kararsızım acaba telefon almak için yeni modelleri beklemeli miyim??

bana tavsiye edebileceğiniz şık hafif şarzı uzun giden ve kamera çözünürlüğü iyi olan fiyatı uygun nokia modeli var mı??
en iyi nokia modeli hangisi??
500-800 arası bir fiyat verebilirim 6233 ü beğendim

fakat yine de kararsızım acaba yeni modelleri beklesem mi??

beklemeye kalkarsan ömür boyu beklersin... çünkü sonu gelecek bi mevzu değil. 6233 zaten yeni bir telefon...
N95 çıktığında mevcut telefon modellerinin fiyatı düşer O zaman almak daha mantıklı
ayrıca teşekkür ederim

Bence nokia markalı bir tel alma...Sony ericssonun K serisi veya biraz daha zorlarsan W serisi her istediğini karşılar...
Evet

w serisi süper,arkadaş yolda mp3 playerını açtı telefonun,müthiş ses veriyo,benim sx1den onun 10da 1i ses ya geliyo ya gelmiyo

ayrıca w serisinin kameralarıda megapiksel çözünürlüklü

tatmin eder sanırsam

ama symbian değiller!
K750İ DE symbiana gerek yok ki

bir çok program kendisinden var zaten ...
robotica Wrote:K750İ DE symbiana gerek yok ki
bir çok program kendisinden var zaten ...
Ben w serisinden bahsediyordum ancak

benim gördüğüm tema desteği var,java var ve 3-5 uygulama daha var

boşwerin nokia yı sx1 alın

Desperado Wrote:boşwerin nokia yı sx1 alın
Sakalda var ama dinleyen yokki bizi be

kardeş eğer nokıa almayı düşünüyorsan sana 6630 tavsiye ederim 1.3 megapiksel camerası yükseltilebilir hafıza kartı var görüntü harika eğer tabi daha üst bir model arıyorsan orasını kendin bilirsin2.el alırsan fiyatı cazip

chicekperisii Wrote:kardeş eğer nokıa almayı düşünüyorsan sana 6630 tavsiye ederim 1.3 megapiksel camerası yükseltilebilir hafıza kartı var görüntü harika eğer tabi daha üst bir model arıyorsan orasını kendin bilirsin2.el alırsan fiyatı cazip
Peri kardeş o telefonun 2. eli 300-350 arası,sıfır alırsan 500ytl civarı

ollabilir ama o telefonun sıfırı 600 ytl bilmem anlatabildimmi
s&e k serisini kimseye tavsiye etmem çevremdeki herkez joistikten şikayetçi alanın 1 ay içinde bozuluo en iisi sx1 kullanmak 6630un özl. güzel 220 mhz işlemci var ama gel gör ki telefond tip yok
bence 6630 al tavsiye ederim ben satıyorum satıyorum paylaşım formuna girersen görürsün
sx1mania_38 Wrote:s&e k serisini kimseye tavsiye etmem çevremdeki herkez joistikten şikayetçi
çok doğru bir tespit

babamın K750i, ablamın T630, yakın bir arkadaşımın K700 model cihazlarının hepsinde aynı sorun var.bunlar benim kullandıklarım yalnızca ...

coşku abi gel sizin aileyi sx1ci yapalım

boşwer k750i yi t 630 u
Bir aileye bir SX1ci yeterde artar

N73 şuan alınabilecek en iyisi bence
en iyisi s.e nin walkman serisi inşallah sx1 in yanına bir tane alacgım hangi model olur allah kerim
önce hangi marka istediğine bağlı...
nokia istersen n72 tavsiye ederim.
evet s.e. telefonlarıda güzel..müzik için alıyorsan onlarıda tavsiye ederim.
kardes bence n70 al 2 el düsünrsen n73 yakısır sybian isletim sistemi olsun ki tlf nu yenileyebilesin özelliklerini