Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ARKADAŞLAR UMARIM BENİ ANLARSINIZ...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar bilirsiniz biz sx1 leri özgüre gönderdik ve ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşımızın sx1 i 1,5 aydan beri gönderilmiyor.benim özgüre gönderdiğim sx1 ile sadece 1tane sx1 im kaldı.manitaya güzel bir telefon alacağıma söz vermiştim ve daha 3 aylık sx1 i manitaya vermek zorunda kaldım bir gün önce çünkü kız tam 2 haftadan beri bekliodu.. özel konular bi yana artık sx1 imi istiyorum. bana hak verenler ve ankarada oturan arkadaşlarımız mesaj yazarlarsa sevinirim artık özgür telleri göndermiyorsa bari bir arkadaş tarafından göndersin ha bozuk ha çalışır olsun farketmezMadMadMad
seni anlıyorum kardeş Özgür abi gönderir telini meraklanmaWink inş
Arkadaşım seni tabiiki anlıyoruz.
Ancak; Özgür arkadaş açıklama yaptı, durumunu ortaya koydu merak etmeyin kısa bir süre sonra tellerinizi gönderecektir. yaklaşık 0-1 ay daha sabredin %100 hallolur hallolmazsa biz SX1'ciler size, 2.el tel alırız, o gün geldiğinde sadece gönderdiğinizi kanıtlayın. burada yazan arkadaşlara bakınca pekte çok değil gibisiniz.
bence şöle bişey olabilir arkadaşlar
özgür hepsini tamir edip yollıycaktır
aslında fazlasını istemiyoruz.. telleri göndercem dedi haber yok... bir tarih vermesini istiyoruz bu kadar
Reference URL's