arkadaşlar artık dayanamıyorum sx1 siz ya ne mp3 dinleyebiliyorum ne fw kurabiliyorum(en son cmert 15 up 2 i kurmuştum)
ne smartmovie izleyebiliyorum ne oyun oynayabiliyorm ne msn e girebiliyorum ne de sx1 imle arkadaşlara hava atamıyorm
sabretmekten tabiri caizse geberdim
ve şimdi konuy bağlamak istiyorum
özgür abi eğer sx1 im olmayacaksa bana o haliyle geri yollar mısın??
ben de ona göre yeni bir sx1 bulup alayım
mümkün mü sence?
bekle..bekle... nereye kadar artık özgür telleri göndersin...benim telde onda o sx1 i arkadaşıma hediye edecektim..allahtan ki bende 2 tane sx1 vardı..
Bende kablomu

Dolayısıyla Sx1'imi .
x55 seri kablo siparişi verdi arkadaşımız ama özgür göndermediği için alamadı...
ugurupa Wrote:x55 seri kablo siparişi verdi arkadaşımız ama özgür göndermediği için alamadı...
Açıklaman için teşekkür ederim

ölüsünü istersen mevcüttur gri kasadır
Ya ne zaman gelecek

hak veriyorum berkant aynen katılıyorum bu adam bi daha gelmez
sx1lerinizi beklemeyin başka bir sx1 daha alın Ör: benimki

valla ihtiyacım olmasa veririm taksitle ama bende tel alıcam ve kampanyada şu anda indirimli onun için taksit yapamıyorum fiyatta düşebilirim esasında ama alıcı çıkmıyor
kardeşim ayda 50 verim benimde tele ihtiyacım var
kaca dusuon en son

esasında berkant yanında bir sürü şey veriyom tek eksisi ice blue olması size göre..Ama lacivert kapak gerçekten çok güzel duruyor t5 bulamadım bulsam takacaktım neyse sen bi fiyat söylersen ben de ona göre olur yada olmaz derim pazarlık bir nevi
taksitle veremem kampanya süresi kısıtlı 700ytllik telefon 560ytlye yanında bir telefon daha hediyeli onu alacağım için taksitle veremiyorum malesef
Off of

daha cok of cekiceksin arkadaş alış
berkant çok karamsarsın yaw.. gerci haklısında... allah hepinize sabır versin..
berkant10 Wrote:daha cok of cekiceksin arkadaş alış
Sizin durumunuz daha kötü aslında

KinG_ThieF_ Wrote:berkant çok karamsarsın yaw.. gerci haklısında... allah hepinize sabır versin..
karamsar değil gerçekçiyim