SON FW TİME WORD GREAT CHANGES GİBİ BİŞEY YAZIP MESAJ SESİ ÇIKIO böle olan baska varmı?
neden olabılır?
mumsms kurulu dimi ? sms gelince şeeder o
format at düzelir

appo Wrote:format at düzelir 
bu eşsiz çözüm yolunu sadece erkan önerebilir , patenti ona aittir

oy oy oyyyyyy
1er 1er kullanıp 35 gece olur mu

olmaz mı

Quote:TİME WORD GREAT CHANGES
ajan istersen o yazıyı değiştirebilirsin.
ben " anladın sen onu " olarak değiştirdim, mesaj gelince direk anlıyorum

oke ajan saol

mumsms ya arkadaşlar daha önceden kullanıyordum 5 mesajdan sonra teli kapatıp tekrar acıyordum bu sizdede oluyormu
5 mesajdan sonrasını şifrelemiyor takiii RESTART atmayana kadar
cmert Wrote:Quote:TİME WORD GREAT CHANGES
ajan istersen o yazıyı değiştirebilirsin.
ben " anladın sen onu " olarak değiştirdim, mesaj gelince direk anlıyorum 
Nasıl değiştireceğimizi açıklayabilirmisin?
Seçenek / Profiles / Seçenek / Personalise / Text of Notification : " anladın sen onu !! "
hepsi bu

kemal6677 Wrote:mumsms ya arkadaşlar daha önceden kullanıyordum 5 mesajdan sonra teli kapatıp tekrar acıyordum bu sizdede oluyormu
1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum hiç öyle bir şey olmadı. register edilmemiş filan olmasın , belki kayıtsız olunca 5 taneye kadar şifreliyordur
kemal6677 Wrote:5 mesajdan sonrasını şifrelemiyor takiii RESTART atmayana kadar
Seçenek / Register / "Herhangi bir sayı gir"
Kayıt olduğuna dair teşekkür mesajı göreceksin!
Restart çek!
Oldu bitti

cmert Wrote:Seçenek / Profiles / Seçenek / Personalise / Text of Notification : " anladın sen onu !! "
hepsi bu 
Açıklamalarınız içim çok teşekkür ederim.
Ya arkadaşlar şu konuyu açarmısınız biraz ben de de aynı şey oluyordu, ama mesaj falan gelmiyordu bu dediğiniz şey ne işe yarıyor ?
time word... vs. geldiğin de aslında mesaj geldi ben okuyamadım mı ? İnbox a bakıyorum hiç bişey yok ?
ordan bakma num msn den bak orda mesajın ajan
ikinci mesajda da belirttiğim gibi mumsms kuruluyken mesaj gelince o uyarı görünür.
ve mesaj şifrelendiği için görünmez , mumsms ile okunur mesajlar...
o uyarı metni de değiştirilebilir
arkadaşlar ben bu mumsms programını kullanmak istemiyorum nasıl kaldırabilirim cmerT in fw sini yükledim en son ?
evet bendede aynı mesaj geliyor ve gelen mesajlar görünmüyor teli resetleyince yeni mesaj var diyor gösteri tıklayınca mesaj kutuları boş ama explorer ile system mail in içinde mesajlar görünüyor yeniden adlandırıp sonunu .txt yapıp öyle okuyorum genel bir sorun olabilirmi ?
necc7 Wrote:evet bendede aynı mesaj geliyor ve gelen mesajlar görünmüyor teli resetleyince yeni mesaj var diyor gösteri tıklayınca mesaj kutuları boş ama explorer ile system mail in içinde mesajlar görünüyor yeniden adlandırıp sonunu .txt yapıp öyle okuyorum genel bir sorun olabilirmi ?
*necc7* soruna cvp burada
http://forum.teknomag.com/showthread.php...25&page=14 yanıtladım:)OK!