Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: tamir edilemiyen sx1 olurmu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
forumdaşlar başlıkta yazdığım gibi tamir edilemeyen sx1 olurmu benim sx1 5-6 yere gitti tamir edilemedi garantisi yok ve telin sorunu oyun oynarken cızırtı sesi geldi ve sonra arttı bu ses bende kapadım tekrar açtığımda aynı oyuna girdiğimde yine aynı ses geldi kapattım bir daha açmak isteyince tel açılmadı hard format attım yine işe yaramadı pin codu ekranı bir türlü gelmiyo bu arada akşam telin pili dolu iken sabah açtım pil boşalmış üstelik telefon kapalıyken....lütfen yardım ben sx1mi harcamak istemiyorum hatta suan n70 almayı düşünüyorumSadSadSad
dostum fw kur tele...
Ama öncesinde bataryayı doldurman lazım...Aman!! batarya tam dolu deilken fw yüklemeye kalkma...!!!!!!
pil boşsa şarj et sonra usb kablosuyla bir güzel fw at Wink
demek nokıa almaya planlıon
o sx1 den hayrı gelmez artık
sen onu bana hedıe et
Big Grin
beyler tel şarj aletini görüyor ama şarj olmuyor
tamir edemeyen tamirci olur , tamir edilmeyen sx1 olmaz asla !
tamir edilmeyen sx1 olur örneğin: benimki
slm arkadaşlar
elimde bir tane ölü sx1 var.bu x 55 kablosuyla nasıl kurtarıyoduk?bi yardım ederseniz çok sevinirimSmile
Çok sağol coşku kardeş.Bu tel benim değil bi arkadaşın.SX 1 kardeşliği için uğraşıyoz.Smile6 kişiyi bulaştırdım bu işe hepside memnun:)tabi sizin çalışmalarınzla bunları yapıyoz elleriniz dert görmesin.
Sağol, ortak bir paydada buluşmak çok güzel Smile
cmert kardeş seni çok duydum bir gün tanışmak isterim:::::::Dsenin engin ve değerli bilgilerin ve bizim tam teşkilat telci malzemeleri ile sx1 efsanesini sürdürebilirizBig GrinBig GrinBig Grin
olabilir Smile canım işlemci kalıplamak istiyor bu ara Big Grin
Reference URL's