başlıkta da belirttiğim gibi bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Camtasia Studio 3 ile yapabilirsin. Programı kurduktan sonra çalıştır, gelen küçük pencereyi kapat. Kalan ana pencerede en altta bir zaman çizelgesi göreceksin. Sol taraftada "Task List" adı altında seçenekler vardır. Bu seçeneklerden "Import Media" ile istediğin videoları al ve zaman çizelgesine sürükle bırak, arka arkaya
sıralama tamamsa "Task List" seçeneklerinden "Produce Video As" ile videonu üret

cok saol sonic işe yaradı derdime derman oldun

Microsoft movie maker warken bunlara gerennnk yok

movie maker kimi dosyaları kasabilio,yada sadece bende öyle oluyor
herhangi bir sebepten mesela iptal tuşuna basınca kilitlenebiliyor movie maker. ayrıca wmv dışında çıktı alınmıyor , yanılıyormuyum ?
kitlenme olayını bilemicem bende hiç kitlenmedi wallahi..wmv dışında .mov da mp3 te herşeyde işe yaro walla ben ters bişeyle karşılaşmadım şimdi..ihtiyaçlarm doğrultusanda iyi bana göre..
sürüm 1.1.2427.1 diyo. galiba bendeki pek taze bi sürümü değil
bende de sadece wmv olarak kaydediyor.sonra mecburen video dönüştürücü ile hallediyorum o yüzden diğer programları kullanmak daha avantajlı oluor
![[Image: moviemakermk1.jpg]](http://img243.imageshack.us/img243/7466/moviemakermk1.jpg)
Pek sürümle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Bende ki sürüm daha yeni ama sadece kendi dosya uzantısından (.MSWMM) başka bir dosya uzantısı olarak kaydetmeme izin vermiyor.
Sonuçta Microsoft tekel olmak istiyor ve ben buna şiddetle karşıyım