Okuldaki arkadaşlar sx1'in ramini merak etti fexplorer yardımıyla arkadaşlar rami görünce biraz bozuldu (takozcular 6600&6630) grubu

6600 1,5 6630'unkide o civarlarda Sx1'in 8mb.. 6600 arkadaş sx1 in güzelliğinin farkına vardı ve hergün senin telefon çok güzel diyor

Tabi birde hafızası 12mb olunca..

at kardesim havani hele benim black sx1 yarin aksam gelsin alemde kral yapicam onu herkesin agzinin suyu akicak
hele bi gelse ahhh ahhhh
yeni aldim kargoda su an

sx1 gibisi yok ama garantimde yok benim bozulursa yandim tek korkum bozulmasi
allah yazdiysa bozsun
tolgaevil Wrote:sx1 gibisi yok ama garantimde yok benim bozulursa yandim tek korkum bozulmasi
allah yazdiysa bozsun
bozmasın demek istedin herhalde

ya zaten bende 1.5 ay sonra filan almayı düsünüom simdi maddi yönden biraz zügürtüz ondan

heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi
RapStar Wrote:heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi
ihsan ben...;)niğDELİ hafif...
fugitif95 Wrote:RapStar Wrote:heeee Fujitif95 af buyur adını bilmiom nick inin yazdım isim neydi
ihsan ben...;)niğDELİ hafif...
Ok kardesim İhsan walla iyi oldu bura yaaa frank sayesinde girdim hersey war geyik vb. süper daha önce nokia Türk die bi forumda takılıodum alayı d*******dı laf sokmaya falan çalıstılar werdim küfürü ama merak etmeyin burada öle bi terbiyesizlik yapmam yapsamda frank oyar walla

olur niye olmasın ama ben baska bisi düsünmüstüm sx1 i alıca
Mademki Türksün SX1 i Göster Ürksün
yazmayı düsünüodum nasıl iyimi
Frank Wrote:oooo havalar iyi burada 
ooo...abimiz de gelmiş:Pmuhabbet sardi abi...
rapstar Wrote:olur niye olmasın ama ben baska bisi düsünmüstüm sx1 i alıca
Mademki Türksün SX1 i Göster Ürksün
yazmayı düsünüodum nasıl iyimi
olmaz mi ya...cok iii

iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa

Yaw muhabbet iyi güzel,kafalarda güzel sanırım mısırlar fln

bişey soracam;sx1in rami 5-10mb arası değişiyo,bazen 5 küsur mb gösteriyo,bazen 10mbın üstünde,nokialarda hep 1-2mb görünüyo

oyunlarda fln işe yarıyo tabe,avantajıda bu işte sx1in.Ancak sx1in hafızası 3mb değilmi?12 yazmışsınız?
Frank Wrote:iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa 
Gerçekten hastalar yoğun yaa...
Eşimde EGE de. Sabah nöbetten çıktı şimdi horul horul uyuyor

Ne yapayım can sıkıntısından bende buralarda falan

Sana kolay gelsin HOCAM
wasd Wrote:Yaw muhabbet iyi güzel,kafalarda güzel sanırım mısırlar fln
bişey soracam;sx1in rami 5-10mb arası değişiyo,bazen 5 küsur mb gösteriyo,bazen 10mbın üstünde,nokialarda hep 1-2mb görünüyo
oyunlarda fln işe yarıyo tabe,avantajıda bu işte sx1in.Ancak sx1in hafızası 3mb değilmi?12 yazmışsınız?
12 mb olması için flashının 32 lik olması gerekir!
Eğer flash 32 çıkarsa c yi 12 mb ta yükseltebilirsin
Son FW ye bir göz at derim.
cmert up4 +PLUS
Frank Wrote:iyi muhabbetler benim vaktim yok pc başında olmama rağmen saniye bakıyor fırsat buldukça yazıyor ve kaçmak zorunda kalıyorum işler çok yoğun millet hasta be yaa bıktım yaa 
Allah kolaylik versin abi...