arkadaşlar
bana bir yol gösterin lütfen
servis sx1 imi yapamamış değiştirmeyi önerdi. hemde 6101 ile

...
sx1 bulamıyorlarmış. 6101, sx1 e göre çok vasat bir telefon. ne yapmamı önerirsiniz. acaba telefonumu geri istesem sorununu çözebilecek birini bula bilir miyim????
sorun şuydu;
bundan önce servise gitmişti.
sx1 im servisten geldi geleli data kablosu çalışmıyordu. usb uyarısı veriyor. yeni kablo aldım gene aynı şey. anladım ki telefonun kabloyu taktığımız kısmında sorun var..
belki teması sağlarım diye uğraşırken birden bilgisayar telefonu gördü. hemen cmert in fw up 4 ü yüklemeye koyuldum yüklemenin sonuna doğru gene bağlantı koptu. ve bilgisayardaki program kırmızıda kaldı "error" yazıyordu. ama telefon açıldı. bir göz attım problem yok gibi ama tam yüklanmemiş olacağanı düşünerek içim rahat etmedi. yeniden yüklemeye karar verdim. tekrar yüklerken bu sefer bağlantı yüklemenin daha başlarında gitti.
telefon yükleme modundaki açılıştaki yazıda duruyordu. bataryayı çıkararak kapanıyordu ancak. yeniden açınca gene yükleme modunda açılıyordu. bilgisayar telefonu görmüyordu. yani usb yi görmüyordu.
bende tekrar servise gönderdim. sonuç; 6101 ile değişim önerisi.....
sx1 i nerden aldın? ilginç siemensin telefonu siemensle değiştirilir
verdikleri modele itiraz hakkin var
kanunlara gore ayni model yada 1 ust model ile degistirebilirler sadece sx1 i
sende 1 model begen ve bunu ilet ve daha sonra tuketici merkez heyetine dilekce ile sikayet et
1 aya kalmaz *eger cok abarti bisey istemezsen* istedigin olur
tolgaevil Wrote:verdikleri modele itiraz hakkin var
kanunlara gore ayni model yada 1 ust model ile degistirebilirler sadece sx1 i
sende 1 model begen ve bunu ilet ve daha sonra tuketici merkez heyetine dilekce ile sikayet et
1 aya kalmaz *eger cok abarti bisey istemezsen* istedigin olur
cl71 talep etsem fazla olmaz heralde. ben sx1 den başka telefonlardan pek anlamıyorum. sizin bir öneriniz olabilir mi arkadaşlar. telefonuma denk bir telefon hangisi acaba (tabi fazla abartılı olmadan, servisin kabul edebileceği ölçüde)
(bu arada telefonum filka mobile servisinde.)
tüketici merkez heyetine şikayette bulunsam ne diye bilirim ki. servis süresi henüz dolmadı. bana önerdikleri telefonun (6101) önerildiğine dair bir kayıtta yok. daha önce gönderdiğimde 2 aydan fazla kaldı buna dayanarak şikayet dilekçesi yazabilir miyim acaba
bence Hijakcer a gönder belki kabul eder ona sor senin port usb mi belkide senin usb portunda bi sorun wardı
o portta baska cihaz dene
cl71 iste ben istemeden benim sx1 i cl71 le degistirdiler
satarsin 2 tane sx1 alirsin
erkahn Wrote:öle yap o zaman

ne işş
nashiila Wrote:erkahn Wrote:öle yap o zaman

tolgaevil Wrote:cl71 iste ben istemeden benim sx1 i cl71 le degistirdiler
bencede arkadasa %100 oy veriorum dogru seçin 1 al sat 2 al karlı alıveris
RapStar Wrote:tolgaevil Wrote:cl71 iste ben istemeden benim sx1 i cl71 le degistirdiler
bencede arkadasa %100 oy veriorum dogru seçin 1 al sat 2 al karlı alıveris
ben sivastayım burada sx1 bulmak kolay değil. gerçi dereyi görmeden paçayı sıvıyorum. telefonu verecekler mi acaba
bilmem ben buldum ama döküntüydü
erkahn Wrote:ne işş
nashiila Wrote:erkahn Wrote:öle yap o zaman

aynen katılıyorum manasında
herkesin çok sevdiği "ajan'a" başka ne diyebilirimki, aşkolsun yani.
tamam o zaman soldaki benim

euheuhe

Bu sözün üzerine ancak mısır yerim
üstüne de

nashiila Wrote:herkesin çok sevdiği "ajan'a" başka ne diyebilirimki, aşkolsun yani.