Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: pocket video recorder hakkında
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba. Ben Pocket video recorder ı sx1 cdsinden pcme kurdum ama klipleri dönüştüremiyorum 3gp formatına. No source selected uyarısı geliyo. Kurulumda bi sorun mu vardır sizce yoksa bu program 3gp formatına dönüştürmüyor mu avi vs. dosyaları?

Bir de SX1 de izleyeceğimiz videoların bitrate frequency vs. ayarlarını nasıl ayarlamalyız converter programlarda?
smartmovie gibi bir program varken 3gp video seyretmek...
crackli olduğu için smartmovie programını kullanmak istemiyorum bu yüzden 3gp formatını sordum.
adigehalil Wrote:smartmovie gibi bir program varken 3gp video seyretmek...

bencede süper cewap hemde herhangi bi videoyu 3gp ye çevirdiginde görüntü kalitesi çok yüksek sekilde düsüyo Nono
pocket video recorder'ı kullanmıştım zamanında, öyle bir hata vermedi hiç...
codec paketi var mı pc'de...?
hangi codec paketinden bahsediyorsun?nerden indirebilirim bende yoksa?
codec dosyaların bilgisayar tarafından tanınmasını sağlar... mesela 3gp codec'i yüklü değilse 3gp uzantılı dosyaları çalmaz.
ben "ace mega codecs pack"i öneririm. 50 mb... neredeyse piyasadaki tüm codecleri içeriyor.

http://www.free-codecs.com/download/ACE_...S_Pack.htm
teşekkürlerSmile deniyicem bakalım nolucak.
ozarsenal Wrote:No source selected

"kaynak seçilmedi" diyor. pvr'da sürükle bırak yöntemi çalışmıyor. çevireceğin videoyu bulunduğu dizinden seçtin mi.?

codec pack'i yinede yüklemeni tavsiye ederim.
ben source olarak videolarım klasöründeki bi klibin yolunu gösterdim yani herşeyi yaptım ama demekki bende 3gp codec olmamasından çevirme işlemine başlamıyor.
Reference URL's