Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Yan tuş sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Dün sx1 pinball oynuyorum oynadım oynadım güzel güzel oyundan çıktım 6,7,8 tuşlarına basıyom yok çalışmıyo ölmüşler biraz ameliyat yaptım 6tuşu elimde kaldı bişey dikkatimi çekti 1,2,3,4,5,6,7,8,9,*,# yazan plastikler altından silikonlu galiba silikon olması büyük ihtimal tuşların hepsinin oynamasının sebebi hepsinin alttan birbirine bağlı olması.. Sx1 imi ilk aldığımda karizma olduğu için aldım ne özelliklerine baktım ne de başka birşeyine ilk dikkatimi çeken şey titreşim olmuştu çok iyi titrreşim veriyor Big Grin Artık bende telefonum arasın yeter diyenlerin yanına çekiliyorum yavaş yavaş, şimdi eski karizmatiklerden 8910i almayı düşünüyorum.. Sx1'e hevesli sx1'i seven bi arkadaşa satmayı düşünüyorum, bu gidişle bu telefon yaşamayacakToungue telefon temizdir sorunlar halledilecek ve satışa çıkarılacaktır. (8910i bulunması halinde) Bide telefonu kapatamıyom kapatırsam pin kodunu giremeyecem Big Grin
kardeşim bende senin gibi düşünüyordum...ama senin dediğin gibi bir telefonu elime alınca bir hafta sx1 olmaksızın eski model bir telefonla yaşayamadım ve tekrar sx1 imi geri aldım...
valla dün gece fırlattım telefonu yatağın üstüne ordan yandan kayıp düştü elime aldığımda tuşlar sorunsuz çalışıyordu Smile
oda başka bişey ama telefonlarınıza kötü davranmayın
arkadaşlar benim sx1 de sol seçenek tuşu çalışmıyo. tellefoncuya giittim 15 ytl sıkışmış diyo.temizlenecek falan filan.bunu yapabilir miyim. yardımlarınız için teşekkürler
sen kendın temızleyebılırsın aslındaBig Grin
osmanisildar Wrote:arkadaşlar benim sx1 de sol seçenek tuşu çalışmıyo. tellefoncuya giittim 15 ytl sıkışmış diyo.temizlenecek falan filan.bunu yapabilir miyim. yardımlarınız için teşekkürler

ihtiyacin olan sadece t5 tornafida;)gerisi sana kalmiş..secenek tusunun pul switch ini cikar...yerine yenisini tak...herkeste gorulen bi sorun bu.15ytl sıkışmış diyene bi tane kapat benim için de ok???WinkWinkWinkCool
senin yerine bi kafa atarımThumbup bilgin için saol. telfonu daha açmadım ama tuş hiç takılmamıştı şimdiye kadar hemen bozuldu. korkmaya başladım düşündükçe..Sorry
osmanisildar Wrote:senin yerine bi kafa atarımThumbup  bilgin için saol. telfonu daha açmadım ama tuş hiç takılmamıştı şimdiye kadar hemen bozuldu. korkmaya başladım düşündükçe..Sorry

korkacak bişi yok kardes...t5 i al,sx1e dal;)yavasca tabiiki...
efsane satılır mı Big Grin bir sx1 kullanıcısı herşeyin üstesinden gelir bi t5 buldumu kolay bu işBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
kardeş ben t5 tornavidayi nerden bulabilirim.yani heryerde bulunur mu ki;
Reference URL's