01-26-2007, 11:58 AM
Dün sx1 pinball oynuyorum oynadım oynadım güzel güzel oyundan çıktım 6,7,8 tuşlarına basıyom yok çalışmıyo ölmüşler biraz ameliyat yaptım 6tuşu elimde kaldı bişey dikkatimi çekti 1,2,3,4,5,6,7,8,9,*,# yazan plastikler altından silikonlu galiba silikon olması büyük ihtimal tuşların hepsinin oynamasının sebebi hepsinin alttan birbirine bağlı olması.. Sx1 imi ilk aldığımda karizma olduğu için aldım ne özelliklerine baktım ne de başka birşeyine ilk dikkatimi çeken şey titreşim olmuştu çok iyi titrreşim veriyor
Artık bende telefonum arasın yeter diyenlerin yanına çekiliyorum yavaş yavaş, şimdi eski karizmatiklerden 8910i almayı düşünüyorum.. Sx1'e hevesli sx1'i seven bi arkadaşa satmayı düşünüyorum, bu gidişle bu telefon yaşamayacak
telefon temizdir sorunlar halledilecek ve satışa çıkarılacaktır. (8910i bulunması halinde) Bide telefonu kapatamıyom kapatırsam pin kodunu giremeyecem 
Artık bende telefonum arasın yeter diyenlerin yanına çekiliyorum yavaş yavaş, şimdi eski karizmatiklerden 8910i almayı düşünüyorum.. Sx1'e hevesli sx1'i seven bi arkadaşa satmayı düşünüyorum, bu gidişle bu telefon yaşamayacak
telefon temizdir sorunlar halledilecek ve satışa çıkarılacaktır. (8910i bulunması halinde) Bide telefonu kapatamıyom kapatırsam pin kodunu giremeyecem