yaklaşık 1-2 saat sonra şehirlerarası yolculuk yapıcam ve herzamanki gibi yine muavinle aramda " beyefendi lütfen telefonunuzu kapatır mısınız? " diyaloğu geçecek.
Artık klişe anlatımlardan sıklıdım, yaratıcı fikirlerinizi acilen bekliyorum, muavini dumur etmem lazım

bu telefon degil sx1 ,,desen anlamaz
sx1 -flight modunda ,,desen anlamaz
isin zor
bu arada flight mode da acmistim 2-3 sefer sx1 i ,mp3 calar radyo falan calismiyordu
bu yeni prolarla calisiyor mu mp3 calari
Artık bıkkınlık geldi, her defasında aynı hikaye
evet, yok mu fikri olan
tolgaevil Wrote:bu arada flight mode da acmistim 2-3 sefer sx1 i ,mp3 calar radyo falan calismiyordu
bu yeni prolarla calisiyor mu mp3 calari
UP serisinde çalıştırabilirsin

iyi yolculuklar öncelikle
" bu telefon diil , telefon görünümlü mp3 çalar. aynı doğan görünümlü şahin gibi..." desen olur mu ?
-afedersin oradan telefon gibi mi gözüküyor...?
-evet.
-ama değil...
gerisini sen yaz...
Hostes olsa diyalog uygunda ...

dostum hayırdır yolculuk ne tarafa bu taraflara gelirsen beklerim... hemde SX1 görmeyeli uzun zaman oldu gelde bi SX1 görelim..

Yolculuk evime

( İstanbul )
Hmm senin derdin belli, cmert falan hikaye

heheh

.. sınavlar bitti demek... hadi gecmiş olsun dostum... ii yolculuklar..
arkadaşım bu telefon değil maalesefki keçke olsa böyle bir telefon olsaydı ama maalesef değil bu bir konsol oyun film ve müzik konsolu internet bağlantısıda var çok eğlenceli bir araç ama maalesef dediğim gibi telefon değil. Bir adet İĞRENÇ NOKİALARDAN GÖSTER VE TELEFONUM BU VE KAPALI DE SONRA HEMEN NOKİAYI CEBİNE AT GÖRMEK ZOR OLUR EN AZINDAN BENİM AÇIMDAN
Yukarıdaki metot tarafımca yarışma için izmire gidiş dönüşümde uygulanmış ve ben sıkılıncaya kadar başarılı olmuştur sevgilerimle denemende fayda var

-cmert bey rica etsek teli kapatirmisiniz?
-yooo...ne alaka la niye kapatiyim?git kel şöfore soyle..o niye kapatmiyo?hem bi sor bakiim telefonuna fw falan atilacakmiymiş..ha gerekirse fw filan,yol bilgisayarindan 15 dakkada kurarim ona up_4ü
-cosku bey kapatacakmisiniz sx1i?
-dedecim hat yok içinde anlamiyon mu bön müsün olum?
-beyfendi mali kapatin!
-hemen kapatiyorum...
denip dimmer 0.98 kullanarak işik seviyeleri 20 25 derece asagi cekilir ok?karaatma uygulanir yani görünmezlik politikasi!!!

bu arada gule guleeeee:bye:hayirli yolculuklar...bu tavsiyeler bana da yarayacak cosku yarin bende niğde ye gidiyom

İyi yolculuklar dostum!
Adama direkt sim kartını göster ve hiç bir şey söyleme
o anlar atık !

ooo cmert ben de yarın akşam istanbula geliyorum

görüşürüz artık

Coşku gelmedin mi daha

muavini döğmedin inşallah euheuheuheu
öyle gerçekten : Evim evim güzel evim !

Tamamdır, anladım ben onu ...