Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: nokia almayı düşünüyorum!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
kararsızım acaba telefon almak için yeni modelleri beklemeli miyim??Cray
bana tavsiye edebileceğiniz şık hafif şarzı uzun giden ve kamera çözünürlüğü iyi olan fiyatı uygun nokia modeli var mı??
en iyi nokia modeli hangisi??
bütçen ne kadar ?

500 üzeri ise 6233'ü öneririm...

yada BQS EL71 : http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1435
500-800 arası bir fiyat verebilirim 6233 ü beğendimThumbup fakat yine de kararsızım acaba yeni modelleri beklesem mi??Wink
beklemeye kalkarsan ömür boyu beklersin... çünkü sonu gelecek bi mevzu değil. 6233 zaten yeni bir telefon...
N95 çıktığında mevcut telefon modellerinin fiyatı düşer O zaman almak daha mantıklı Thumbup
ayrıca teşekkür ederimSmile
Bence nokia markalı bir tel alma...Sony ericssonun K serisi veya biraz daha zorlarsan W serisi her istediğini karşılar...
Evet Wink w serisi süper,arkadaş yolda mp3 playerını açtı telefonun,müthiş ses veriyo,benim sx1den onun 10da 1i ses ya geliyo ya gelmiyo Big Grin ayrıca w serisinin kameralarıda megapiksel çözünürlüklü Wink tatmin eder sanırsam Smile ama symbian değiller!
K750İ DE symbiana gerek yok ki Big Grin bir çok program kendisinden var zaten ...
robotica Wrote:K750İ DE symbiana gerek yok ki Big Grin bir çok program kendisinden var zaten ...
Ben w serisinden bahsediyordum ancak Smile benim gördüğüm tema desteği var,java var ve 3-5 uygulama daha var Smile
boşwerin nokia yı sx1 alınBig Grin
Desperado Wrote:boşwerin nokia yı sx1 alınBig Grin
Sakalda var ama dinleyen yokki bizi be Big Grin
kardeş eğer nokıa almayı düşünüyorsan sana 6630 tavsiye ederim 1.3 megapiksel camerası yükseltilebilir hafıza kartı var görüntü harika eğer tabi daha üst bir model arıyorsan orasını kendin bilirsin2.el alırsan fiyatı cazipBig Grin
chicekperisii Wrote:kardeş eğer nokıa almayı düşünüyorsan sana 6630 tavsiye ederim 1.3 megapiksel camerası yükseltilebilir hafıza kartı var görüntü harika eğer tabi daha üst bir model arıyorsan orasını kendin bilirsin2.el alırsan fiyatı cazipBig Grin
Peri kardeş o telefonun 2. eli 300-350 arası,sıfır alırsan 500ytl civarı Big Grin
ollabilir ama o telefonun sıfırı 600 ytl bilmem anlatabildimmi
bence n73 al.
s&e k serisini kimseye tavsiye etmem çevremdeki herkez joistikten şikayetçi alanın 1 ay içinde bozuluo en iisi sx1 kullanmak 6630un özl. güzel 220 mhz işlemci var ama gel gör ki telefond tip yok
bence 6630 al tavsiye ederim ben satıyorum satıyorum paylaşım formuna girersen görürsün
sx1mania_38 Wrote:s&e k serisini kimseye tavsiye etmem çevremdeki herkez joistikten şikayetçi

çok doğru bir tespit Wink
babamın K750i, ablamın T630, yakın bir arkadaşımın K700 model cihazlarının hepsinde aynı sorun var.bunlar benim kullandıklarım yalnızca ... Whistling
coşku abi gel sizin aileyi sx1ci yapalım Big Grin boşwer k750i yi t 630 u
Bir aileye bir SX1ci yeterde artar Big Grin
N73 şuan alınabilecek en iyisi bence
en iyisi s.e nin walkman serisi inşallah sx1 in yanına bir tane alacgım hangi model olur allah kerim
önce hangi marka istediğine bağlı...
nokia istersen n72 tavsiye ederim.
evet s.e. telefonlarıda güzel..müzik için alıyorsan onlarıda tavsiye ederim.
kardes bence n70 al 2 el düsünrsen n73 yakısır sybian isletim sistemi olsun ki tlf nu yenileyebilesin özelliklerini
Reference URL's