arkadaşlar ben mynette kodlarla bir site yaptım gayette güzel oldu ama bunu nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum..
arkadaşlar yardımlarınız için saolun sx1 kardeşliği bu işte

kodlarla derken frontpage gibi webeditöründenmi ?
ugurupa Wrote:arkadaşlar yardımlarınız için saolun sx1 kardeşliği bu işte
Herkes herşeyi bilemeyebilir, bilen biri olsa mutlaka yazardı

Ayrıca bu tür konularla SX1 kardeşiliğini aynı kefeye koymayalım, kardeşliğimiz tartışılmaz

kardeş mynet den hazır site aracı ise otomatik yayınlanı ama web alanı felan aldıysan mynet sana bi tane ftp server veriyor oraya cutFTP programı ile gerekli dosyaları FTP servere yollarsın ve adresiin yayılanır
alan adı aldıysan
ne demek eskiden adminlik yapıyodum biliom bu işleri sorun oldumu PM at yardımcı olalım

programa gerek yokki direkt de gönderebilirsin dosya yöneticisi bölümünden
Kardeş sen html site yaptıysan kayyo.com adresinden host hizmeti alıcaksın beleşe,daha sonra ordan senin mail adresine gelen bilgilerdeki ftp adresine giriceksin ve dosyaları atacaksın o ftpye.daha sonra normal adrese giriceksin ve siten çalışıcak

ancak sayfa uzantın ne olursa olsun(htm/html/php/asp/aspx) anasayfa olacak sayfanın adını index yapacaksın

işte sx1 kardeşliği

ilk defa programala kısmına falan giriyorum,ne istersen sor elimden geldiğince yardım ederim

forumdu siteysi programlamaydı sorun bana,en azından kaynak site gösteririm size

cuteFTP daha kolay ben 2 senedir onu kullanıyom

ugurupa Wrote:arkadaşlar ben mynette kodlarla bir site yaptım gayette güzel oldu ama bunu nasıl yayınlayacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum..
kardeşim hazır site araçlarından yayınla diyip daha sonra dosya yöneticisinden sayfa sayfa kod ları ekle bak bende hazırladım sitem bu
http://www.nihatcicek.tr.cx