Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 garantisi hakkında sorum olacaktı???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar.Benim SX1'im başarı elektronikten garantili ve servise gönderceğim.Sorunlar;
1)Ekranda çapraz çizgiler mevcut
2)Sx1 bazen cebimdeyken kapanıyor,anladığıma göre tuşların iki yanından sıkıca basınca kapanıyor ve görüntü yavaş yavaş kayboluyor,forumdan öğrendiğime göre board esnemesi olabilirmiş.
Bu sorunlar her sx1 de var mı?Bu sorunlar garanti kapsamına girer mi?
Asıl sorum ise şu;Bulunduğum şehirde siemens teknik servisi yok ve başka şehire yolluyacağım bunun için tecrübeli arkadaşlar varsa iyi sonuç için sizce hangi başarı servisine yollamalıyım???Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar,teşekkürler...
Yaşadığın sorunlar tabiiki her SX1 de yok ve garanti kapsamına giriyor.

Hangi şehirde olduğunu yazmamışsın ama Başarı Ankara servisini tavsiye edebilirim.Çoğu kişi (ben de dahil) memnunWink
Teşekkürler şu anda Sivastayım,2 güne kadar Gaziantep'te olacağım,oraya en yakın servis Adana'da ama Ankara servisi iyi olacak gibi,iyi akşamlar...
eryerdem Wrote:Teşekkürler şu anda Sivastayım,2 güne kadar Gaziantep'te olacağım,oraya en yakın servis Adana'da ama Ankara servisi iyi olacak gibi,iyi akşamlar...

Adana Başarı eğer parça değişimi yapmayacaksa cihazını kısa sür içinde teslim eder.
Fakat parça değişimi söz konusu olursa en az 1ay bekletiliyorsunSad
Ben 40gün üzeri bir zaman beklemiştim SX1imiblink

Ama geldiğinde tüm sorunlarından arınmış bir haldeydiBig Grin
Reference URL's