Özel Numaradan cevapsız çağrılar ve saçma sapan aranmalardan bıktım.Bu tarz aramaları engellemek için bir çözüm bilen varmı varsa kamasutra38@mynet.com'a mail ile veya formda bilgi verirse sevinirim.
Bir yerde aşağıdaki açıklamayı buldum, ben denemedim. kolay gelsin.
Özel numaraları msn den tespit etme
SX1 vb. telefonlar için geçerlidir, telefonun posta kutusundan kullanıcı erişim noktası hat seçilir.
e-posta adresi girilir, giden e-posta adresine telefon numaranız yazılır, kendime gönder seçeneği aktif hale getirilir, posta kutusu türü pop3 seçilerek güvenlik kapatılır. (güvenliği kapatma kısmı çok çok önemli) ve sonra kurbanın araması beklenir, aradığında hiç açmadan sonuna kadar bekliyoruz. arama sona erince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz.
Numarayı öğrendikten sonra o kişiye ne yapman gerektiğini sen bizden iyi bilirsin.
ole bı hatayla deneme olayı olmustuda

ilk ozelden bıktıgımda

Bende o yazıyı başka bir siteden copy yaptım, üsttede dediğim gibi denemedim, kendimize ait 2 telefonla deneyebiliriz. sonucu bilmiyorum. deneyenler yazsın bizde öğrenelim veya başka yolu, yöntemi duyan bilen varsa yazsın.
sonuç yok ajan hikaye o

okey ajan kardeş.
sonuç yok diyorsan yoktur.
blackballer die bi pro var...varsa hemen yollayım..arama engellemede işe yarıyor...denedim...hatta engellenecek numaralar girileceği zaman orda Privete Number die bi seçenek de var...bunu denemedim ama heralde çalışıyodur.....
blackballer_v11.1.2_sx1_cracked.sis - 0.08MB
buyrun kelle var paça varr....pro kesinlikle çalışıyor...karşıdan gelen arama olduğu zaman senin tel bir kez bipliyor...karşı taraf ise senin tel için hep meşgul sinyali alıyor...hiç çalmadan meşgule düşüyor...tabii bunun için seçeneklerden smart sensor açık durumda olacak...dediğim gibi denemedim ama engellenecek numaralara Privete Number koyma seçeneği de var...umarım işine yarar
Benim asıl sıkıntım numara engellemek değil.Cevapsız arayanlarvar sıklıkla ve gecenin olur olmaz saatlerinde.Özel Numara yla bu ya eski santralli ev tele fonu yada numarayı gizleyen bi sapık.buna engel bir proğrammı bu?Yukarda arkadaşlar bazı uygulamalardan bahsetmiş ama hemen sonrasında işe yaramadığı söylenmiş.yinede mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler.çözümlerinizi hala bekliyorum
aramızda kalsın bende denemiştim

olmamıştı

"kamasutra38" arkadaşım senin sorunun cevabı, "regulus_black" arkadaş vermiş. ama sen cevabı anlamamışsın herhalde. sana açıklama yapmak üzere programı bende bizzat kurdum ve diğer telefonumun numarasını gizleyerek aradım. sonuç mükemmel.
bak anlatayım. ben denemek için;
1-Blacklist1.02a_full_new_Dotsis.sis (programını kurdum, sonraki versiyonlarıda aynıdır)
2-menu'den Blacklist programını çalıştır. ekranın üst kısmına doğru "status" yazısını görürsün, orta tuşu ile sağa geç "rules" yazısı göreceksin yazının hemen altında black list ve accept only list diye 2 adet liste ve karşılarında okeylenmeye hazır küçük daire şeklinde yer var, "black list"in üzerinde iken sağ alttaki "on" yazısının altındaki tuşa bas, ve sol alttaki "opsions"u aç açılan menuden, edit list tıkla ekranın ortasında (veri yok) yazısını göreceksin.
tekrar "opsions"a tıkla ve açılan menuden "add unknown phone"nin üzerine gel ve seç,
ekranda en üstte black list ve sembolünü, onun hemen altında "correspondent" yazısını ve onunda biraz aşağısında "?unknown phone" yazısını göreceksin,sağ alttan done'ye tıkla,
black list'i zaten seçmiştin bir daha gözden geçir.ve statüs'ün olduğu ilk ekrana gel, sağ alttan "turn on" a tıkla ekranın ortasında telefon simgesi ve altındada "active yazısını göreceksin. tekrar opsions'a tıkla açılan menüden closeye tıkla ve çık.
3- şimdi yapman gereken kendinize ait başka bir telefondan numaranı gizleyerek bir arama yap, birde numara görünür vaziyette arama yap. daha anladadıysan. Reha Muhtara haber ver.
sonuç ne ? arayan kişi seni gizli numaradan arıyor ama senin telefon daha çalmadan numaranın gizli numara olduğunu anlayarak arayanın suratına kapatıyor, senide uykundan uyarıp rahatsız etmiyor......
Aynen Kardeş Sağol dediklerini yaptım işe yarıyor .Allah Hepinizden razı olsun.Bu SX1 nelere kadirmiş bee.birkere daha hoşuma gitmedi değil hani.
ben bu proğramlar numara engellemeye yaradığını düşünmüştürm.peşin karar vermişim Regulus-Black arkadaşımdanda özür dilerim.
sağlıcakla kalın.
sende sağol kardeş, aslında daha sırrı çözülmeyen veya şu an için akıla gelmeyen kimbilir neler vardır. tam herşey bitti derken yeni bir uygulama çıkıyor ortaya, işletim sistemli tellerin avantajı bu, SX1'in + avantajı tuş sistemiyle ve estetik görünüşüyle mükemmel telefon ancak; sorunlarıda olan bir telefon bu sorunlar yazılımsal ve donanımsal olabilir, her iki sorunda genellikle kullanıcı hatasından kaynaklanan sorunlar, eğer herhangi bir program yükleme vb. durumdan sonra sistemde sorun olursa çaresi daha fazla sorun oluşturmadan internetten araştırmak ve kestirme yol olarakta yıldız, kare ve açma tuşuna(kırmızı) tuşlarına basarak format atmak olmalı. eğer telefona önemli bilgiler girilirse devamlı sorunsuz vaziyette çalışırken hafıza kartına yedek almak lazım ve bir de rehbere kayıt girerken aynı kayıtı (eğer önemli) ise sim kartada kaydetmek lazım. vb. neyse kolay gelsin.
o pro benim bildiğim istenmeyen numara aradığında meşgule alıo yada
telefon hiç çalmıo ama normalde çalıo tabikide pro sayesınde arama olmuomus gıbı gozukuo
bide az önce yine bi özel nmara aradı yani ta hımını mımını diom
walla proyu ben de denedim...dediğim gibi karşı taraf için 1 kez çalıyor ama sonra meşgule alıyor....pro işe yaradıysa,faydasını gördüysen ne mutlu...