Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Takoza Teleskop Takmışlar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
inanamıycaksınız ama 6600 ve bir kaç modele, dürbün entegre ederek 1km lik uzaktaki görüntüleri görüntü buzulmadan yakınlaştırıp resmini ve vidyosunu çekebiliyorlar Sad BURDAN iNCELEYİN
yorumları bekliyorum
saçma sapan bişi ilgilenmiyorum bilem
Takoza teleskopda bağlasan, dürbünde bağlasan takoz yine takozdur

Yahoo Clapping Yahoo
fikir güzel yaratıcı bir düşünce aslına bakarsanız markadaşlar
1 seneden fazla oluyor SX1 ve emektar dürbün ile denemiştim. beklediğimden iyi görüntüler çıkmıştı ortaya. ama "bildiğin çift taraflı koca dürbün" olduğu ve sabitleme imkanı olmadığı için foto çekimi çok zordu
Yaa aslında sx1de olsa süper olurdu valla Smile
wasd Wrote:Yaa aslında sx1de olsa süper olurdu valla Smile

engel yokki sx1 de olmasına
Teleskop değilde, detay çekimi yapabilmek için kameranın önüne geçici olarak büyüteç merceği takıyorum çok iyi sonuç veriyor Wink
BİR ÇİN ATASÖZÜ DER Kİ: EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİRBig Grin
Sx1ede olabilir elbet,ancak kapaktada değişim yapmak gerekir,biz böyle devam edelim Big Grin Toungue nasılsa sadece mp3,oyun ve film için kullanıyorum Smile
Bir sx1'ci olarak bu kadar kıskanç olunmaz be kardeşim ! takozda takoz neyine takoz o takozsa sx1 takozun allahı yani biraz gerçekçi olalım arkadaşlar yeter ama şu takoz lafı sıktı gerçekten bu kadarda kıskanmaya gerek yok 6600 symbian ve java olarak sx1den üstün bir telefon bunlar hayatın gerçekleri, ancak sx1 hız olarak 6600 ı altına 6680 i üstüne, n70i sağına, e50yide soluna alabilecek bir kapasiteye sahip..
Sx1_FoReVeR Wrote:Bir sx1'ci olarak bu kadar kıskanç olunmaz be kardeşim ! takozda takoz neyine takoz o takozsa sx1 takozun allahı yani biraz gerçekçi olalım arkadaşlar yeter ama şu takoz lafı sıktı gerçekten bu kadarda kıskanmaya gerek yok 6600 symbian ve java olarak sx1den üstün bir telefon bunlar hayatın gerçekleri, ancak sx1 hız olarak 6600 ı altına 6680 i üstüne, n70i sağına, e50yide soluna alabilecek bir kapasiteye sahip..

SX1İMİN HİZİ 144MHZ...
N70İNKİ 220MHZ...
WinkWinkWink

TAKOZ LAFİ SENİ NİYE KADAR İNCİTTİ Kİ KARDESİM...Big Grin
cmert Wrote:Teleskop değilde, detay çekimi yapabilmek için kameranın önüne geçici olarak büyüteç merceği takıyorum çok iyi sonuç veriyor

evet coskucum mikroskopik cekimler yapabilmek için bende yapmiştim aynisini,mesela kucuk bi vida ,tv kadar buyuk boyuta sahip olabiliyodu.. yani detaylar mukemmeldi...taaaa ki mercex kaybolana kadar:Psimdi bi tane daha bulmak gerekir;)var mi elinde carl zeiss olanToungue
n70in hızı 220 olsa bile menüsü ve açılışı yavaş dostum sadece programlara giriş çıkışlar hızlı vs.
doğru dostum
Ya takoz telefonun görünüşünün ve boyutunun çirkin olduğunu anlatıyo.Hakkaten sx1 6600a göre daha şekil bi telefon,6600ın ekranı ve yanlardaki kıvrımları sx1den daha dandik görünüyo Wink ve tuşlar daha standart,ancak kötü telefon diyemem.Şu anda sx1 olmasaydı bendede 6600 olcaktı Smile ben telefon kullanmaya 3210la başladım,3220 ile devam ettim,yani nokia kullandım hep,ondan sonrada 6600 alacaktım ama sx1 o an daha karizma geldi gözüme o yüzden aldım Smile yani eğer sx1i o telefoncuda görmeseydim şu anda elimde 6600 olacaktı Big Grin
fugitif95 Wrote:var mi elinde carl zeiss olanToungue

şişe dibi olacaktı elimde ... Toungue Toungue Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:var mi elinde carl zeiss olanToungue

şişe dibi olacaktı elimde ... Toungue Toungue Toungue

coskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:Psen şişe dibiyle yapiyosundur...özellikle extraninki iyidir her ne kadar kahverengi olsadaSwoonShadesToungueToungue:Pben fotograf makinasininkini sökmüştümToungueToungueToungue
Yaw ne gereği var,bu kadar zoom isteyen gitsin kamera alsın.
fugitif95 Wrote:coskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:Psen şişe dibiyle yapiyosundur...özellikle extraninki iyidir her ne kadar kahverengi olsadaSwoonShadesToungueToungue:Pben fotograf makinasininkini sökmüştümToungueToungueToungue

kaç tane "u" yazdın oraya bi saysana sana zahmet Toungue Toungue

@robotica

işin heyecanı olayı SX1 üzerinden gerçekleştirmek Thumbup
Bahsettiğim büyüteç merceği ile SX1 den çekilen 1-2 resim Thumbup

[Image: foto02qc3.jpg]

[Image: foto05qi2.jpg]
Waow müthiş görüntüThumbup
Bu fotolar yapay ışıkta gece çekildi, birde günışığında görseniz iphoto
Netlik süper olmuş yani,ışık falan bahane Big Grin
bir de güneş ışığında görmek gerek Thumbup
Pages: 1 2
Reference URL's