki soruya geçeleim.
muhakkak sorun olmadığı kesin ama benim telde neden sorun yapabilir cmert,nashiila.telden bilgisayara resim gönderiyorum ama bilgisayardan birşey gönderemiyorum.gönderim başarısız oldu diyor.orjinal fw15 te sorun olmadığına göre telin,bilgisayarın bluetothunda sorun yok.up4de kullandım negüzel.plusa terfi ettik,bana sorun çıkardı!neden yapabilirki arkadaşlar?fw15e dönmek istemiyorum kanımca
Daha önce de birkaç arkadaşımızdan aynı sorunu duymuştum, onlarda bir şekilde çözmüştü bu problemi ...
tahminim her SX1 in donanımı, board yapısı aynı olmadığı için böyle bir durum ortaya çıkıyor olabilir, fakat yine de çözümü varolan bir sorun Wink
daha önce karşılaşan arkadaşlar ilgilenirse iyi olur Smile
bilgisayardan değilde bahsettiğin diğer yengedeki telden yolla gönderim gerçekleşiyorsa bluetooh cihazınla alakalı kurulum vb.
walla o boardda bizi bulmasa tam süper olacaktı.ben gönderiyorum ama alamıyorum uyuz oldum valla!
up4 plusu yüklerken start butonuna basınca connet usb cable and set mobile swup mode(center buton)yazısı çıkarsa sx1 in joyistik tuşuna basarak tamam deyin diyor.ama ben joyistik tuşuna basıyorum birşey olmuyor.fareyle tamam diyorum yükleme ondan sonra başlıyor.acaba bluetothtaki sorun bundan kaynaklanabilirmi?
alakası yok zaten orada elin basılı iken tamam de diyor.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's