Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1'le havam :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Okuldaki arkadaşlar sx1'in ramini merak etti fexplorer yardımıyla arkadaşlar rami görünce biraz bozuldu (takozcular 6600&6630) grubu Big Grin 6600 1,5 6630'unkide o civarlarda Sx1'in 8mb.. 6600 arkadaş sx1 in güzelliğinin farkına vardı ve hergün senin telefon çok güzel diyor Big Grin Tabi birde hafızası 12mb olunca.. Smile
at kardesim havani hele benim black sx1 yarin aksam gelsin alemde kral yapicam onu herkesin agzinin suyu akicak
hele bi gelse ahhh ahhhh
yeni aldim kargoda su an Wink
Sx1 gibisi yokkk Big Grin
sx1 gibisi yok ama garantimde yok benim bozulursa yandim tek korkum bozulmasi
allah yazdiysa bozsun
tolgaevil Wrote:sx1 gibisi yok ama garantimde yok benim bozulursa yandim tek korkum bozulmasi
allah yazdiysa bozsun

bozmasın demek istedin herhalde Big Grin Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin
Sx1_FoReVeR Wrote:Sx1 gibisi yokkk Big Grin

%100 katılıyorumThumbup
Sx1_FoReVeR Wrote:Okuldaki arkadaşlar sx1'in ramini merak etti fexplorer yardımıyla arkadaşlar rami görünce biraz bozuldu (takozcular 6600&6630) grubu Big Grin 6600 1,5 6630'unkide o civarlarda Sx1'in 8mb.. 6600 arkadaş sx1 in güzelliğinin farkına vardı ve hergün senin telefon çok güzel diyor Big Grin Tabi birde hafızası 12mb olunca.. Smile

ayıp oluo üzlüom efkarlandım Drinks
RapStar Wrote:
Sx1_FoReVeR Wrote:Okuldaki arkadaşlar sx1'in ramini merak etti fexplorer yardımıyla arkadaşlar rami görünce biraz bozuldu (takozcular 6600&6630) grubu Big Grin 6600 1,5 6630'unkide o civarlarda Sx1'in 8mb.. 6600 arkadaş sx1 in güzelliğinin farkına vardı ve hergün senin telefon çok güzel diyor Big Grin Tabi birde hafızası 12mb olunca.. Smile

frank yapacak sana bişiler sen kafani yorma...
Toungue
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:

Toungue

aglamak istiyom Sorry herkes yüzüme wuruyo senin tel takoz diye ya gene efkarlandım hadi gel beraber içelim Drinks mısırda al bos bos gitmesin mide çöplük olur sonra Big Grin
RapStar Wrote:
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:

Toungue

aglamak istiyom Sorry herkes yüzüme wuruyo senin tel takoz diye  ya gene efkarlandım hadi gel beraber içelim Drinks mısırda al bos bos gitmesin  mide çöplük olur sonra Big Grin

benim sx1 saglam olsaydi inan sana makul bi fiyata birakirdim...gel içek..su ama...misirla ii giderPopcornPopcornPopcorn
ya zaten bende 1.5 ay sonra filan almayı düsünüom simdi maddi yönden biraz zügürtüz ondan Big Grin
heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi
RapStar Wrote:heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi

ihsan ben...;)niğDELİ hafif...
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi

Ok kardesim İhsan walla iyi oldu bura yaaa frank sayesinde girdim hersey war geyik vb. süper daha önce nokia Türk die bi forumda takılıodum alayı d*******dı laf sokmaya falan çalıstılar werdim küfürü ama merak etmeyin burada öle bi terbiyesizlik yapmam yapsamda frank oyar walla Big Grin
RapStar Wrote:
fugitif95 Wrote:

