Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 İçin chatboard??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ya sx1 için cahtboard gibi icat yapılamazmı,msn olayında tus takımı insanı kasıyor birasblink...sanırım sx1lerde bir bu eksik warShy...
benim ilk telefonum erikson a1018 di ona almıştım ben bi tane ne günlerdi ya
kızılötesi klavyeler var ama tel kadar pahalı
BuZz Wrote:ya sx1 için cahtboard gibi icat yapılamazmı,msn olayında tus takımı insanı kasıyor birasblink...sanırım sx1lerde bir bu eksik warShy...

dostum bir de şöye birşey var. sx1 için uyumlu.
http://www.hemalhemsat.com/main/auctiond...ini_sd.php
sonderece güzel bir olay. fakat pahalı.
Ohaaaaa Big Grin çok acaip bişey Smile
sence çalışırmı?
therasmus Wrote:kızılötesi klavyeler var ama tel kadar pahalı
Ya kızılötesi klavye zor olur,bağlantıyımı sağlıcan yazımı yazcan Big Grin bide o kadar para vercen,dimi ajan Big Grin
tabi tabi aynen Big GrinBig GrinBig GrinToungue
arkadaşlar ben bi sitede s60lar için bi klavye programı bulmuştum ekranın alt kısmında küçük bi klavye çıkıyodu joystick ile harfleri seçip yazıyorduk fakat pro. nun ismini unuttum ve bulamıyorum adını hatırlayan veya bilen varsa söleyebilirmi ben linki atarım buraya sonra!
srabila Wrote:arkadaşlar ben bi sitede s60lar için bi klavye programı bulmuştum ekranın alt kısmında küçük bi klavye çıkıyodu joystick ile harfleri seçip yazıyorduk fakat pro. nun ismini unuttum ve bulamıyorum adını hatırlayan veya bilen varsa söleyebilirmi ben linki atarım buraya sonra!

sanırım bunu arıyorsun Thumbup

[Image: klawye.jpg]
Evet o klavye pek kullanışlı olmasada tuş sorunu olunca iş görebilir bence Wink
ewt frank çok sağol her yere arıyorum
Reference URL's