Ok kardesim İhsan walla iyi oldu bura yaaa frank sayesinde girdim hersey war geyik vb. süper daha önce nokia Türk die bi forumda takılıodum alayı dallamaydı laf sokmaya falan çalıstılar werdim küfürü ama merak etmeyin burada öle bi terbiyesizlik yapmam yapsamda frank oyar walla Big Grin

burada zaten o dedigin forumdaki gibi seni kizdiracak olaylar olmaz.sen de gunahvkar olmassin boylelikleWinkBig Grin..teknomag bir baskadir...sonic'ten tut ajan'a kadarToungueToungueToungue
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:
fugitif95 Wrote:

Ok kardesim İhsan walla iyi oldu bura yaaa frank sayesinde girdim hersey war geyik vb. süper daha önce nokia Türk die bi forumda takılıodum alayı dallamaydı laf sokmaya falan çalıstılar werdim küfürü ama merak etmeyin burada öle bi terbiyesizlik yapmam yapsamda frank oyar walla Big Grin

burada zaten o dedigin forumdaki gibi seni kizdiracak olaylar olmaz.sen de gunahvkar olmassin boylelikleWinkBig Grin..teknomag bir baskadir...sonic'ten tut ajan'a kadarToungueToungueToungue

belli oluo cnm harika artık msn le bile ilgilenmiom TEKNOMAG yetio zaten buraya gelince SX1 alma hırsı orataya çıktı bi sx1 im olsa ona ilk verecegim sey sevkat olurdu Big Grin
RapStar Wrote:
fugitif95 Wrote:
RapStar Wrote:
fugitif95 Wrote:

belli oluo cnm  harika artık msn le bile ilgilenmiom TEKNOMAG yetio zaten buraya gelince SX1 alma hırsı orataya çıktı  bi sx1 im olsa ona ilk verecegim sey sevkat olurdu Big Grin

ToungueSmile:Pbu arada imzani 'mademki türksün sisteme göster ürksün' yaparsan daha havali olur...hatta youtubede vidosu vardi onun...neyse..Rolleyes
olur niye olmasın ama ben baska bisi düsünmüstüm sx1 i alıca
Mademki Türksün SX1 i Göster Ürksün
yazmayı düsünüodum nasıl iyimi
oooo havalar iyi burada Big Grin
Frank Wrote:oooo havalar iyi burada Big Grin

ooo...abimiz de gelmiş:Pmuhabbet sardi abi...

rapstar Wrote:olur niye olmasın ama ben baska bisi düsünmüstüm sx1 i alıca
Mademki Türksün SX1 i Göster Ürksün
yazmayı düsünüodum nasıl iyimi

olmaz mi ya...cok iiiThumbup
iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa Sad
Yaw muhabbet iyi güzel,kafalarda güzel sanırım mısırlar fln Big Grin bişey soracam;sx1in rami 5-10mb arası değişiyo,bazen 5 küsur mb gösteriyo,bazen 10mbın üstünde,nokialarda hep 1-2mb görünüyo Big Grin oyunlarda fln işe yarıyo tabe,avantajıda bu işte sx1in.Ancak sx1in hafızası 3mb değilmi?12 yazmışsınız?
Frank Wrote:iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa Sad

Gerçekten hastalar yoğun yaa...
Eşimde EGE de. Sabah nöbetten çıktı şimdi horul horul uyuyor Big Grin
Ne yapayım can sıkıntısından bende buralarda falan Big GrinToungue
Sana kolay gelsin HOCAM Big Grin

wasd Wrote:Yaw muhabbet iyi güzel,kafalarda güzel sanırım mısırlar fln Big Grin bişey soracam;sx1in rami 5-10mb arası değişiyo,bazen 5 küsur mb gösteriyo,bazen 10mbın üstünde,nokialarda hep 1-2mb görünüyo Big Grin oyunlarda fln işe yarıyo tabe,avantajıda bu işte sx1in.Ancak sx1in hafızası 3mb değilmi?12 yazmışsınız?

12 mb olması için flashının 32 lik olması gerekir!
Eğer flash 32 çıkarsa c yi 12 mb ta yükseltebilirsin
Son FW ye bir göz at derim.
cmert up4 +PLUS
Frank Wrote:iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa Sad

Allah kolaylik versin abi...
Pages: 1 2
Reference URL's